QUOTE(nikute66 @ 2010 02 01, 18:21)
esu naujoke, gal kas duotu patarima, jei man pries 13 metu perriso kiausintakius, o dabar noriu vaikelio, gal yra koks budas??
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 02, 14:37)
Va tas ir baisiausia

kaip man gydytojas sake jau vyrui geriau tada susitvarkyti ta "reikaliuka" jei jau tvirtai nuspresta, nes jiems kaip ir imanoma sugrazinti vaisinguma :)jei jau persigalvotu ir dar vaikeliu noretu

o moterim tas praktiskai neimanoma

na bent as jau nezinau kad butu atstate
Kiek teko dometis, po kiausintakiu perrisimo tik dirbtinis apvaisinimas imanomas. Bet imanomas, nes kiausides vis dar gamina kiausialastes, tik jos nepasiekia gimdos. Aisku, kainuoja. O del vyru vaisingumo atstatymo - irgi sansai nedideli. Nes vazektomijos metu perkerpami latakai, o ju atstatymas - mikrochirurgine operacija, kuri irgi neduoda 100% atstatyti vaisinguma.
O be to, del vazektomijos, pakankamai dideliam skaiciui vyru issivysto visokios fibrozes ir t.t., nes pas juos tai gaminama ne viena kiausialaste per menesi

Mes su vyru sita dalyka svarstem, bet kazkaip nepatiko. O kiausintakius as perrisciau, bet kad Lietuvoje neiteisinta... Gal tikrai i kokia Latvija nuvaziuoti?