Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 12, 23:48)

sekantys nėštumai man negalimi. turėjau tris cezarius, antro ir trečio nėštumo metu gimdos randai neatsilaikė ir plyšo, sėkmės dalykas, kad spėjo laiku išoperuot. gimdos sienelės išplonėjusios, siūnant skolinos dalį audinių nuo gimdos kaklelio.
kadangi daugiau vaikų tikrai neplanuojam - ryžtis nebuvo sunku.

Sveikute, vaivos juosta,
jau kazkiek daugiau laiko praejo po uzrisimo, kaip jauciates? Ar atsiranda kazkoks jausmas, kad kazkas ne taip, ar kazkas pakinta, ar nedingsta noras smileysex.gif ? Atsiprasau, kad taip smalsauju, bet pati labai rimtai galvoju apie kiausidziu uzrisima, priezastys analogiskos. Treciajam vaikeliui gyditoja pasake griezta NE! Tai kad "nevalgyti" tableciu, mastau apie uzrisima...
Atsakyti
Oi oi kokia man si tema nesuprantama. Nelabai domejausi anksciau, o dabar nerandu pakankamai informacijos schmoll.gif
Atsakyti
esu naujoke, gal kas duotu patarima, jei man pries 13 metu perriso kiausintakius, o dabar noriu vaikelio, gal yra koks budas??
Atsakyti
QUOTE(nikute66 @ 2010 02 01, 19:21)
esu naujoke, gal kas duotu patarima, jei man pries 13 metu perriso kiausintakius, o dabar noriu vaikelio, gal yra koks budas??

bijau nuliudinti bet man atrodo kad jau nieko nebepadarysi verysad.gif jau kas padaryta to nebesugrazinsi schmoll.gif

as domejausiu siuo klausimu su savo gydytoju kuris mane turejo operuoti,tai jis grieztai atsisake,sake kad tokie dalykai teisiskai nedaromi ir jie grieztai atsisake unsure.gif g.gif vat taip...mum reikes ieskoti kitokiu budu saugotis biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma Orchideja smile.gif
Kazkaip dar turiu vilti, gal dirtiniu budu kaip nors galima tuomet
Is patirties niekam nepatariu, nes tuomet gydytoja po cezario uzriso, atsiklause aisku, bet tiesiog pasake, kad daugiau nerekomenduoja tureti ir tai pats geriausias budas, o tik grizus is ligonines labai pergyvenau, kad daugiau negalesiu tureti vaiku, ir visa laika noriu dar vieno vaikelio
Atsakyti
QUOTE(nikute66 @ 2010 02 02, 14:41)
Aciu uz atsakyma Orchideja smile.gif
Kazkaip dar turiu vilti, gal dirtiniu budu kaip nors galima tuomet
Is patirties niekam nepatariu, nes tuomet gydytoja po cezario uzriso, atsiklause aisku, bet tiesiog pasake, kad daugiau nerekomenduoja tureti ir tai pats geriausias budas, o tik grizus is ligonines labai pergyvenau, kad daugiau negalesiu tureti vaiku, ir visa laika noriu dar vieno vaikelio

Va tas ir baisiausia verysad.gif kaip man gydytojas sake jau vyrui geriau tada susitvarkyti ta "reikaliuka" jei jau tvirtai nuspresta, nes jiems kaip ir imanoma sugrazinti vaisinguma :)jei jau persigalvotu ir dar vaikeliu noretu mirksiukas.gif o moterim tas praktiskai neimanoma verysad.gif na bent as jau nezinau kad butu atstate verysad.gif
o daktaru dometis nebandete? kokia ju nuomone siuo klausimu?
Atsakyti
kol kas rimtai nesidomejau, bet manau,kad kazkokia iseitis turetu buti.O jei ne, tai teks susitaikyti. Tiesiog noretusi pagranduko nuo mylimo vyro, aisku ir amzius jau spaudzia. Gal forume rasiu daugiau informacijos pradziai, kur geriau kreiptis
Atsakyti
QUOTE(nikute66 @ 2010 02 02, 17:31)
kol kas rimtai nesidomejau, bet manau,kad kazkokia iseitis turetu buti.O jei ne, tai teks susitaikyti. Tiesiog noretusi pagranduko nuo mylimo vyro, aisku ir amzius jau spaudzia. Gal forume rasiu daugiau informacijos pradziai, kur geriau kreiptis

Sekmes, tikesimes kad pasiseks rasti kazkokia iseiti mirksiukas.gif svarbiausia turite jau du vaikelius o jau kaip bus taip...tikesimes daugiau kur info rasite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2010 01 28, 18:00)
Sveikute, vaivos juosta,
jau kazkiek daugiau laiko praejo po uzrisimo, kaip jauciates? Ar atsiranda kazkoks jausmas, kad kazkas ne taip, ar kazkas pakinta, ar nedingsta noras smileysex.gif 

smagu, saugu, ramu biggrin.gif . po visko vyras kartais pajuokauja - " tikiuosi, daktariukas neapgavo biggrin.gif ". neigiamo nieko nepastebiu.
mmm nėra, bet ir nepasigendu ( dar maitinu).

QUOTE(nikute66 @ 2010 02 01, 18:21)

nebent dirbtinai g.gif .

mano gydytojas pasakojo, kaip jis laparaskopojos būdu bandė" atrišti", sujungti perkirptus kiaušintakius, nes moteris ištekėjo antrą kartą ir norėjo su nauju vyru leliaus - nepavyko.
Atsakyti
Vaivos juosta, labai aciu uz atsakyma. smile.gif
tai va, kad to dirbtinai ,tai labai nesinori, nes kaip suprantu kainuoja nemazai.
Atsakyti
QUOTE(nikute66 @ 2010 02 01, 18:21)

QUOTE(0rchideja @ 2010 02 02, 14:37)
Va tas ir baisiausia verysad.gif kaip man gydytojas sake jau vyrui geriau tada susitvarkyti ta "reikaliuka" jei jau tvirtai nuspresta, nes jiems kaip ir imanoma sugrazinti vaisinguma  :)jei jau persigalvotu ir dar vaikeliu noretu  mirksiukas.gif  o moterim tas praktiskai neimanoma verysad.gif na bent as jau nezinau kad butu atstate  verysad.gif

Kiek teko dometis, po kiausintakiu perrisimo tik dirbtinis apvaisinimas imanomas. Bet imanomas, nes kiausides vis dar gamina kiausialastes, tik jos nepasiekia gimdos. Aisku, kainuoja. O del vyru vaisingumo atstatymo - irgi sansai nedideli. Nes vazektomijos metu perkerpami latakai, o ju atstatymas - mikrochirurgine operacija, kuri irgi neduoda 100% atstatyti vaisinguma.

O be to, del vazektomijos, pakankamai dideliam skaiciui vyru issivysto visokios fibrozes ir t.t., nes pas juos tai gaminama ne viena kiausialaste per menesi wink.gif Mes su vyru sita dalyka svarstem, bet kazkaip nepatiko. O kiausintakius as perrisciau, bet kad Lietuvoje neiteisinta... Gal tikrai i kokia Latvija nuvaziuoti? g.gif smile.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų....... gal atsiras moteų Lietuvoje pasidariusių MOTERŲ STERILIZACIJA,(dėl kontracepcijos) gal jau tai įteisinta bigsmile.gif
Atsakyti