Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

vyru9i paprastesnė procedūra, jokių pasekmių. Vyras turėtų darytis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 20:46)
vyru9i paprastesnė procedūra, jokių pasekmių. Vyras turėtų darytis. rolleyes.gif

kitaip islenda tos pasekmes kai kuriems,bet manau mano vyriokas tvirtas tam reikalui ir po antro leliaus masto apie vazektomija,nes mums moterytems to nedaro Lietuvelej....
Atsakyti
na, mes kalbėjom taip-du vaikai, trečias nebent netyčiukas, bet jau po trečio-vazektomija biggrin.gif
Atsakyti
pas mus trecio ni ni niiiiiiiii huh.gif tai tada-vazektomija biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif ne ,vyrui nenorėčiau vazektomijos,nes jie paprasčiausiai ilgiau yra vaisingi ir jiems nei nešioti nei gimdyti nereikia.Aš norėčiau dėl sveikatos nes gimdymui paprasčiausiai nebeturėčiau jėgų ,o kur dar užauginimas vaiko,kuris gula daugiausiai ant moteriškų pečių.Na ir ką mūsų būrelis daro,rašo užklausimą seimūnams?gal dar kokia kita situacija yra ?įdomų kaip Latvijoje?ten būtų visai netoli,ar ne?
Atsakyti
as netikiu,kad seimunams rupi schmoll.gif jiems gimstamumo vis maza tai perrisimui neduos sutikimo,
nu bent galetu iteisint bent jau 2-ju susilaukus leliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 01 16, 23:57)
as netikiu,kad seimunams rupi schmoll.gif jiems gimstamumo vis maza tai perrisimui neduos sutikimo,
nu bent galetu iteisint bent jau 2-ju susilaukus leliu g.gif

nebūkit naivios-seimūnams rūpi geros idėjos, nes jos nuskamba. Surinkit info, kuriose ES šalyse įteisinta steilizacija (savanoriška), apie vazektomiją, ir siųskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 20:46)

kodėl TURĖTŲ? čia net apskritai labiausiai asmens reikalas, net ne šeimos (ji įtakos turi, bet...)

žodžiu, kalba apie moteris, pasidomimme ir parašome čia, ką sužinosime. kaip supratau, Anglijoje įteisinta.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 14:31)
kodėl TURĖTŲ? čia net apskritai labiausiai asmens reikalas, net ne šeimos (ji įtakos turi, bet...)

žodžiu, kalba apie moteris, pasidomimme ir parašome čia, ką sužinosime. kaip supratau, Anglijoje įteisinta.

nesikabinam prie žodžių mirksiukas.gif
Galite rašyti laiškus frakcijų seniūnams. Žodžiu, reikia, kad būtų piliečių iniciatyva. smile.gif
Atsakyti
taip,anglijoj teiseta,galbut yra koks metu ar vaiku skaiciaus cenzas,nezinau,man buvo 31m. ir 3 vaikas,siaip,tai dar bande ikalbineti,kad nesidaryciau,nes tipo bet kada galima padaryti,bet as nesutikau,todel ir padare cp metu 4u.gif anglijoj ir kontreceptikai nemokami 4u.gif

sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
kažkaip galvoju, kad protingiausia būtų kuriai nors moteriai parašyti g.gif http://www3.lrs.lt/p...?p_r=6145&p_k=1
Papildyta:
arba čia g.gif
Atsakyti
Netyčia užklydau į šią temutę, nesu nei už, nei prieš dėl šio dalyko, tiesiog esu skaičiusi kelis užsienio psichologų ir mokslininkų straipsnius - gaila nebepamenu kur buvau radusi...
Tai žodžiu esmė tokia, kad žmogus kaip ne kaip yra gamtos dalis. Vyrai yra tapatinami su patinais. Ir žinoma, pasąmonėje juos domina tik vaisingos "patelės". Nesvarbu, kad ši procedūra daroma abiejų partnerių sutarimu, bet neva kai moteris lieka nebevaisinga, tai ilgainiui vyrui tampa kliūtimi. Na tiesiog jam jo nevaisinga partnerė pasidaro neįdomi, nepatraukli seksualiai. Pasak psichologų, dėl to griūna ne viena šeima... Aišku, tai nesakoma, kad visiems, bet kažkoks procentas yra rizikos zonoje kaip sakoma, kad šeima iširs.
Buvo pvz. pateikti, kad po perrišimo vyrai tiesiog nesugebėdavo susijaudinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 17 sausio 2011 - 14:02