kaip tu Vylabusle siandiena ?
gal pykinti pradejo , daznai buna taip , kai suzinai ir prasideda visi negalavimai ?
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 19, 00:11)
kaip tu Vylabusle siandiena ?
gal pykinti pradejo , daznai buna taip , kai suzinai ir prasideda visi negalavimai ?

Sveikos
Keista, bet ne. Labai ieškau negalavimų pas save, bet tik užvakar jaučiau tempimą gimdoje, protarpiai padilgčioja apačioj tai dešinėj, tai kairėj. Krūtys lyg ir sunkesnės, bet ne itin padidėjusios.
Bet šiandien pasidariau dar vieną testą - RapiPreg. Jis yra mažiau jautrus nei darytas užvakar (25 mUI), bet testo juostelė ryškesnė už kontrolinę.
Vienintelis ryškus nėštumo požymis pas mane - tingiu dirbti baisingai
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 19, 09:03)
Sveikos
Keista, bet ne. Labai ieškau negalavimų pas save, bet tik užvakar jaučiau tempimą gimdoje, protarpiai padilgčioja apačioj tai dešinėj, tai kairėj. Krūtys lyg ir sunkesnės, bet ne itin padidėjusios.
jetus, kokie jau jus dideli
suprantu, kad labai trapu dar. as ir siandien dar vis bijau visko, ir kasdien krutine minkau- paziuret, ar neatleido, ar dar jautri ir pan
sestadieni pasimatymas su kruopiuku
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 19, 08:03)
Sveikos
Bet šiandien pasidariau dar vieną testą - RapiPreg. Jis yra mažiau jautrus nei darytas užvakar (25 mUI), bet testo juostelė ryškesnė už kontrolinę.
Pasirodė abi iškart, o po 10 min. (tiek reikia vertinti) atrodė jau, kad kontrolinė juostelė - vaiduoklis palyginus su testo
Dabar 17 DPO, 5-os savaitės 3-ia diena pagal viską. 
smagu girdeti kad viskas ok
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 19, 12:07)
smagu girdeti kad viskas ok
tik tu rasei kad iseina tau jau 5 savaites , man rodos tu apsiskaiciavai . nes kai neateina mmm buna 4 savaites . tai man rodos kad tau 4, ir 3 dienos. tik tu neuzpyk.
as atsimenu kaip as skaiciavau 
Teisingai sakai, Irena1987! Apsiskaičiavau
Debesuole, štai ir aš krūtinę vis pamaigau - ji man pati skausminga, o speneliai ne. Ir per pirmą nėštumą ji ryškiau išdidėjusi buvo (bet speneliai irgi netapo jautrūs). Na, gal dar pasipūs, lauksiu.
Pas ginę keliausiu kitą penktadienį - tada jau tikrai mums bus 6-a savaitė įpusėjusi, tad gal ir pamatysiu ką per echo...
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 19, 10:34)
Teisingai sakai, Irena1987! Apsiskaičiavau
Penkta savaitė, o ne penkios pas mane, skubinu laiką
teisingai: 4 savaitės ir 3 dienos, 31 diena nuo paskutinių mėn. pradžios.
Debesuole, štai ir aš krūtinę vis pamaigau - ji man pati skausminga, o speneliai ne. Ir per pirmą nėštumą ji ryškiau išdidėjusi buvo (bet speneliai irgi netapo jautrūs). Na, gal dar pasipūs, lauksiu.
Pas ginę keliausiu kitą penktadienį - tada jau tikrai mums bus 6-a savaitė įpusėjusi, tad gal ir pamatysiu ką per echo...
Tas ryškus brūkšniukas šiandien taip viltis sukėlė - matyt, HCG didėja, vystosi žirnis.... Poryt dar darysiu.
ak , kaip man dziugu del taves ..
sy menesi kazkaip tikejaus, nes ir nd ant O uztaikem .. bet yra kaip yra
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 19, 11:34)
Tas ryškus brūkšniukas šiandien taip viltis sukėlė - matyt, HCG didėja, vystosi žirnis.... Poryt dar darysiu.
pradzioj labai brangi ir dziugi kiekviena dienele. praeina ir dziaugies- dar viskas gerai
dabar jau verst pradedu savaites
merginos, kuri sekanti ?
Papildyta:
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 19, 11:40)
ak , kaip man dziugu del taves ..
pamatysi plakancia sirdute jau kogero kai eisi pas gine .
o as nukritau dar siryt
mmm turi sekmadieni ateiti, o jau krentu nuo vakar ..
taigi buna , kad zigzaguoja
QUOTE(debesuole @ 2012 07 19, 10:41)
pradzioj labai brangi ir dziugi kiekviena dienele. praeina ir dziaugies- dar viskas gerai
iki kokios 8-9 sav labai letai tos dienels skaiciavosi
merginos, kuri sekanti ?
Papildyta:
merginos, kuri sekanti ?
Papildyta:
bet ne taip stipriai
cia pas mane jau krtiimas aiskus , tik man idomiai kad as taip anksti pradejau kristi
Sveikutes
Labai uzjauciu bet nenuleisk nosies reikia atsitiesti ir eiti tolyn - i prieki
Bet taip yra daug lengviau laukti, kai stengiesi lyg ir apgauti save kad ''atsceit ''nelaukiu, ir prisigalvoji visokiu teigiamu dalyku nebuti nescia: o dar ir megstama darba galesiu ilgiau padirbti ir rudeni galesiu i kokia poilsine kelione isvaziuoti, ir taip begales ''saves apgavinejimu'' ... Bet svarbiausia laiminga pabaiga
As manau kad tu po implantacijos
Linkiu geru ispudziu
Kaip noreciau buti as
O gal tau irgi implantacija ir rytoj vel kilsi i virsu, jei dar sakai kad anksti tavo mmm
QUOTE(deluxe @ 2012 07 17, 17:30)
Sveikos
daugiau nei pries savaite ivyko persileidimas... net nezinau,mintys kazkokios sujauktos. Bandau gyventi kaip ir anksciau,bet viduje kirba nuolatos klausimas kodel taip atsitiko? Juk galejo buti viskas kitaip-gerai
daugiau nei pries savaite ivyko persileidimas... net nezinau,mintys kazkokios sujauktos. Bandau gyventi kaip ir anksciau,bet viduje kirba nuolatos klausimas kodel taip atsitiko? Juk galejo buti viskas kitaip-gerai
Labai uzjauciu bet nenuleisk nosies reikia atsitiesti ir eiti tolyn - i prieki
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 18, 11:05)
Tiesą pasakius, aš tikėjausi ir laukiau kiekvieną ciklą, tik stengiausi mažiau save kurstyti ir nuteikinėti sėkmei
Bet taip yra daug lengviau laukti, kai stengiesi lyg ir apgauti save kad ''atsceit ''nelaukiu, ir prisigalvoji visokiu teigiamu dalyku nebuti nescia: o dar ir megstama darba galesiu ilgiau padirbti ir rudeni galesiu i kokia poilsine kelione isvaziuoti, ir taip begales ''saves apgavinejimu'' ... Bet svarbiausia laiminga pabaiga
QUOTE(RedHair @ 2012 07 19, 08:06)
As manau kad tu po implantacijos
QUOTE(debesuole @ 2012 07 19, 09:58)
Linkiu geru ispudziu
QUOTE(debesuole @ 2012 07 19, 10:41)
Kaip noreciau buti as
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 19, 10:47)
bet ne taip stipriai
http://tevu-darzelis...607@120622e936b
cia pas mane jau krtiimas aiskus , tik man idomiai kad as taip anksti pradejau kristi
O gal tau irgi implantacija ir rytoj vel kilsi i virsu, jei dar sakai kad anksti tavo mmm
Irena, manau dar neviskas prarasta...lauk;)
Siandien,visa diena guliu..apetito nera,pagaminau pica suvalgiau-viskas stovi vietoj..pradejau vaiksciuot be liemenuko,kazkaip ir krutine tapo jautresni-nuo kiekvieno zingsnio)
vakar man is vis patys skaniausias patiekalas buvo-mociutes raugintos agurkos kartu su Vysniomis
zodziu duodu
Siandien,visa diena guliu..apetito nera,pagaminau pica suvalgiau-viskas stovi vietoj..pradejau vaiksciuot be liemenuko,kazkaip ir krutine tapo jautresni-nuo kiekvieno zingsnio)
vakar man is vis patys skaniausias patiekalas buvo-mociutes raugintos agurkos kartu su Vysniomis
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 19, 12:25)
Irena, manau dar neviskas prarasta...lauk;)
zodziu duodu 
na jai ryt nepakilsiu tai jau viskas .
o kiek tau jau laiko yra ??
aš vis tyliai paskaitau, juk vienu tarpu tema tampa artimiausia....
mergytės, labai džiaugiuosi už jus
ir kitoms linkiu nenukabint nosiuku, stebukliukai ateis pas visas
mergytės, labai džiaugiuosi už jus
ir kitoms linkiu nenukabint nosiuku, stebukliukai ateis pas visas