QUOTE(Alina26 @ 2012 07 03, 18:15)
oi, zinok,pazistama ... ypac kai pora laukiasi,pries tai nieko neplanuodama..o mes stengiames, praradom 19 sav zirni..paskui nieko...ir vat dabar dar bedos rado,kurias dar naikint nepradejo(tik liepos gale riekia pasirodyt su tyrimu rezultatais) pavargau..
na idomu pas tave, tikrai gines konsultacija del gimdos kaklelio napamaisis. Bet tu stebek, paziurejau grafika-ne viska dar prarasta! vistiek darykites ND nes kai paklausiau savo gines tarp fazes turetu buti 0,4 skirtumas,o ne 0,2....
Ne, jie planavo, bet kaip pradėjo planuoti, taip ir priplanavo. Aišku, nemalonu tos bėdos, bet atrodo, kad gal geriau jau gydytis ir tikėtis gydymo rezultatų negu laukti ir nežinot, ko lauki... Linkiu, kad jums tikrai padėtų. Mano panaši padėtis - daugėja išskyrų, tikrinsiuosi, ar išsigydžiau ureaplasmą.
Pas mane viskas tvarkoj su BT, šeštadienio temperatūra matuota valanda vėliau ir neįprastoj pozoj, ir dar gerai nenupurčiau termometro, ten atsitiktinis pakilimas - man tokių dažnai būna, nes miegas nepastovus, ir orui jautri esu. Be to, tai tik pirmoji poovuliacinė temperatūra, vėliau ji ima svirduliuoti tarp 36.8 - 37.2. Taip kad skirtumas išauga iki daugiau nei 0.4 (žr. praeitą ciklą, pvz). Ir šiaip aš šiandien jokių ND neplanuoju, nes dar labiau uždepresina pasimylėjimas iš reikalo ir dargi rezultatų nebuvimas po to vis viena. Didžiausia tikimybė buvo vakar, o vakar mudu nieko nedarėm.
O kokios konsultacijos man reikėtų dėl kaklelio? Man atrodo, normalu tai, kad prasiveria būtėnt ovuliacijos dieną...