Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 17, 11:50)
Netyčia užklydau į šią temutę, nesu nei už, nei prieš dėl šio dalyko, tiesiog esu skaičiusi kelis užsienio psichologų ir mokslininkų straipsnius - gaila nebepamenu kur buvau radusi...
Tai žodžiu esmė tokia, kad žmogus kaip ne kaip yra gamtos dalis. Vyrai yra tapatinami su patinais. Ir žinoma, pasąmonėje juos domina tik vaisingos "patelės". Nesvarbu, kad ši procedūra daroma abiejų partnerių sutarimu, bet neva kai moteris lieka nebevaisinga, tai ilgainiui vyrui tampa kliūtimi. Na tiesiog jam jo nevaisinga partnerė pasidaro neįdomi, nepatraukli seksualiai. Pasak psichologų, dėl to griūna ne viena šeima... Aišku, tai nesakoma, kad visiems, bet kažkoks procentas yra rizikos zonoje kaip sakoma, kad šeima iširs.
Buvo pvz. pateikti, kad po perrišimo vyrai tiesiog nesugebėdavo susijaudinti...

kas per nesamone,nebent tas vyras tikru tikriausias patinas ir nieko daugiau doh.gif o sakykim,hormonu apsirijusi,amzinai nerimaujanti partnere tai jau patraukli doh.gif juoka kelia tokie straipsniai...gamtos dalis...taip! bet zmones skirtingai nei kita ta gamtos dalis,dar turi daugiau isipareigojimu vaikams,ne tik kad pagaminti ir pagimdyti,na ir pamaitinti...lapei pvz nereikia vaikus i mokslus isleisti,vilko vaikas nepraso drabuziu,o meskiukai be ps3 uzauga labai sekmingai lotuliukas.gif o ir be mobiliu jie tame miske kazkaip blink.gif issivercia blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 15:37)
kažkaip galvoju, kad protingiausia būtų kuriai nors moteriai parašyti  g.gif http://www3.lrs.lt/p...?p_r=6145&p_k=1
Papildyta:
arba čia g.gif

rašykit sveikatos komiteto nariams ir Zuokienei tuo pačiu. gal kuris užkibs.
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 01 17, 16:31)
kas per nesamone,nebent tas vyras tikru tikriausias patinas ir nieko daugiau  doh.gif o sakykim,hormonu apsirijusi,amzinai nerimaujanti partnere tai jau patraukli  doh.gif juoka kelia tokie straipsniai...gamtos dalis...taip! bet zmones skirtingai nei kita ta gamtos dalis,dar turi daugiau isipareigojimu vaikams,ne tik kad pagaminti ir pagimdyti,na ir pamaitinti...lapei pvz nereikia vaikus i mokslus isleisti,vilko vaikas nepraso drabuziu,o meskiukai be ps3 uzauga labai sekmingai  lotuliukas.gif  o ir be mobiliu jie tame miske kazkaip  blink.gif issivercia  blink.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 17, 14:37)
kažkaip galvoju, kad protingiausia būtų kuriai nors moteriai parašyti  g.gif http://www3.lrs.lt/p...?p_r=6145&p_k=1
Papildyta:
arba čia g.gif

Sutikčiau dėl Zuokienės. Pavyzdžiui, Čigrijienė yra akušerė, bet ji priklauso krikščionims demokratams, tagi nemanau, kad iš jos galima tikėtis teigiamos reakcijos. Mikutienė man iš viso be nuomonės atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 17, 21:24)
Sutikčiau dėl Zuokienės. Pavyzdžiui, Čigrijienė yra akušerė, bet ji priklauso krikščionims demokratams, tagi nemanau, kad iš jos galima tikėtis teigiamos reakcijos. Mikutienė man iš viso be nuomonės atrodo.

smile.gif žinot man atrodo belieka A.Povilionienė(nors ją ir nelabai mėgstu)O kaip jūs manot ,ar jinai kuom tai padėtų?
Atsakyti
doh.gif jums atrodo doh.gif rašykit visoms, kuri nors pasičiups idėją. Mikutienė bando prastumt dirbtinio apvaisinimo projektą, Čaplikui galima. nemanykit, kad reik vienam tik rašyt.
Atsakyti
aš apie šią procedūrą sužinojau visai atsitiktinai. Daktarai nusprendė neleisti man pačiai gimdyti antro vaikučio, suplanavo CP tai kai gulejau intensyvioj man papasakojo sesesle: va sako jau du turit dar po kiek laiko atvažiuokit su trečiu, CP garantuotas ir tuo pačiu padarys kiaušintakių perrišimą. Ir pasirodo dabar labai daug tokių perišimų padaro. Gulint ligoninej susipažinau su viena mama jai buvo 3 vaikutis ir trečia operacija ir ji vyresnė, tai kai jai pasiūlė perrišimą ji ir sutiko. Tiesa vyras apie tai nieko nežinojo. Užtenka moters sutikimo, nes ji ir pati pasakojo kad jos vyras senamadiškas. Na ir tegul gyvena sau kaip patinas bet reikalas sutvarkytas ir nereikia sukt galvos dėl apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(vita30 @ 2011 01 18, 15:39)
aš apie šią procedūrą sužinojau visai atsitiktinai. Daktarai nusprendė neleisti man pačiai gimdyti antro vaikučio, suplanavo CP tai kai gulejau intensyvioj man papasakojo sesesle: va sako jau du turit dar po kiek laiko atvažiuokit su trečiu, CP garantuotas ir tuo pačiu padarys kiaušintakių perrišimą. Ir pasirodo dabar labai daug tokių perišimų padaro. Gulint ligoninej susipažinau su viena mama jai buvo 3 vaikutis ir trečia operacija ir ji vyresnė, tai kai jai pasiūlė perrišimą ji ir sutiko. Tiesa vyras apie tai nieko nežinojo. Užtenka moters sutikimo, nes ji ir pati pasakojo kad jos vyras senamadiškas. Na ir tegul gyvena sau kaip patinas bet reikalas sutvarkytas ir nereikia sukt galvos dėl apsaugos.

cia kurioj Kauno ligoninej tokie geri daktarai bigsmile.gif ? nes as irgi is Kauno ir kaip rasiau,uzklausus apie tai sako,kad tai jie nedaro ir yra sunkus kuno suzalojimas doh.gif

nebent po trecio vaiko daro blink.gif man trecio tikrai nereik doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
čia taip buvo Mažylyje, bet gali but kad tik po trečio arba jei mamos amžius solidesnis, nes man po antro tai nieko nesiūlė net kalbos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 01 18, 17:52)

cia kurioj Kauno ligoninej tokie geri daktarai  bigsmile.gif ? nes as irgi is Kauno ir kaip rasiau,uzklausus apie tai sako,kad tai jie nedaro ir yra sunkus kuno suzalojimas doh.gif

nebent po trecio vaiko daro  blink.gif man trecio tikrai nereik doh.gif  schmoll.gif

kiek skaičiau temą, visos pasidariusios turėjo cezario pjūvius, ne paprastai gimdė. ir ši operacija yra daroma, jei moteris dėl sveikatos ir pan. nebegali daugiau vaikų turėti dėl pavojaus gyvybei.
Papildyta:
beje, dar sužinojau, kad Rusijoje daroma oficialiai, tiesa, atitinkant kelias sąlygas dėl amžiaus ir vaikų skaičiaus.
taigi jau dvi šalys: Anglija (D. Britanija?), Rusija...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 18, 21:48)
kiek skaičiau temą, visos pasidariusios turėjo cezario pjūvius, ne paprastai gimdė. ir ši operacija yra daroma, jei moteris dėl sveikatos ir pan. nebegali daugiau vaikų turėti dėl pavojaus gyvybei.
Papildyta:
beje, dar sužinojau, kad Rusijoje daroma oficialiai, tiesa, atitinkant kelias sąlygas dėl amžiaus ir vaikų skaičiaus.
taigi jau dvi šalys: Anglija (D. Britanija?), Rusija...

smile.gif gaila ,bet man Rusija kažkaip pasitikėjimo nekelia ,na ir D.B.o kaip su Latvija ,Estija?
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 01 18, 23:16)
smile.gif gaila  ,bet man Rusija kažkaip pasitikėjimo nekelia ,na ir D.B.o kaip su Latvija ,Estija?

nesvarbu, ar kelia pasitikėjimą, - tęskime sąrašą, jei kas nors tiksliai žino šalį, kurioje įteisinta savanoriškai mirksiukas.gif
Atsakyti