Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(Bekasė @ 2009 09 20, 12:01)
vaisingumo atstatymas  yra imanomas vyrams. Moterims tai yra negriztama porcedura. O ir mediciniskai sunkesne nei vyrams.

o kodėl sunkesnė moterims? juk ir vyrams ten viduj turi kažką užrišt? juk neužverš šniūrelio ant " draugelio" ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 19, 15:15)
prieš mėnesį laiko kmuk man atliko sterilizaciją - perrišo kiaušintakius. taigi, kontracepciją turiu visam gyvenimui. nemokamą.  smile.gif

as noreciau paklausti o po perrisimo nedingo seksualinis potraukis?moteriskos dienos ir t.t.?kiek laiko truko si operacija?buvo cezaris ar ir naturaliai gimdancioms ta pati galima daryti?
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 11 03, 10:40)
as noreciau paklausti o po perrisimo nedingo seksualinis potraukis?moteriskos dienos ir t.t.?kiek laiko truko si operacija?buvo cezaris ar ir naturaliai gimdancioms ta pati galima daryti?

potraukis nedingęs, mėnesinių dar nesulaukiau ( trys mėn. dar po gimdymo tik ). kiaušintakius perrišo cezario metu, ilgai netruko. natūraliai gimdant perrišt neįmanoma.
Atsakyti
aciu uz info smile.gif 4u.gif ir dar o kur jum atliko?gal vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 12, 11:44)
potraukis nedingęs, mėnesinių dar nesulaukiau ( trys mėn. dar po gimdymo tik ). kiaušintakius perrišo cezario metu, ilgai netruko. natūraliai gimdant perrišt neįmanoma.

Oho unsure.gif Kaip tam ryžaisi?
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 11 12, 11:17)
aciu uz info smile.gif 4u.gif ir dar o kur jum atliko?gal vilniuje ?

ne, kmuk.
QUOTE(tiesiog aš @ 2009 11 12, 17:35)
Oho  unsure.gif Kaip tam ryžaisi?

sekantys nėštumai man negalimi. turėjau tris cezarius, antro ir trečio nėštumo metu gimdos randai neatsilaikė ir plyšo, sėkmės dalykas, kad spėjo laiku išoperuot. gimdos sienelės išplonėjusios, siūnant skolinos dalį audinių nuo gimdos kaklelio.
kadangi daugiau vaikų tikrai neplanuojam - ryžtis nebuvo sunku.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 12, 22:48)
ne, kmuk.

sekantys nėštumai man negalimi. turėjau tris cezarius, antro ir trečio nėštumo metu gimdos randai neatsilaikė ir plyšo, sėkmės dalykas, kad spėjo laiku išoperuot. gimdos sienelės išplonėjusios, siūnant skolinos dalį audinių nuo gimdos kaklelio.
kadangi daugiau vaikų tikrai neplanuojam - ryžtis nebuvo sunku.

tai zinoma,manau jau tris vaikiukai tai didelis dziaugsmas o ir ramiau bus nes nereikes daugiau alinti savo organizmo visokiom tabletem smile.gif
Atsakyti
tai visdėlto ar įmanoma moteriai pasidaryt Lietuvoj , ne cezario metu ir kiek tai kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 11 25, 17:58)
tai visdėlto ar įmanoma moteriai pasidaryt Lietuvoj , ne cezario metu ir kiek tai kainuoja  4u.gif

Nežinau,ar įmanoma,nes neįteisinta Lietuvoj verysad.gif Gal kitais kanalais,per pažintis ir būtų įmanoma g.gif Prieš kelis metus klausiau savo ginekologės,tai jos reakcija buvo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 11 25, 16:58)
tai visdėlto ar įmanoma moteriai pasidaryt Lietuvoj , ne cezario metu ir kiek tai kainuoja  4u.gif

Nesant indikacijų ( priežasčių ), to padaryti negalima. Neįteisnta. Natūraliai gimdant - perrišti negalima. Cezario metu - taip. na ir laparaskopija turbūt. Kad laparaskopijos būdu buvo bandyta atkurti vaisingumą ( t.y. juos "atrišti"), tai žinau, nes mano gydytojas pasakojo. Nepavyko.
Atsakyti
Merginos, aš tiksliai nežinau ir su tikrais pavyzdžiais nesusidūriau (na toms kurioms tai buvo atlikta blush2.gif ), bet esu girdėjusi, kad tokia operacija galima laporoskopijos būdu, pvz.: tiriant dėl endometriozės ar šalinant kokia cistą 4u.gif
Atsakyti
smile.gif domiuosi šia tema.Kiek žinau Lietuvoje neįteisinta,bet gal Latvijoje ar Estijoje įteisinta?Pasinaudočiau galimybe,kodėl dabar turiu tiek stresuoti dėl šeimos planavimo?Sveikata ne iš geriausių,kontraceptikai ir spiralės netiko.Manyčiau,kad ir sergama moteriškom ligom iš va šitų baimių.
Atsakyti