Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labutis mergaites,jau siandien pradejo teplioti,laukiu menesiniu ir jungiuosi i kita menesiuko laukimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 29, 08:41)
Šiaip labai nervingas, su daug stresų mėnuo buvo tai ir tas gali turėti įtakos...

na tada aisku galejo laisvai itakuot mmm velavimui.

QUOTE(rika3 @ 2012 06 29, 10:15)
Labutis mergaites,jau siandien pradejo teplioti,laukiu menesiniu ir jungiuosi i kita menesiuko laukimo verysad.gif

na va...laikyk baliona 4u.gif
kazkaip net rasyt nusibodo..pasiseks kita karta..tiesiog,laukim jus mazyliai..jau galit laisvai ateiti,pas kiekviena ... kantrybes mums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 29 birželio 2012 - 10:23
QUOTE(rika3 @ 2012 06 29, 09:15)

4u.gif

QUOTE(Alina26 @ 2012 06 29, 09:22)
na tada aisku galejo laisvai itakuot mmm velavimui.
na va...laikyk baliona 4u.gif
kazkaip net rasyt nusibodo..pasiseks kita karta..tiesiog,laukim jus mazyliai..jau galit laisvai ateiti,pas kiekviena ... kantrybes mums 4u.gif

drinks_cheers.gif

Si cikla turbut jau kad visos baigem ir kaip gaila kad nei vieno sekmingo unsure.gif
Kur jus musu mazyliai g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 29, 12:02)
4u.gif
drinks_cheers.gif
Si cikla turbut jau kad visos baigem ir kaip gaila kad nei vieno sekmingo  unsure.gif
Kur jus musu mazyliai  g.gif  wub.gif

As dar nebaigiau , laukiu mmm turetu but 10 diena jai neveluos mirksiukas.gif
Bet ziuriu dar kovinuku temos nera net, matyt dar is kovinuku nieks nezino kad nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 29 birželio 2012 - 11:33
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 29, 12:02)
4u.gif
drinks_cheers.gif
Si cikla turbut jau kad visos baigem ir kaip gaila kad nei vieno sekmingo  unsure.gif

Mažyliai, turbūt, sau šiltesnio meto gimtadieniams tikisi smile.gif tad laukia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 29, 11:02)
4u.gif
drinks_cheers.gif

As irgi dar nebaigiau, kito men pradzioj man bus mmm ir as jau irgi paisausi i planuojanciu, o ne laukianciu gretas!!!
Tfu tfu tfu laimei, kad nereiktu ilgai planuoti biggrin.gif
Atsakyti
oi, ne i ta tema ilindau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 29 birželio 2012 - 14:45
QUOTE(kiculka @ 2012 06 28, 21:14)
Oj, kaip faina, noreciau ir as darba pakeisti, bet mano atveju tai praktiskai neimanoma... O tu naujam darbe sakei, kad laukies?
As irgi vit E geriu, o kai pastojai geri dar, ar nutraukei? Kokio stiprumo tavo folis?
Man gine sake viska gerti, ka dabar geriu, o kai NT II parodys viska nutraukti ir 8 sav pas ja ateiti ir tada jau ji pasakys, ka toliau gerti, o ko ne. Bet man pvz., folio nutraukimas nelogiskai skamba, be to ir hematologe sian sake aspirino nenutraukti... Tai kur man ta teisybe rasti nezinau. Gi folis nestumo pradzioj pats svarbiausias, o cia gausis, kad kokias 4 sav. as jo nevartosiu, kai jis reikalingiausias

sakiau ten, kad laukiuos, ir tada laukiau, ka nuspres, ar tinku as tokioj padety. tai neatsake visvien priims ax.gif

del vitaminu- tai man sake, nepirkt tu specialiu nescioms, o pilnai pakanka, kad geriu foline ir vitamina E atskirai. ju pas mane ten dozes - folines 1 mg, o Vit E - 400 mg berods, ar kazkokiu ten vienetu IU.. g.gif
vitamines E tikrai butinas, nes man jo buvo skyrus gine salia dufo, kai pirma kart grese persileidimas. mano brolienei irgi jo skyre, kai nestumo pradzioj pamate, kad gimdute maza, ir taip pat gresia persileisti. turi jis kazkokiu itin reikalingu medziagu tam reikalui 4u.gif

as siandien laisva, kaip paukstis. nezinau net kur lekt biggrin.gif po turgu perlekiau, suknele, rankine, dar kelis skudurelius sau nuspirkau ax.gif wub.gif megaujuos

thumbup.gif
Atsakyti

Uzuojauta zinau kaip tau sunku dabar , o kiek laiko buvo?
[/quote]

Buvo jau 10 savaite... dabar lieka tik laukti...
Atsakyti
QUOTE(simule123 @ 2012 07 02, 08:57)
Buvo jau 10 savaite... dabar  lieka tik laukti...

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 02 liepos 2012 - 11:18
Labutis mergaiciukes,man sis savaitgalis nenormalus verysad.gif ,menesines velavo dvi dienas ir dar nesuprantu kraujuojiu ar ne,kazkokios nesamones.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 07 02, 12:57)
Labutis mergaiciukes,man sis savaitgalis nenormalus verysad.gif ,menesines velavo dvi dienas ir dar nesuprantu kraujuojiu ar ne,kazkokios nesamones.

testuka dariai?..gal tepliojo tiktai?
Atsakyti