Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 08:44)
WOw, Meow super naujienos linkiu jums kuo tik geriausio!Sveikateles daug,daug, dabar reiks aukleti zinau  ,kad turi kantrybes, juk tiek nugalejot kartu su vyru!Belieka tik skeisti meiles savo dyckiui:) wub.gif

Vylabusle, na ka kazkaip man viskas taip ir atrodidavo:)labai smagiai praleidot laika!Linkiu,kad blogibiai pasirodytu-gerybiu 4u.gif

O  stai dabai naujienai is manes, jau kelis dienas matau antra NT juostelyte...vis nedrisdavau parasyt-nes laabbai trapu ir beveik jokiu pozymiu, nors tokiu laiku krutine tikrai sprogsdavo.Plius daktaru  verdiktas ir nesuprantama BT..bet jau linkiu tiket stebuklams blush2.gif  wub.gif  paskutinis siandieninis..kelinta DPO,net nezinau...
user posted image

Kuo puikiausiai matau Sveikinu bigsmile.gif
O kada mmm turetu ateiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 09 liepos 2012 - 07:50
NA siaip duretu but 18-19DPO... bet OV suolio nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 08:55)
NA  siaip duretu but 18-19DPO... bet OV suolio nebuvo... g.gif

Ikelk savo Bt matuota jai matavai mirksiukas.gif
Na svarbiausiai dabar kad Nt teigiamas 4u.gif As tai laukiu savo mmm turetu treciadieni ateiti, tai ziuresim kas cia bus jau nedauk ir liko laukti
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 07:44)
WOw, Meow super naujienos linkiu jums kuo tik geriausio!Sveikateles daug,daug, dabar reiks aukleti zinau  ,kad turi kantrybes, juk tiek nugalejot kartu su vyru!Belieka tik skeisti meiles savo dyckiui:) wub.gif

Vylabusle, na ka kazkaip man viskas taip ir atrodidavo:)labai smagiai praleidot laika!Linkiu,kad blogibiai pasirodytu-gerybiu 4u.gif

O  stai dabai naujienai is manes, jau kelis dienas matau antra NT juostelyte...vis nedrisdavau parasyt-nes laabbai trapu ir beveik jokiu pozymiu, nors tokiu laiku krutine tikrai sprogsdavo.Plius daktaru  verdiktas ir nesuprantama BT..bet jau linkiu tiket stebuklams blush2.gif  wub.gif  paskutinis siandieninis..kelinta DPO,net nezinau...
user posted image

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif
Tai reiskia stora gleivyne padejo del pastojimo g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, kie smagių naujienų 4u.gif
meow 4u.gif
Alina26 thumbup.gif
Atsakyti
Aciu megaites... zinai, as jau linkus netiket ka man pasako privati echoskopotuoja, nes mano gine jai nepasitiki, ir dave man siuntima i pakortonina echo -liepos 24.. tai dabar lauksiu tos datos,nes ta diena iskart ir pas ja varysiu-o bd ji atostogauja.Tikiuosi, viskas iki to momento bus ok...
BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 09 liepos 2012 - 08:11
Alina26 sveikinimai
vylabusle labai graziai atrodet ir matyt laika gerai praleidot
Meow nuosirdziausi sveikinimai
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Alina kokios naujienos wub.gif 4u.gif Na senbuvės po truputį lakstos vėl apmirs temutė sad.gif
Atsakyti
Meow didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif Jetau,kaip nerealu matyti prie tavo avataro nauja info apie maza stebukliuka wub.gif
Alina nuostabios naujienos wub.gif o jau kokio ryskumo antra juostele wub.gif Jau cia dideli HCG skaiciukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 09 liepos 2012 - 09:58
Aciu visom:)bet kol nepatvirtinsiupas g, dar bijau dziaugtis unsure.gif ..beto ir bt svyrauja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 07:10)
Aciu megaites... zinai, as jau linkus netiket ka man pasako privati echoskopotuoja, nes mano gine jai nepasitiki, ir dave man siuntima i pakortonina echo -liepos 24.. tai dabar lauksiu tos datos,nes ta diena  iskart ir pas ja varysiu-o  bd ji atostogauja.Tikiuosi, viskas iki to momento bus ok...
BT

Patys nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 07:44)

user posted image

eik tu sau. Nu tikrai stebukliuku buna biggrin.gif
net siurpuliukas nubego smile.gif tikrai jau senai mergyt nusipelnei situs bruksniukus pamatyt. smile.gif smile.gif iech..
Tikiuosi teisingai supratau. Nes j uk jau ejo kalba apie gleivines gydyma..
Sikart stiprus zirnis bus ir nepabegs wink.gif
Kuri dabar.
Atsakyti