Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(zarazna @ 2009 09 07, 10:57)
Rašiau remdamasi šiuo straipsniu straipsnis . B. Dainys jame be užuolankų pasakė, kad - įteisinta. Be to ... nejaugi tokie medikai, kaip Dainys, rizikuotų atlikdami vazektomijas jei tai būtų neįteisinta?

negi taip sunku perskaityti apie ka straipsnyje kalbama pries taip kvailai tvirtinant
Tenai kalbama apie vazektomija - tai yra procedura VYRAMS.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 09 12, 18:43)
negi taip sunku perskaityti apie ka straipsnyje kalbama pries taip kvailai tvirtinant
Tenai kalbama apie vazektomija - tai yra procedura VYRAMS.

Nereiktų skubėti kvailinti kito. Jei paskaitytumėte šią temą aukščiau pastebėsite, kad temoje jau kurį laiką diskutuojama nebe tik apie moterų sterilizaciją, bet ir apie vyrų (ty - vazektomiją) - apie ką aš ir įdėjau nuorodą.

Moterų sterilizaciją nesidomėjau, tad tikrai nieko neteigiu. O štaiKristinelei86, kalbėjusiai apie lietuvių vyrų požiūrį į vazektomiją, galiu labai atsakingai pareikšti, kad ji arba klysta, arba su labai siauru ratu vyrų bendrauja, arba jos pažįstami vyrai yra labai siauro mąstymo. Vis daugiau vyrų Lietuvoje darosi vazektomiją ir šis kontracepcijos būdas vis labiau populiarėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 13 rugsėjo 2009 - 17:03
QUOTE(zarazna @ 2009 09 13, 18:01)
Nereiktų skubėti kvailinti kito. Jei paskaitytumėte šią temą aukščiau pastebėsite, kad temoje jau kurį laiką diskutuojama nebe tik apie moterų sterilizaciją, bet ir apie vyrų (ty - vazektomiją) - apie ką aš ir įdėjau nuorodą.

apie vazektomija yra uzsiminta tik tiek, kad europieciai tai darosi, kad tai ya griztama procedura, bet lietuvoje nepopuliari.
Ir tavo straispnio apie vazektomija kisimas yra ne prie ko, juolab kai atasakineji i postu, kurie raso, kad sterialiazija moterims yra nelegali ir neatliekama.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 09 13, 21:40)

!

!

sterialiazija moterims yra nelegali ir neatliekama.

Šita tai jo, tikrai nelegali. Net ir negirdėta netgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 13 rugsėjo 2009 - 21:05
prieš mėnesį laiko kmuk man atliko sterilizaciją - perrišo kiaušintakius. taigi, kontracepciją turiu visam gyvenimui. nemokamą. smile.gif
Atsakyti
Gal Lietuvoj legalizavo jau, ar kaip?...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 09 19, 19:27)
Gal Lietuvoj legalizavo jau, ar kaip?...

skaičiau čia tas diskusijas - galima negalima legalu nelegalu - nesupratau nieko... man už dyką juos perrišo praktiškai ( mokėjau gydytojui tik už cezarį).

ir tikrai nesu pirmoji, kuriai tai atlikta - mano kaimynei juos kmuk perrišo prieš 4 metus.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 19, 19:16)
skaičiau čia tas diskusijas - galima negalima legalu nelegalu - nesupratau nieko... man už dyką juos perrišo praktiškai ( mokėjau gydytojui tik už cezarį).

ir tikrai nesu pirmoji, kuriai tai atlikta - mano kaimynei juos kmuk perrišo prieš 4 metus.

matai, visur raso, netik cia, kad sterilizacija tiek vyru tiek moteru cia nelegalu. Jei nueit ir sakyt ginekologui : atlikite man perrisimo operacija... g.gif g.gif g.gif g.gif Bet matyt jusu atveju ji tik kaip priedas prie cezario. Tada jau nieko... g.gif Keista. O idomu, ar sudetinga ta vaisingumo atkurimo operacija, jei maza kas, vel vaiku uzsimanai... Ir ar perrisus moteriai nesutrinka kokie hormonai, ar dar kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 19 rugsėjo 2009 - 22:00
QUOTE(nep @ 2009 09 19, 22:59)
matai, visur raso, netik cia, kad sterilizacija tiek vyru tiek moteru cia nelegalu. Jei nueit ir sakyt ginekologui : atlikite man perrisimo operacija... g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  Bet matyt jusu atveju ji tik kaip priedas prie cezario. Tada jau nieko... g.gif Keista. O idomu, ar sudetinga ta vaisingumo atkurimo operacija, jei maza kas, vel vaiku uzsimanai... Ir ar perrisus moteriai nesutrinka kokie hormonai, ar dar kas  g.gif

šiaip po trečio cezario gydytojai rekomenduoja perrišti kiaušintakius.

hormonai nesutrinka, mėnesinės irgi, lytiniam gyvenimui įtakos neturi.

vaisingumo atkurti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 20, 09:54)
šiaip po trečio cezario gydytojai rekomenduoja perrišti kiaušintakius.

hormonai nesutrinka, mėnesinės irgi, lytiniam gyvenimui įtakos neturi.

vaisingumo atkurti neįmanoma.

Bet kazkur vakar skaiciau, kad yra atkurimas, 70 proc. tikimybe atkurus, kad vel galesi tureti vaiku g.gif
siaip idomu, gal turint kokius 3 vaikus butu verta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 20 rugsėjo 2009 - 10:15
QUOTE(nep @ 2009 09 20, 11:15)
Bet kazkur vakar skaiciau, kad yra atkurimas, 70 proc. tikimybe atkurus, kad vel galesi tureti vaiku g.gif
siaip idomu, gal turint kokius 3 vaikus butu verta  g.gif

kaip aiškino Biržietis kmuk - nei pastoti, nei atkurti negalima. jo praktikoje viena moteriai buvo daryta atkūrimo operacija - bandė laparaskopu susiūti nupjautus kiaušintakius - nesėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 09 20, 11:15)

vaisingumo atstatymas yra imanomas vyrams. Moterims tai yra negriztama porcedura. O ir mediciniskai sunkesne nei vyrams.
Atsakyti