Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 09, 09:10)
Aciu megaites... zinai, as jau linkus netiket ka man pasako privati echoskopotuoja, nes mano gine jai nepasitiki, ir dave man siuntima i pakortonina echo -liepos 24.. tai dabar lauksiu tos datos,nes ta diena  iskart ir pas ja varysiu-o  bd ji atostogauja.Tikiuosi, viskas iki to momento bus ok...
BT

Alina26, taigi buvo aiškiausias šuolis pas pačią, tvarkingas gražus ovuliacinis ciklas. 4u.gif Dideliausi sveikinimai, smagiai augink ir laimingai pagimdyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 09, 12:10)
Patys nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 07 09, 13:03)
eik tu sau. Nu tikrai stebukliuku buna biggrin.gif
net siurpuliukas nubego smile.gif tikrai jau senai mergyt nusipelnei situs bruksniukus pamatyt. smile.gif smile.gif iech..
Tikiuosi teisingai supratau. Nes j uk jau ejo kalba apie gleivines gydyma..
Sikart stiprus zirnis bus ir nepabegs wink.gif
Kuri dabar.

QUOTE(vylabusle @ 2012 07 09, 13:45)
Alina26, taigi buvo aiškiausias šuolis pas pačią, tvarkingas gražus ovuliacinis ciklas.  4u.gif  Dideliausi sveikinimai, smagiai augink ir laimingai pagimdyk  4u.gif

Aciu mergaites uz palinkejimus:) bet dar karta pasitvitvirtino posakys -reikia maziau laukti... gyd verditkas- rastas PKS ir dar belia kas.. is vis istrine minti apie galima nestuma, testuka dariau tik del sventos ramybes, nes ta diena reikejo but su draugais..mda, gyvenimas blush2.gif
Jums visoms linkiu,kuo greiciau susilaukt tos II...jau tikrai kiekviena is musu nusipelno tuo!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 09 liepos 2012 - 16:44
Duniu, o kaip pas tave reikalai? 4u.gif
irgi nebeparasai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 07 09, 20:23)
Duniu, o kaip pas tave reikalai?  4u.gif
irgi nebeparasai  ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Neparasau,bet aktyviai skaitau ir labai sergu uz kiekviena,kad kuo greiciau iseitu is sitos temeles su nestuke.gif:
Pas man vel planavimo stadija smile.gif todel jauciuosi daug geriau thumbup.gif
siandiena skambinsiu i KMUK del AFS tyrimu,jei yra jau atsakymai,reikes vaziuoti (buvau pas Arbaiti). Dar dariau skydliaukes tyrimus- viskas gerai 4u.gif Daba pirmas ciklas po visko,tai 21 cd darysiu prolaktina ir progesterona...
Debesuole, labai dziugu skaityti kaip auga tavo pilvinukas,galetum daugiau parasyti,nes tokios zinios labai ikvepia nenuleisti sparnu:wub: Dar norejau paklausti,ar per si nestuma vartoji kokius vaistus (duphastona,aspirina)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 10 liepos 2012 - 08:22
QUOTE(Duniu @ 2012 07 10, 08:15)
Labas rytas 4u.gif
Neparasau,bet aktyviai skaitau ir labai sergu uz kiekviena,kad kuo greiciau iseitu is sitos temeles su  nestuke.gif:
Pas man vel planavimo stadija smile.gif todel jauciuosi daug geriau thumbup.gif
siandiena skambinsiu i KMUK del AFS tyrimu,jei yra jau atsakymai,reikes vaziuoti (buvau pas Arbaiti). Dar dariau skydliaukes tyrimus- viskas gerai 4u.gif Daba pirmas ciklas po visko,tai 21 cd darysiu prolaktina ir progesterona...
Debesuole, labai dziugu skaityti kaip auga tavo pilvinukas,galetum daugiau parasyti,nes tokios zinios labai ikvepia nenuleisti sparnu:wub: Dar norejau paklausti,ar per si nestuma vartoji kokius vaistus (duphastona,aspirina)?

kai buvau isgasdinta tepliojimu-paskyre dufa. Po 1 tab.per diena. Kadangi iskart praejo, liepe mazint. Iki siol vis geriau po puse tab.
Bet kad nebematau reikalo jo gert. Sake-pirkai-tai pabaik pakuote.. Progesteronas pacioj pradzioj buvo norma,tai manau ner ko siaip sau ju gert. Nustojau. Stipriai jau jauciuosi.
Echo paskutini kart ziurejo kai buvo 5sav su trupuciu. Sekantis kartas bus tik po gero menesio.. Tai nezinau dabar ar gerai viskas auga. Svarbu jokiu blogybiu nera.
Privaciai neisiu, nenoriu drumst mazo ramybes smile.gif
naktimis sapnai ivairus. Tai kad echo daro. Karta sapne net maciau, kad ekrane galiukas linguoja biggrin.gif Berniukas-dziaugiausi biggrin.gif
Kartais labai tikroviskai sapnuoju, kad krauja pamatau.. Kad duse prausdamasi kraujuot pradedu.. Baime dar yra..

Alina, ar i kovinukus pagal skaiciuokle? smile.gif
as i vasarinukus nesijungiau. Nespeju ju tempais. Rasau pas "prisimatavusias BT" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 07 10, 19:48)
kai buvau isgasdinta tepliojimu-paskyre dufa. Po 1 tab.per diena. Kadangi iskart praejo, liepe mazint. Iki siol vis geriau po puse tab.
Bet kad nebematau reikalo jo gert. Sake-pirkai-tai pabaik pakuote.. Progesteronas pacioj pradzioj buvo norma,tai manau ner ko siaip sau ju gert. Nustojau. Stipriai jau jauciuosi.
Echo paskutini kart ziurejo kai buvo 5sav su trupuciu. Sekantis kartas bus tik po gero menesio.. Tai nezinau dabar ar gerai viskas auga. Svarbu jokiu blogybiu nera.
Privaciai neisiu, nenoriu drumst mazo ramybes smile.gif
naktimis sapnai ivairus. Tai kad echo daro. Karta sapne net maciau, kad ekrane galiukas linguoja biggrin.gif Berniukas-dziaugiausi biggrin.gif
Kartais labai tikroviskai sapnuoju, kad krauja pamatau.. Kad duse prausdamasi kraujuot pradedu.. Baime dar yra..

Alina, ar i kovinukus pagal skaiciuokle? smile.gif
as i vasarinukus nesijungiau. Nespeju ju tempais. Rasau pas "prisimatavusias BT" biggrin.gif

Siaip dar neskubu nieekur jungtis..ir apskritai nezinau ar prisijungsiu,nes baimes pilnos kelnes. Vakar kai prisapnavau krauja ant ikloto,ir mamai pasakiau-kad vel P... iskart prabudau-su pakritusi temp. iki 36,8. tai buvo zenklas. Nulekiau kartu su maziuku i ankstyva priemima pas gin. tai apziurejo-nieko nepasake,liepe saugotis,net norejo guldyt, bet nera kam palikt maziu,tai skire 2 tabl dufo., plius as savavaliskai Trombo ass po 100mg gersiu. Siand jau BT norma. ir siek tiek issipute krutine smile.gif
KOl viskas trapu..net SM maziau sedziu-apskritai guliu-nes ziaaauurus silpnumas. Man liepos gale echo-laukiu nesulaukiu..nerimo daug doh.gif

O jus dyckiai...ech:)greiciau tas laikas begtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 11 liepos 2012 - 08:34
Alina, dabar visos kumscius laikysim uz jus smile.gif
kiek daug bus kumstuku-butinai viskas bus gerai
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nemaniau kad kada nors ir man sitos temutes prireiks...
uzvakar antruju vestuviu metiniu proga su vyru gavom "dovana" maza angeliuka...
galvoje daug minciu, nespejo viskas dar susiguleti.. ir net nezinau kaip toliau elgtis..ar ieskoti priezasciu ar palikti viska kaip yra... atrodo jau galeciau planuoti leliu bet va reikia tu nelemtuju mmm suslaukti...
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 11:50)
sveikutes 4u.gif
nemaniau kad kada nors ir man sitos temutes prireiks...
uzvakar antruju vestuviu metiniu proga su vyru gavom "dovana" maza angeliuka...
galvoje daug minciu, nespejo viskas dar susiguleti.. ir net nezinau kaip toliau elgtis..ar ieskoti priezasciu ar palikti viska kaip yra... atrodo jau galeciau planuoti leliu bet va reikia tu nelemtuju mmm suslaukti...

angel_sadangel.gif Stiprybes console.gif Is tikruju nesinoriu cia nauju merginu matyti...bet toks gyvenimas ...
Pirmas kartas is tikruju gali buti atsitiktinumas (naturali atranka) , dabar galvoju,ir antras kartas taip pat gali buti atsitiktinis (cia as apie save labiau,kai jau amzius vyresnis ir kokybe ne ta) as asmeniskai pertrauku nedarau,nes jei is nauju neplanuoju,krentu i depreseja...visgi lygiagreciai darau tam tikrus tyrimus (AFS, skydliauke, hormonai) bet panavimo nestabdau...nes galvoju,jei organizmas nepasiruoses,planuok neplanaves-naujo nestumo nebus...Ir manau svarbiausia,pradeti planavima kai psichplogiskai busi atsigavus po nelaimes 4u.gif Dar karta, stiprybes Jusu seimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 12 liepos 2012 - 11:16
QUOTE(Duniu @ 2012 07 12, 12:15)
angel_sadangel.gif  Stiprybes console.gif Is tikruju nesinoriu cia nauju merginu matyti...bet toks gyvenimas ...
Pirmas kartas is tikruju gali buti atsitiktinumas (naturali atranka) , dabar galvoju,ir antras kartas taip pat gali buti atsitiktinis (cia as apie save labiau,kai jau amzius vyresnis ir kokybe ne ta) as asmeniskai pertrauku nedarau,nes jei is nauju neplanuoju,krentu i depreseja...visgi lygiagreciai darau tam tikrus tyrimus (AFS, skydliauke, hormonai) bet panavimo nestabdau...nes galvoju,jei organizmas nepasiruoses,planuok neplanaves-naujo nestumo nebus...Ir manau svarbiausia,pradeti  planavima kai psichplogiskai busi atsigavus po nelaimes 4u.gif Dar karta, stiprybes Jusu seimai...

na as irgi linkusi manyti kad atsitiktinumas... kai pastojau abiem buvo po 24, pavyko is antro ciklo.. pirmagimi is pirmo ciklo pagavom..atrodo kaip ir sveiki esam... visgi kai tokie rodikliai ir daktaru nuomone kad naturali atranka....
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 12:23)
na as irgi linkusi manyti kad atsitiktinumas... kai pastojau abiem buvo po 24, pavyko is antro ciklo.. pirmagimi is pirmo ciklo pagavom..atrodo kaip ir sveiki esam... visgi kai tokie rodikliai ir daktaru nuomone kad naturali atranka....

Sveika 4u.gif

Jeigu pirmą vaikelį laimingai išnešiojai ir pagimdei - tikriausia, atsitiktinumas. Kas trečia moteris yra patyrusi persileidimą - taigi, šis reiškinys yra dažnas ir dažnu atveju - visiškai natūralus, nesusijęs su sveikatos problemomis.

Taigi, siūlau tiesiog šį epizodą išgyventi ir planuoti toliau - dėl mėnesinių laukimo neišgyvenkit - jeigu nelaikas, tiesiog nepavyks pastoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 07 12, 12:23)

Nu kad tikrai atsitiktinumas gali buti... kai tokie jauni...
Atsimenu kai po pirmo nesivystancio, kai gyd kalbejo apie gamtos /naturalia atranka... kraujas vire is pykcio,nes netiko man toks atsakymas..o dabar, kuo daugiau skaitau info, tuo labiau galvoju,kad tikrai labai didelis procentas persileidimu del kazkokiu patologiju chromosominiu ir t.t.
Atsakyti