Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 17, 14:24)
Vylabusle, kazkaip mano nuojauta buvo-kad toks grafikas gali baigtis II;)
Super, labai dziugu uz jus!Tokie nedideli maudinimai yra normalu,svarbiausiai kad skausmai nestipretu.
Pas mane tokios naujienos-vel nejautri krutine,ikaliau  2 tabl dufo...pikinimas lyg ir yra,...bet BT vel ant 36,8...tad nulekiau privaciai echo,(dare per pilva) lyg ir iziuri sirdies plakima, tad kad labai jau mazi esam...nuo menesinio velavimo 2 sav. o tik 4mm.. bandziau save raminti,. kita sav vel echo laukia,jeigu nieks nepasikeis..prasau laikykyt uz musu kumsciukus verysad.gif

gerai, kad parasei..
Gerk butinai dufa,ir stebek toliau.
O ar cia tempa jau per zema? Gal pas tave tokia normali,jei pirmoj fazej irgi zema buna..
Laikom uz jus daug kumsciuku. Viskas bus gerai.
Pajudejo temutej ledukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 17, 15:24)
Vylabusle, kazkaip mano nuojauta buvo-kad toks grafikas gali baigtis II;)
Super, labai dziugu uz jus!Tokie nedideli maudinimai yra normalu,svarbiausiai kad skausmai nestipretu.
Pas mane tokios naujienos-vel nejautri krutine,ikaliau  2 tabl dufo...pikinimas lyg ir yra,...bet BT vel ant 36,8...tad nulekiau privaciai echo,(dare per pilva) lyg ir iziuri sirdies plakima, tad kad labai jau mazi esam...nuo menesinio velavimo 2 sav. o tik 4mm.. bandziau save raminti,. kita sav vel echo laukia,jeigu nieks nepasikeis..prasau laikykyt uz musu kumsciukus verysad.gif

Alina26, laikau už tave kumščius. Ir už save pati drebu, bet būkime stiprios ir tausokime mažiukus - jie būtinai gims!

Ir ačiū, kad palaikote... Nors ir nedrįstu džiaugtis, vis viena taip gera, taip gera...
Atsakyti
HCG nedarysiu,nes atsakymus laukt savaite...tikiuosi kita sav pamatyti jau paaugusi zirniuka.Butum smagu visom kartu auginti pilvukus ir miegautis nestumu be nerimo..bet jauciu cia missija impossible... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
daugiau nei pries savaite ivyko persileidimas... net nezinau,mintys kazkokios sujauktos. Bandau gyventi kaip ir anksciau,bet viduje kirba nuolatos klausimas kodel taip atsitiko? Juk galejo buti viskas kitaip-gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2012 07 17, 18:30)
Sveikos 4u.gif
daugiau nei pries savaite ivyko persileidimas... net nezinau,mintys kazkokios sujauktos. Bandau gyventi kaip ir anksciau,bet viduje kirba nuolatos klausimas kodel taip atsitiko? Juk galejo buti viskas kitaip-gerai  verysad.gif

visos turbut pradzioj galvoja- kodel man? uz ka... unsure.gif
mazai nuo musu priklauso.. matyt ne laikas buvo.

skaudu, kad va, v iena suzino gera zinia, - pavyko v el, bet vel atkeliauja nauju nuskriaustuju... 4u.gif 4u.gif bet tokia jau D valia, mums tenka su tuo taikytis. palauk, kol apgis zaizda, o po to ziuresi, ar ieskot priezasciu, ar bandyt vel..
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2012 07 17, 19:30)
Sveikos 4u.gif
daugiau nei pries savaite ivyko persileidimas... net nezinau,mintys kazkokios sujauktos. Bandau gyventi kaip ir anksciau,bet viduje kirba nuolatos klausimas kodel taip atsitiko? Juk galejo buti viskas kitaip-gerai  verysad.gif

Deluxe, koks suprantamas jausmas - toks sumišimas, toks nejaukumas ir skausmas... Galbūt, netinka čia sakyti, kad išbandymai mus grūdina ir pan., tačiau galiu patikinti, kad tai - laikina ir labai pamokanti patirtis. Kiekviena šioje temoje anksčiau ar vėliau vėl pradeda galvoti apie naują gyvybę su šypsena veide. 4u.gif

Nenukabink nosies, čia visada rasi užuojautą ir palaikymą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu vylabusle... visi graziausi dalykai nutinka, kai maziausiai to tikiesi. o gal tik mums taip atrodo...
man si menesi velavo pora dienu, bet kaip bebutu keista testo negadinau, nes nesitikejau, geriau antibiotikus, lankiausi pas dantista, o kai pagalvojau tyliai tyliai "nu va, o gal.." prasidejo menesines trecia velavimo diena. bet kazkaip jau nei beverkiu, nei besidraskau - galvoju gal man taip lemta. na matyt tiesiog ne dabar. gal ir gerai, prasidejo problemos su protiniais dantim - dygsta kreivai kaip pasiute ir reikia salinti visus tris - tai vargu ar budama nescia galeciau. senai audziu minti del breketu, galbut jei ne per velu, reiketu rimciau pasidometi, nes kazin ar prisiruosciau budama nescia... na zodziu, nuo vaiku prie breketu as. liksiu viena kaip pirstas, bet su tiesiais dantim - prasmingas mano gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 08:06)
Beje, panos, šį ciklą gėriau ir kavą, ir vyną, ir folinės rūgšties nevartojau  doh.gif  Apleidusi buvau tuos reikalus, nemaniau, kad pasiseks. O čia - šit kaip.

Vizitas pas ginekologę numatytas liepos 27 d. - tada bus matyti, ar vystosi, ar įsitvirtino... O iki tol atsargiai nešiosiu save ir kavos gal nebegersiu  lotuliukas.gif

Geri dalykai nutinka tada, kai maziausiai to tikiesi ir lauki 4u.gif Laiko irodyta ir patvirtinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 07 18, 12:44)
Geri dalykai nutinka tada, kai maziausiai to tikiesi ir lauki  4u.gif Laiko irodyta ir patvirtinta  4u.gif

Tiesą pasakius, aš tikėjausi ir laukiau kiekvieną ciklą, tik stengiausi mažiau save kurstyti ir nuteikinėti sėkmei, nes būdavo ypatingai skaudu, kai prisigalvojau sau krūvą nėštumo požymių, ir nesilaukiau verysad.gif Tad pastaruosius 2 ciklus jau palikdavau sau rezervą - gal bus, gal ne, ir tas "nuodėmes" kone tyčia dariau - kad nebeatrodyčiau sau pačiai kvailė, kuri saugo tuščią pilvą. blush2.gif

Bet pritariu - yra tiesiog lengviau gyventi, kai kiekvieną kartą pagalvoji "gali būti šitaip, o gali būti ir kitaip". O kai taip mąstai, tuomet kiekvieną kartą kažkiek tikiesi, ir kažkiek nesitiki, ir sėkmė tampa lyg malonus siurprizas.

Milou, sėkmės tau su dantukais. Dėl breketų aš pasisakysiu skeptiškai: mano sesė juos nešiojo, po keleto metų dantys vėl ėmė kreivėti, grįžta į savo vietas - ne taip žiauriai, kaip vaikystėje, bet... graži šypsena nebuvo ilgaamžė. Todėl, jeigu didelės problemos nėra - manau, galima be jų apsieiti, tačiau protinius dantis linkiu būtinai susitvarkyti. Man jie net neišdygę! blink.gif Bet įtariu, kad košmaras būtų, jeigu pradėtų lįst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 18, 13:05)
yra tiesiog lengviau gyventi, kai kiekvieną kartą pagalvoji "gali būti šitaip, o gali būti ir kitaip". O kai taip mąstai, tuomet kiekvieną kartą kažkiek tikiesi, ir kažkiek nesitiki, ir sėkmė tampa lyg malonus siurprizas.

100 % thumbup.gif
butent...ir kai tiki,kad butinai ateis tas sekmingas ciklas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 18, 12:05)

Milou, sėkmės tau su dantukais. Dėl breketų aš pasisakysiu skeptiškai: mano sesė juos nešiojo, po keleto metų dantys vėl ėmė kreivėti, grįžta į savo vietas - ne taip žiauriai, kaip vaikystėje, bet... graži šypsena nebuvo ilgaamžė. Todėl, jeigu didelės problemos nėra - manau, galima be jų apsieiti, tačiau protinius dantis linkiu būtinai susitvarkyti. Man jie net neišdygę!  blink.gif  Bet įtariu, kad košmaras būtų, jeigu pradėtų lįst  doh.gif

bedos labai dideles gal ir nera, taciau sypsotis privengiu. bet gal cia daugiau mano vidiniai kompleksai, nes nera patys kreiviausi tie dantukai, tiesiog kazkada paauglystej kazkas del to uzgavo, tai ir nesiojuos toki kvaila isitikinima, kad negrazu... bet kaip jau ir sakiau, cia gal labiau mano natura ko gero nekvatociau visa gerkle, net turedama tobula eile dantu.
o jei ne paslaptis, sese breketus nesiojo nestumo metu, ar ne? baisu gi jei susidesiu ir atsiras vaikutis. jau dabar darydama panoramine rentgeno nuotrauka prisigalvojau, kad pakenke mano kiausialastems pusmetis i prieki blush2.gif
p.s. o jau tu triju rovimo kaip bijau tai ne tas zodis doh.gif bet kad tik tokios problemos gyvenime butu..
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2012 07 18, 20:13)
bedos labai dideles gal ir nera, taciau sypsotis privengiu. bet gal cia daugiau mano vidiniai kompleksai, nes nera patys kreiviausi tie dantukai, tiesiog kazkada paauglystej kazkas del to uzgavo, tai ir nesiojuos toki kvaila isitikinima, kad negrazu... bet kaip jau ir sakiau, cia gal labiau mano natura ko gero nekvatociau visa gerkle, net turedama tobula eile dantu.
o jei ne paslaptis, sese breketus nesiojo nestumo metu, ar ne? baisu gi jei susidesiu ir atsiras vaikutis. jau dabar darydama panoramine rentgeno nuotrauka prisigalvojau, kad pakenke mano kiausialastems pusmetis i prieki  blush2.gif
p.s. o jau tu triju rovimo kaip bijau tai ne tas zodis  doh.gif bet kad tik tokios problemos gyvenime butu..

Sesė breketus nešiojo ne per nėštumą, ir ilgai nešiojo. Milou, jeigu gyvenimą dantys gadina - tuomet, aišku, leisk sau tai. Dėl derėjimo su nėštumu - pasikonsultuok su gydytojais. Rovimas - tai jau aiškiai nenėščių reikalas, o dėl breketų - nežinau, lyg ir nėra ten nei skausmo didelio, nei chemikalijų kokių... Manau, stomatologai kuo puikiausiai viską išaiškintų ir pakonsultuotų.

Sesė irgi šiek tiek kompleksuodavo, bet vaikinų turėjo, kokių tik panorėjo - tik kris jai kas į akį, kitą savaitę jau draugauja lotuliukas.gif O aš su tobulai lygiu "fasadu" ne dantų, bet už tai šypsenos formos gėdyjuosi, ir irgi nedemonstruoju visų 32. Tiksliau, pas mane 28 - protinių neturiu juk lotuliukas.gif
Atsakyti