Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(rika3 @ 2012 07 02, 13:57)
Labutis mergaiciukes,man sis savaitgalis nenormalus verysad.gif ,menesines velavo dvi dienas ir dar nesuprantu kraujuojiu ar ne,kazkokios nesamones.

O NT negadinai ? Gal pastojai ir del to tokios mmm g.gif
Atsakyti
nestumo teta gadinau buvo neigiamas,bet dabar viskas pasitaise,pradejau stipriai sirgti.Sakau si menesi nieko nedarysiu jokiu ovulaicijos testu nedarysiu.Liepos 21 svesiu savo 30 gimtadieni.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 07 02, 13:24)
nestumo teta gadinau buvo neigiamas,bet dabar viskas pasitaise,pradejau stipriai  sirgti.Sakau si menesi nieko nedarysiu jokiu ovulaicijos testu nedarysiu.Liepos 21 svesiu savo 30 gimtadieni.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mano mmm jau i pabaiga tai ir nuotaika jau geresne ax.gif
Vakar visa diena praleidau su drauges kudikeliu tai dabar dar labiau norisi turet savo toki mazyliuka wub.gif

Sakiau kad si menesi nematuosiu BT ir nedarysiu OT bet kazkaip jau tapo iprasta atsikelus iskart uz termometro imti, o dabar atsikeliu ir lyg kazko truksta doh.gif Bet pazadejau savo MB nematuoti tai ir nematuosiu cool.gif

QUOTE(rika3 @ 2012 07 02, 13:24)
nestumo teta gadinau buvo neigiamas,bet dabar viskas pasitaise,pradejau stipriai  sirgti.Sakau si menesi nieko nedarysiu jokiu ovulaicijos testu nedarysiu.Liepos 21 svesiu savo 30 gimtadieni.

drinks_cheers.gif Galesi leisti sau atsipalaiduoti 4u.gif
As irgi si savaitgali labai gerai atsipalaidavau,kokteiliukus kelis isgeriau ir su draugais iki isnaktu pasedejom thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Likome mudu su vyru vienui vieni bevaikiai tarp draugų. Jau ta paskutinė pora, kuri, tikėjausi, bus mums kompanija, su matomu pilvu... verysad.gif

Ir net nežinau, džiaugtis čia ar kaip... Į vyro gimtadienį ateina trys poros - vieni laukiasi, kiti turi kūdikius. Nežinau, kokio linksmumo dopingo pavartoti tai dienai - juk netgi alkoholio nebus prasmės vartoti - maitinančios mamos ir nėščioji negers... Tik tik pradėjau susitaikyti su bevaike padėtimi, ir vėl viskas atgijo... Ir šis ciklas nevaisingas - esu beveik tikra, nes tikrinau kaklelį, ir santykių dieną jis dar buvo neprasivėręs...

Žodžiu, kažkaip reikia save nuteikti, kažką daryti, kad savo vyrui šventės nesugadinčiau... verysad.gif O taip sunku dabar. Jeigu šeštadienis būtų jau šiandien - aš tiesiog per sukundę suknisčiau nuotaiką visiems aplinkiniams pusės kilometro spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 03, 15:24)
Sveikos  4u.gif

Likome mudu su vyru vienui vieni bevaikiai tarp draugų. Jau ta paskutinė pora, kuri, tikėjausi, bus mums kompanija, su matomu pilvu...  verysad.gif

Ir net nežinau, džiaugtis čia ar kaip... Į vyro gimtadienį ateina trys poros - vieni laukiasi, kiti turi kūdikius. Nežinau, kokio linksmumo dopingo pavartoti tai dienai - juk netgi alkoholio nebus prasmės vartoti - maitinančios mamos ir nėščioji negers... Tik tik pradėjau susitaikyti su bevaike padėtimi, ir vėl viskas atgijo... Ir šis ciklas nevaisingas - esu beveik tikra, nes tikrinau kaklelį, ir santykių dieną jis dar buvo neprasivėręs...

Žodžiu, kažkaip reikia save nuteikti, kažką daryti, kad savo vyrui šventės nesugadinčiau...  verysad.gif  O taip sunku dabar. Jeigu šeštadienis būtų jau šiandien - aš tiesiog per sukundę suknisčiau nuotaiką visiems aplinkiniams pusės kilometro spinduliu.

spakojno!Manau nera ko cia save ir vyra skriausti.O vaisingos dienos pakeliui,pabandyk atsipalaiduot ir megautis sventem kartu su vyru!Netgi jeigu bus se... tuomet isgerk to kokteiliuko koki norejai pavaisint svecius, juk ir vyru palaikimo kompanija visai Nieko;) atvirksciai, dok visiem suprast ,kad taip ir turi but, kad vaikai bus-tada kada bus!o dabar jus tiesiog miegaujates gyvenimu kartu.Patikek, reikia kartais i viska spjauti...kad neprisisaukti ligu pessimistiskai nuotaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 03, 17:58)
spakojno!Manau nera ko cia save ir vyra skriausti.O vaisingos dienos pakeliui,pabandyk  atsipalaiduot ir megautis sventem kartu su vyru!Netgi jeigu bus se... tuomet isgerk to kokteiliuko koki norejai pavaisint svecius, juk ir vyru palaikimo kompanija visai Nieko;) atvirksciai, dok visiem suprast ,kad taip ir turi but,  kad vaikai bus-tada kada bus!o dabar jus tiesiog miegaujates gyvenimu kartu.Patikek, reikia kartais i viska spjauti...kad neprisisaukti ligu pessimistiskai nuotaikai 4u.gif

Vaisingos dienos jau praeity, deja. Ovuliavau vakar, o mylėjomės užvakar - kol gimdos kaklelis buvo dar uždaras (tikrinau) - taigi, nieko čia jau tokio pakeliui esančio... Dar vienas bevaisis ciklas verysad.gif

Na reikia susiimti kažkaip... Labai sunku būtent dabar, prieš valandą gal sužinojau draugų džiugią žinią... verysad.gif Gal praeis...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 03, 17:07)
Vaisingos dienos jau praeity, deja. Ovuliavau vakar, o mylėjomės užvakar - kol gimdos kaklelis buvo dar uždaras (tikrinau) - taigi, nieko čia jau tokio pakeliui esančio... Dar vienas bevaisis ciklas  verysad.gif

Na reikia susiimti kažkaip... Labai sunku būtent dabar, prieš valandą gal sužinojau draugų džiugią žinią...  verysad.gif  Gal praeis...

oi, zinok,pazistama ... ypac kai pora laukiasi,pries tai nieko neplanuodama..o mes stengiames, praradom 19 sav zirni..paskui nieko...ir vat dabar dar bedos rado,kurias dar naikint nepradejo(tik liepos gale riekia pasirodyt su tyrimu rezultatais) pavargau..

na idomu pas tave, tikrai gines konsultacija del gimdos kaklelio napamaisis. Bet tu stebek, paziurejau grafika-ne viska dar prarasta! vistiek darykites ND nes kai paklausiau savo gines tarp fazes turetu buti 0,4 skirtumas,o ne 0,2....
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 03, 18:15)
oi, zinok,pazistama ... ypac kai pora laukiasi,pries tai nieko neplanuodama..o mes stengiames, praradom 19 sav zirni..paskui nieko...ir vat dabar dar  bedos rado,kurias dar naikint nepradejo(tik liepos gale riekia pasirodyt su tyrimu rezultatais) pavargau..

na idomu pas tave, tikrai gines konsultacija del gimdos kaklelio napamaisis. Bet tu stebek, paziurejau grafika-ne viska dar prarasta! vistiek darykites ND  nes kai paklausiau  savo gines tarp fazes turetu buti 0,4 skirtumas,o  ne 0,2....

Ne, jie planavo, bet kaip pradėjo planuoti, taip ir priplanavo. Aišku, nemalonu tos bėdos, bet atrodo, kad gal geriau jau gydytis ir tikėtis gydymo rezultatų negu laukti ir nežinot, ko lauki... Linkiu, kad jums tikrai padėtų. Mano panaši padėtis - daugėja išskyrų, tikrinsiuosi, ar išsigydžiau ureaplasmą.

Pas mane viskas tvarkoj su BT, šeštadienio temperatūra matuota valanda vėliau ir neįprastoj pozoj, ir dar gerai nenupurčiau termometro, ten atsitiktinis pakilimas - man tokių dažnai būna, nes miegas nepastovus, ir orui jautri esu. Be to, tai tik pirmoji poovuliacinė temperatūra, vėliau ji ima svirduliuoti tarp 36.8 - 37.2. Taip kad skirtumas išauga iki daugiau nei 0.4 (žr. praeitą ciklą, pvz). Ir šiaip aš šiandien jokių ND neplanuoju, nes dar labiau uždepresina pasimylėjimas iš reikalo ir dargi rezultatų nebuvimas po to vis viena. Didžiausia tikimybė buvo vakar, o vakar mudu nieko nedarėm.

O kokios konsultacijos man reikėtų dėl kaklelio? Man atrodo, normalu tai, kad prasiveria būtėnt ovuliacijos dieną... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 03, 17:27)
Ne, jie planavo, bet kaip pradėjo planuoti, taip ir priplanavo. Aišku, nemalonu tos bėdos, bet atrodo, kad gal geriau jau gydytis ir tikėtis gydymo rezultatų negu laukti ir nežinot, ko lauki... Linkiu, kad jums tikrai padėtų. Mano panaši padėtis - daugėja išskyrų, tikrinsiuosi, ar išsigydžiau ureaplasmą.

Pas mane viskas tvarkoj su BT, šeštadienio temperatūra matuota valanda vėliau ir neįprastoj pozoj, ir dar gerai nenupurčiau termometro, ten atsitiktinis pakilimas - man tokių dažnai būna, nes miegas nepastovus, ir orui jautri esu. Be to, tai tik pirmoji poovuliacinė temperatūra, vėliau ji ima svirduliuoti tarp 36.8 - 37.2. Taip kad skirtumas išauga iki daugiau nei 0.4 (žr. praeitą ciklą, pvz). Ir šiaip aš šiandien jokių ND neplanuoju, nes dar labiau uždepresina pasimylėjimas iš reikalo ir dargi rezultatų nebuvimas po to vis viena. Didžiausia tikimybė buvo vakar, o vakar mudu nieko nedarėm.

O kokios konsultacijos man reikėtų dėl kaklelio? Man atrodo, normalu tai, kad prasiveria būtėnt ovuliacijos dieną...  ax.gif

ai ,kazka praleidau reiskia.... kazkaip pagalvojau,kad isvis nebuvo praviras)tai tada ok. neliudek, juk taip ruosiaisi ..ar pasiuvai kostiumeli?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 03, 18:27)

O kokios konsultacijos man reikėtų dėl kaklelio? Man atrodo, normalu tai, kad prasiveria būtėnt ovuliacijos dieną...  ax.gif

Neliudek ir nenukabink nosies juk vaisingos dienos buna kelios pries ir po O , taigi neviskas prarasta , galite pasimegauti ir siandien vienas kitu gal nuotaika pakils 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 03 liepos 2012 - 17:46
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 03, 18:33)
ai ,kazka praleidau reiskia.... kazkaip pagalvojau,kad isvis nebuvo praviras)tai tada ok. neliudek, juk taip ruosiaisi ..ar pasiuvai kostiumeli?

Beveik baigiau. smile.gif Liko smulkmenos - žvaigždutes ant sijono primontuoti, ir pasidaryti "apyrankes". Kostiumas visai fainas gavosi, ypač karūna. Kai atšvęsime - nuotraukų parodysiu (tik profesionalaus fotografo neturėsime, teks patiems vieniems kitus pasipleškint). smile.gif

Ačiū už palaikymą, kažkaip išgyvenau pirmas dvi šios žinios valandas, dabar jau galiu toliau keliauti smile.gif
Atsakyti