QUOTE(Duniu @ 2012 07 10, 08:15)
Labas rytas
Neparasau,bet aktyviai skaitau ir labai sergu uz kiekviena,kad kuo greiciau iseitu is sitos temeles su

:
Pas man vel planavimo stadija

todel jauciuosi daug geriau
siandiena skambinsiu i KMUK del AFS tyrimu,jei yra jau atsakymai,reikes vaziuoti (buvau pas Arbaiti). Dar dariau skydliaukes tyrimus- viskas gerai

Daba pirmas ciklas po visko,tai 21 cd darysiu prolaktina ir progesterona...
Debesuole, labai dziugu skaityti kaip auga tavo pilvinukas,galetum daugiau parasyti,nes tokios zinios labai ikvepia nenuleisti sparnu:wub: Dar norejau paklausti,ar per si nestuma vartoji kokius vaistus (duphastona,aspirina)?
kai buvau isgasdinta tepliojimu-paskyre dufa. Po 1 tab.per diena. Kadangi iskart praejo, liepe mazint. Iki siol vis geriau po puse tab.
Bet kad nebematau reikalo jo gert. Sake-pirkai-tai pabaik pakuote.. Progesteronas pacioj pradzioj buvo norma,tai manau ner ko siaip sau ju gert. Nustojau. Stipriai jau jauciuosi.
Echo paskutini kart ziurejo kai buvo 5sav su trupuciu. Sekantis kartas bus tik po gero menesio.. Tai nezinau dabar ar gerai viskas auga. Svarbu jokiu blogybiu nera.
Privaciai neisiu, nenoriu drumst mazo ramybes

naktimis sapnai ivairus. Tai kad echo daro. Karta sapne net maciau, kad ekrane galiukas linguoja

Berniukas-dziaugiausi

Kartais labai tikroviskai sapnuoju, kad krauja pamatau.. Kad duse prausdamasi kraujuot pradedu.. Baime dar yra..
Alina, ar i kovinukus pagal skaiciuokle?

as i vasarinukus nesijungiau. Nespeju ju tempais. Rasau pas "prisimatavusias BT"
Nebelauk, Negyvens už tave niekas niekada, Net jeigu gesta šviesa, Net jei tai paskutinė diena/A.M.