Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

Nuliudinsiu, Lietuvoj tai nera legalu.
Atsakyti
o kur arciausiai daro shia operacija? ir kokia kaina ? 4u.gif
as irgi tableciu nenoriu schmoll.gif o prezervatyvai kaskart kaip ir brangoka biggrin.gif ir dar nepatogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 08 01, 17:29)

aš kiek domėjausi, kad vyrams yra legalu, jiems perriša. daro privačiose klinikose. bet aišku vyrai nelabai nori, mano, kad jų vyriškumas nukentės schmoll.gif
Atsakyti
g.gif nelabai supratau - be cezario niekaip neįmanoma užrišti kiaušintakių?
Atsakyti
Įmanoma- daroma laporaskopija arba minimalus pjūvis. Bet turi būti rimta indikacija, kad galimas nėštumas būtų moteriai pavojingas.
Man ši procedūra buvo atlikta 3 CP metu dėl T formos pjūvio ir daugybinių sąaugų- jei dar kartą pastočiau- man tiesiog plyštų gimda...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 12 29, 15:24)
Įmanoma- daroma laporaskopija arba minimalus pjūvis. Bet turi būti rimta indikacija, kad galimas nėštumas būtų moteriai pavojingas.
Man ši procedūra buvo atlikta 3 CP metu dėl T formos pjūvio ir daugybinių sąaugų- jei dar kartą pastočiau- man tiesiog plyštų gimda...

niekur nedingsiu, teks gydytojos klausti, kokios tos indikacijos ir ar aš jų turiu g.gif

Sveikinu su trečiu sūneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 12, 10:44)
potraukis nedingęs, mėnesinių dar nesulaukiau ( trys mėn. dar po gimdymo tik ). kiaušintakius perrišo cezario metu, ilgai netruko. natūraliai gimdant perrišt neįmanoma.

o dėl šito reiks pasitikslinti- nete skaičiau, kad per 48 val. po gimdymo galima tai atlikti g.gif
Atsakyti
Vis tiek tektų atlikti operaciją arba su pjūviu panašiu kaip per CP, arba su laparaskopu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as irgi pasidariusdi sterilizacija,3 cp metu padare,greit du metai jau. labai dziaugiuos,nes tabletes (cia jos nemokamos) man kele daug rupesciu,pamirsdavau,priminimas tel kiekviena vakara skambedavo,jei nenubegdavau iskart tabletes,likdavo kartais neisgerta...
db ramu,saugu thumbup.gif
maciau klauset del lytinio potraukio,tai galeciau sakyti,kad net padidejo,arba kt ji malsindavo rolleyes.gif vienintelis pakitimas-gausesnes mm,pirma issisukdavau su normal tamponais,db tenka antra diena ir super panaudoti ax.gif mm dienu skaicius nepakito...

sutariau viska pries cp,skyre papildomus apoitmentus vien todel,kad gal persigalvojau,pries pati cp vel klause ar darom...siule vyrui,bet as norejau sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 01 05, 02:18)
vienintelis pakitimas-gausesnes mm,

Man irgi.
Ankstesnės būdavo labai silpnos, dabar pirmos dienos labai gausios.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 08 01, 17:29)

visa laime, nes man tai baisiai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 08, 18:21)
visa laime, nes man tai baisiai skamba.

blink.gif kodėl? kaip tik baisu, kai moterys neturi galimybės rinktis ir yra priverstos naudotis farmacininkų paslaugomis - kt, spiralėmis, etc. kažkaip nesinori visą gyvenimą su nuosavu vyru prezervatyvais naudotis ar chemija. duokime pasirinkimą, o kiekviena jau pasirinks. jei vienai baisu, ji rinksis kitus būdus, jei aš po trijų vaikų būdama 35+ apsispręsiu nebeturėti daugiau vaikų, aš rinksiuosi perrišimą.
Atsakyti