Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

ateinu visoms jums ipusti vilties. senesnes nares atsimena gal dar mano istorija. dabar jau laikau klecka ant ranku smile.gif teko anksciau laiko daryti cezari, bet viskas musu maziukui (51 cm ir dabar jau beveik 3kg) tfu tfu tfu gerai. su vyru atsiziureti negalim smile.gif
merginos, nepraraskit niekada vilties ir tas stebukliukas tikrai ateis. vienoms tai gaunasi naturaliai, kitos turi ideti nemazai pastangu ir laiko, bet tikiu, kad pas visas nutups gandrai. laikykites. mintimis as su jumis ir siunciu jau nusileidusio i zeme angeliuko virusiuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 07 08, 14:36)
ateinu visoms jums ipusti vilties. senesnes nares atsimena gal dar mano istorija. dabar jau laikau klecka ant ranku smile.gif teko anksciau laiko daryti cezari, bet viskas musu maziukui (51 cm ir dabar jau beveik 3kg) tfu tfu tfu gerai. su vyru atsiziureti negalim smile.gif
merginos, nepraraskit niekada vilties ir tas stebukliukas tikrai ateis. vienoms tai gaunasi naturaliai, kitos turi ideti nemazai pastangu ir laiko, bet tikiu, kad pas visas nutups gandrai. laikykites. mintimis as su jumis ir siunciu jau nusileidusio i zeme angeliuko virusiuka wink.gif

Didziausi sveikinimai Jums wub.gif
Atsakyti

SVEIKINIMAI!!!! thumbup.gif Šaunuolė, Meow!! Sveikatos jūsų ankstyvam lobiui, lai stiprėja ir auga! Nu tokia faina žinia, labai pradžiuginai 4u.gif

Kantyrbės ir jėgų auginti savo ilgai lauktą vaikutį, ir... turėkite omeny, kad jam reikės sesyčių ir broliukų mirksiukas.gif

Tikiuosi, susimatysime kada sauskelnių, auklėjimo ir namų darbų temose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 07 08, 13:36)

Didziausi sveikinimai sulaukus leliuko. Kaip faina, kad parasei. Tu turbut nepameni, bet buvai mano pirmoji konsultante cia ir as tau uz tai iki siol dekinga esu 4u.gif
Atsakyti

Meow kokios naujienos, didžiausi sveikinimai Jūsų visai šeimai, o bernužėliui ramaus miegelio ir saldaus pienelio wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif soske.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 08, 14:49)
SVEIKINIMAI!!!!  thumbup.gif  Šaunuolė, Meow!! Sveikatos jūsų ankstyvam lobiui, lai stiprėja ir auga! Nu tokia faina žinia, labai pradžiuginai  4u.gif

Kantyrbės ir jėgų auginti savo ilgai lauktą vaikutį, ir... turėkite omeny, kad jam reikės sesyčių ir broliukų  mirksiukas.gif

Tikiuosi, susimatysime kada sauskelnių, auklėjimo ir namų darbų temose  mirksiukas.gif

Laukiam dabar naujienų iš Inezzos dar wub.gif Jetus kaip smagu 4u.gif
Vylabusle, o tavo vyro gimtadienis iš nuotraukyčių ir tavo šypsenytės matyti, kad linksmas ir atpalaiduojantis buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
vylabusle, labai graziai atrodot. butent taip jus ir isivaizdavau, turit to labai grazaus sarmo savyje.. moteriskumas/svelnumas/jautrumas/subtilumas, bet kartu ir labai toli nuo banalybes - nezinau kaip tai pavadinti. tai atsispindi ne tik jusu pasisakymuose cia, bet ir isvaizdoj. charizma gal. butinai ateis zirniukas

meow, vis pagalvodavau kaip sekasi. turbut neapsakomai palengvejo, kai viskas gerai baigesi. kad ir truputi anksciau, bet svarbiausia, kad maziukui viskas gerai. tokios laimingos pabaigos tikrai ikvepia..
Atsakyti
Kokios netiketos naujienos biggrin.gif
Sveikinimai meow
aukit dabar diduciai ir sveiki
Atsakyti
aciu merginos uz sveikinimus. tikiu, kad greitu laiku susitiksim vaikuciu auginimo temose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 08, 10:44)
https://www.facebook...mp;l=81508a751c

Gimtadienis tikrai buvo super smile.gif Dar foto nesimato mūsų stalo - tortą vyras pats puošė supermeno ženklu iš žemuogių, vienkartiniai indeliai buvo su superherojų piešiniais - Supermeno, Spidermeno, Batmano smile.gif

Džiakuzi, faktiškai, neprireikė, alkoholio niekas nepasigedo, mano ruoštų užkandžių ir užteko, ir nebuvo per daug. Atsidžiaugėm kostimais, pristatėme savo veikėjus, padarėm kostiumo konkursą, sužaidėme proto mūšį. Aš tiktai auksinio laso neturėjau - būtume pažaidę tiesos žaidimą su juo. Bet ir šiaip buvo smagu labai.  thumbup.gif

Albumą po kurio laiko gal užrakinsiu (vis tik ten ir mūsų draugų foto - aš jų neatsiklausiau dėl publikavimo. Tad prašome žiūrėti ir pasidžiaugti kartu su mumis dabar smile.gif Beje, aš - tai Wonder Woman, Batmanas - mano vyras. smile.gif

nuostabios nuotraukos ! abu esate labai grazus zmones smile.gif beje pastebejau kad baigei mazeikiu rackausko gimnazija smile.gif tai ko gero gimtasis miestas mazeikiai smile.gif as is ten pat smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irena1987: 08 liepos 2012 - 18:31
QUOTE(milou @ 2012 07 08, 18:33)
vylabusle, labai graziai atrodot. butent taip jus ir isivaizdavau, turit to labai grazaus sarmo savyje.. moteriskumas/svelnumas/jautrumas/subtilumas, bet kartu ir labai toli nuo banalybes - nezinau kaip tai pavadinti. tai atsispindi ne tik jusu pasisakymuose cia, bet ir isvaizdoj. charizma gal. butinai ateis zirniukas

Raustu tiesiog... blush2.gif

Irena1982 - taip, taip, mažeikietė aš 4u.gif

Meow, būtinai susitiksime kitose temose 4u.gif Ir ateity, kai čia kitos mergaitės nerimaus ir planuos toliau po persileidimų, būsi įkvėpiantis pavyzdys, kaip kantrybė, viltis ir atkaklumas viską nugali 4u.gif Labai dažnai prisimindavome tave, pati ne kartą pagalvodavau, kaip ten tau sekasi - visgi tie tynimai, spaudimo šuoliai tave kamuodavo. Ir kaip šaunu, kad viskas baigėsi gerai. 4u.gif
Atsakyti
Lauksim dar zinu is Inezzos. ji irgi labai jau senai nebesirodo g.gif
Atsakyti
WOw, Meow super naujienos linkiu jums kuo tik geriausio!Sveikateles daug,daug, dabar reiks aukleti zinau ,kad turi kantrybes, juk tiek nugalejot kartu su vyru!Belieka tik skeisti meiles savo dyckiui:) wub.gif

Vylabusle, na ka kazkaip man viskas taip ir atrodidavo:)labai smagiai praleidot laika!Linkiu,kad blogibiai pasirodytu-gerybiu 4u.gif

O stai dabai naujienai is manes, jau kelis dienas matau antra NT juostelyte...vis nedrisdavau parasyt-nes laabbai trapu ir beveik jokiu pozymiu, nors tokiu laiku krutine tikrai sprogsdavo.Plius daktaru verdiktas ir nesuprantama BT..bet jau linkiu tiket stebuklams blush2.gif wub.gif paskutinis siandieninis..kelinta DPO,net nezinau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 09 liepos 2012 - 07:48