Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

smile.gif Jei kam nors pavyks čia Lietuvoje pasidaryt privačiai perrrišimą, duokit žinoti ir aš bėgsiu ten tekina.Nesuprantu apie kokis baisumus čia kai kurios kalba,tikriausiai tos kurios neturi ar vieną vaiką teturi.O ką daryti kai tau greit 40 ir apie tai, net nebenori galvot ,o ir tolesnių gimdymų pasekmės darosi nekokios.Tos nervinės būsenos:bus ar nebus mm?Būtent tas nervinis veikimas ir kitas ligas išprovokuoja.Tiesiog laukiu nesulaukiu ,kada galėčiau be baimės pasimylėti(chemija ir spiralės netinka).
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 01 14, 01:01)
smile.gif Jei kam nors pavyks čia Lietuvoje pasidaryt privačiai perrrišimą, duokit žinoti ir aš bėgsiu ten tekina.Nesuprantu apie kokis baisumus čia kai kurios kalba,tikriausiai tos kurios neturi ar vieną vaiką teturi.O ką daryti kai tau greit 40 ir apie tai, net nebenori galvot ,o ir tolesnių gimdymų pasekmės darosi nekokios.Tos nervinės būsenos:bus ar nebus mm?Būtent tas nervinis veikimas ir kitas ligas išprovokuoja.Tiesiog laukiu nesulaukiu ,kada galėčiau be baimės pasimylėti(chemija ir spiralės netinka).

Pritariu 100% Jusu nuomonei!
Nors man tik 20+ (jau labai arti 30), bet tikrai daugiau vaikuciu neplanuoju. O ir sveikatos sumetimais nebepataria. Tik vat nesuprantu, kodel antro cezariuko metu neuzriso kiausintakiu, jeigu tokia padetis. Spirales negaliu detis del cezariuko paliktu randu, KT doh.gif vietoj to, nes visiskai prapuola noras smileysex.gif O ir nenoriu tersti organizmo tais visais hormonais.
Prisijungiu prie ajivlis, jei kas nors, kur nors turesit info. kad tai yra daroma, praneskite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 01 14, 11:52)
Pritariu 100% Jusu nuomonei!
Nors man tik 20+ (jau labai arti 30), bet tikrai daugiau vaikuciu neplanuoju. O ir sveikatos sumetimais nebepataria. Tik vat nesuprantu, kodel antro cezariuko metu neuzriso kiausintakiu, jeigu tokia padetis. Spirales negaliu detis del cezariuko paliktu randu, KT  doh.gif vietoj to, nes visiskai prapuola noras  smileysex.gif O ir nenoriu tersti organizmo tais visais hormonais.
Prisijungiu prie ajivlis, jei kas nors, kur nors turesit info. kad tai yra daroma, praneskite.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal aš ne į temą čia, bet kadangi pamačiau pakankamai norinčių ją įteisinti, gal bandykit peticiją parašyt... Kažkada pamačiau gerb. Šimėną kalbantį apie abortus kaip kokia dievobaiminga bobutė prie bažnyčios, tai net nžn ką mes ten į Seimą išsirinkom....
Atsakyti
QUOTE(Eglutt @ 2011 01 15, 00:53)
Gal aš ne į temą čia, bet kadangi pamačiau pakankamai norinčių ją įteisinti, gal bandykit peticiją parašyt... Kažkada pamačiau gerb. Šimėną kalbantį apie abortus kaip kokia dievobaiminga bobutė prie bažnyčios, tai net nžn ką mes ten į Seimą išsirinkom....

drinks_cheers.gif aš kaip tik ir galvojau šią savaitę - kaip paprastas žmogus gali pateikti prašymą, siūlymą dėl kokio nors įstatymo g.gif
Atsakyti
smile.gif TAI ,KAD PAS MUS VISKAS PRIEŠINGAI EINA...GREIT VISAI SUDAVATKĖS TAS SEIMAS(AŠ PATI TIKINTI,NETURIU NIEKO PRIEŠ TIKINČIUS),AŠ TIK PRIEŠ DAVATKAS.
Atsakyti
Palaukit- dar ir kontraceptikus sugalvos uždraust- juk irgi prieštarauja katalikiškai moralei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 15, 09:38)
drinks_cheers.gif aš kaip tik ir galvojau šią savaitę - kaip paprastas žmogus gali pateikti prašymą, siūlymą dėl kokio nors įstatymo  g.gif

pasidomėkit, kurie seimūnai domisi sveikatos reikalais, nete yra jų el. paštai, galit rašyti jiems, arba paštu siųskit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 01 15, 22:54)
Palaukit- dar ir kontraceptikus sugalvos uždraust- juk irgi prieštarauja katalikiškai moralei  doh.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=40876249 Toks absurdas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 13, 19:20)
bet apiformina kaip kažkokią kitą operaciją?  g.gif

vazektomija daro privacioj gerb. B.Dainys (manau ir kiti urologai daro),o perrisimo nedaro niekur doh.gif neisivaizduoju kur pradet ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 01 16, 15:52)
vazektomija daro privacioj gerb. B.Dainys (manau ir kiti urologai daro),o perrisimo nedaro niekur doh.gif neisivaizduoju kur pradet ieskot g.gif

bet čia jau kitos problemos - iš vyriškos pusės biggrin.gif na, bet aš dėl savęs norėčiau ax.gif
Atsakyti
jai pora sutaria tai gali ir vyras darytis,jokio skirtumo (nebent labai sureguos poto unsure.gif ) pooperacinis laikotarpis vyrams daug paprastesnis nei moterims....
man labiau irgi butu priimtina sau darytis nei vyra liest...jie kiek skaiciau labai sureguoja i ta o.p unsure.gif
Atsakyti