Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 10:06)
Beje, panos, šį ciklą gėriau ir kavą, ir vyną, ir folinės rūgšties nevartojau  doh.gif Apleidusi buvau tuos reikalus, nemaniau, kad pasiseks. O čia - šit kaip.

Butent tai ir padejo biggrin.gif Einu kava gerti ta proga biggrin.gif
Dar karta sveikinu wub.gif nuostabu wub.gif
Tai kovinukas bus wub.gif nuostabus menuo wub.gif mano menuo wub.gif
Tokia sudina nuotaika buvo...o daba kaip pakilo thumbup.gif lyg savo NT pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 17 liepos 2012 - 09:37
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 09:50)
Sveikutės,

bandau parodyti, kuo pati netikiu...  ax.gif

user posted image

Pamenu tave iš kitos temos - negaliu nepasidžiaugti tais dviem žaviais brūkšneliais smile.gif
Sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif
Atsakyti
Vylabusle - sveikinamai wub.gif wub.gif
Linkiu, kad si karta butu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 08:50)
Sveikutės,

user posted image

Kaip faina thumbup.gif Didziausi sveikinimai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 09:06)
Meow pagimdė! Anksčiau laiko cezaris darytas, bet vaikutis sveikas, atsigavęs, pati Meow sveika ir labai laiminga.

Ačiū už sveikinimus! Net nežinau dar, ar mano istorija taps laimingąja, bet labai labai norisi...

Beje, panos, šį ciklą gėriau ir kavą, ir vyną, ir folinės rūgšties nevartojau  doh.gif  Apleidusi buvau tuos reikalus, nemaniau, kad pasiseks. O čia - šit kaip.

Vizitas pas ginekologę numatytas liepos 27 d. - tada bus matyti, ar vystosi, ar įsitvirtino... O iki tol atsargiai nešiosiu save ir kavos gal nebegersiu  lotuliukas.gif

Reiskia istorija pasitvirtino - tada, kai jau prarandi vilti, ateina dziaugsmas;)
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2012 07 17, 10:48)
Vylabusle - sveikinamai  wub.gif  wub.gif
Linkiu, kad si karta butu viskas gerai  smile.gif

Uoj, nu taip gera širdy palieka, čia užėjus... Bandysiu susikaupti darbui, nors visos mintys - visai toli toli...

Majaj, aš manau, tas šiek tiek nenoras padeda tiesiog ramiau laukti ir nepsichuoti po kiekvieno ciklo. Jeigu ne tas ramesnis režimas - tiesiog biesinčiausi po kiekvieno ciklo, kaip man jau yra buvę lotuliukas.gif Buvau surinkusi mintyse visus vaiko neturėjimo pliusus - kad būsiu liekna per savo 30-metį, kurį suplanavau kaip Barbie vakarėlį, pvz. O dabar - bac - teks man ieškoti, ar Matell nebuvo kada padarę akibrokšto - nėščiosios Barbie lotuliukas.gif Dar buvau bepradedanti planuoti su vyru pasitikti Naujuosius metus Romoje. Oplia, dabar teks paieškoti kitos atrakcijos. Iš viso, tiek jau prikūriau sau pliusų nenėštumo, ir jiems dabar tenka pamažu išgaruoti... tongue.gif

Bet nesakau dar "op". Nusipirksiu šiandien daugiau testų. Tas vienintelis - buvo iš Meow, virusuotas, tyčia saugojau. smile.gif Tad dabar stebėsiu testus, ar ryškėja, o 27 d. jau, tikiuosi, bus per echo matyti aiškiai, vystosi mūsų žirniukas ar šiaip erzina. Pradėjau jausti šiokį tokį maudimą kairėje pusėje - nežinau, geras jis ar blogas. Lauksiu. 4u.gif

Ir dar - prisipirkau kaip tyčia ovuliacijos testų be proto... 30 vnt. Nusiteikiau ilgam planavimui met. smile.gif Kai praeis pora gležniausiu savaičių - kam nors galėsiu juos perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 17 liepos 2012 - 10:21
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 07:50)
Sveikutės,

user posted image

atsidariau tema , ikr nustebau !! svekinimai , labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave wub.gif wub.gif saugog dbr save . ak... kaip smagu bigsmile.gif bigsmile.gif
o kaip pozymiai , kaip krutine tavo ?
Atsakyti
Vylabluse, dabar labai svarbu geros emocijos, tikrai užseis panikos priepuolių, galvojimų, kad vėl nepassieks, man lig šiol užeina, bet kartu yra ir kažkokia ramybė, nežinau ar čia kleckas ją perduoda man, ar kas, bet ji yra nuo nėštumo pradžios smile.gif Tai labai linkiu ir tau pajusti tą vidinę ramybę 4u.gif O skausmas šone yra labai normalu, nenormalu yra skausmas kaip per mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 17, 11:36)
atsidariau tema , ikr nustebau !! svekinimai , labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave  wub.gif  wub.gif saugog dbr save . ak... kaip smagu bigsmile.gif  bigsmile.gif
o kaip pozymiai , kaip krutine tavo ?

Jokių požymių, nebent štai po testo ėmė svaigti galva ir tempimą gimdoje pajutau. Krūtinė - kaip prieš mėnesines, įprasta...

Majaj, dabar studijuoju tą savo tempimą ir negaliu suprasti - lyg ir per mm tokio būna, lyg ir anąsyk pastojus toks buvo... Žodžiu, bandysiu tiesiog stebėti tuos pojūčius ir jų kol kas neinterpretuoti, o tai greit prisigalvosiu, kad ir štas pabėga...
Atsakyti
Merginos wub.gif
Visad dziugu matyti naujas nestuke.gif bet kai is sitos temos...tai dziuagsmas dvigubas wub.gif nes tai duoda vilti,kad yra ta sviesa tunelio gale wub.gif aisku, reikiai tureti stiprybes,kantrybes ir pozityvo islaukti wub.gif Ir sventai tikiu,kad visoms mums nestuke.gif tik laiko klausimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 08:50)
Sveikutės,

user posted image

vylabusle,
nu cia tai naujiena biggrin.gif Negaliu patiket.
Man tik neramu, kur ALINA dingo, ar jai viskas gerai..
Man antra diena maudzia kaip per mmm...tikiuos tai nera blogas zenklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 17 liepos 2012 - 13:23
Vylabusle, kazkaip mano nuojauta buvo-kad toks grafikas gali baigtis II;)
Super, labai dziugu uz jus!Tokie nedideli maudinimai yra normalu,svarbiausiai kad skausmai nestipretu.

Pas mane tokios naujienos-vel nejautri krutine,ikaliau 2 tabl dufo...pikinimas lyg ir yra,...bet BT vel ant 36,8...tad nulekiau privaciai echo,(dare per pilva) lyg ir iziuri sirdies plakima, tad kad labai jau mazi esam...nuo menesinio velavimo 2 sav. o tik 4mm.. bandziau save raminti,. kita sav vel echo laukia,jeigu nieks nepasikeis..prasau laikykyt uz musu kumsciukus verysad.gif
Atsakyti
Skambinau i KMUK del AFS atsakymu...nors telefonu nepasako,reikes vaziuot ...bet supratau,geras atsakymas...tiesa buna kazkokia uzslepta forma...na viska suzinosiu kai nuvaziuosiu ... taigi, gerai su skydliauke pas mane ir AFS nera.Ryt vaziuoju prolaktino tyrima daryti,tai jauciu cia gali buti prastas atsakymas g.gif na bus matyt

Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 17, 15:24)
Vylabusle, kazkaip mano nuojauta buvo-kad toks grafikas gali baigtis II;)
Super, labai dziugu uz jus!Tokie nedideli maudinimai yra normalu,svarbiausiai kad skausmai nestipretu.
Pas mane tokios naujienos-vel nejautri krutine,ikaliau  2 tabl dufo...pikinimas lyg ir yra,...bet BT vel ant 36,8...tad nulekiau privaciai echo,(dare per pilva) lyg ir iziuri sirdies plakima, tad kad labai jau mazi esam...nuo menesinio velavimo 2 sav. o tik 4mm.. bandziau save raminti,. kita sav vel echo laukia,jeigu nieks nepasikeis..prasau laikykyt uz musu kumsciukus verysad.gif

jei mato sirdute tai viskas turi buti ir bus gerai wub.gif o progesterono ir HCG tyrimus neplanuoji daryti?
Atsakyti