QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 21:19)
Bobulka, NT dareisi? juk labai anksti 9 DPO.. tai kad ir neigiamas- tai dar nieko nereiskia
kantrybe - nėra mano arkliukas:) Čia tik pagal FF 9 diena, pagal mane jau 29 ciklo diena, kai paprastai mano ciklas 30 dienų. tai ir nesusiturėjau...dabar gyvenu laukime

. o kaip tavo pilviukas? dar neauga?..

pykina? manęs niekada nepykindavo, bet turiu nemažai pažįstamų, kur vos ne 4-5 mėnesius tas džiaugsmals lydėjo...nelinkėčiau niekam:)
Papildyta:
[quote=vylabusle,2012 06 23, 14:42]
Na štai, kiek čia gyvų įrodymų, kad jauna motinystė neapkrauna ir netrukdo siekti gyvenime užsibrėžtų tikslų

Net nežinojau. Baltai pavydžiu nes, būdama 29.5 metų, planuoju pirmagimį, ir tiesiog neviltis apima...

Žinau, kad tebesu vaisinga - ciklo reguliarumas ir pojūčiai tą sako, bet, matyt, biologinis laikrodis jau nemažai prisisukiojo...
29,5 - pati jaunystė

. Tikrai nepavėlavai

va pas mus darbe krūvos mergaičių 28-34, ir...net vaikino neturi...ir kur susirast? normalų? kada gimdyt? vis karjeras daro... o tu nors artimą žmogų turi - o tai jau - pusė darbo

Aš saviškiui pirmą naktį atsidaviau (gal net pati išprovokavau

). dar net nedraugavome

o kai savo mamai po kiek laiko tai pasakiau, tai ta apsiverke - ar aš tave taip auklėjau, sako? Pagal ją aš iš vis prie labngo turėjau sėdėti ir princo ant balto žirgo laukti. Tada dar prieš tu niolika metų sakau, kad aš norėsiu, kad mano dukra pradžioj pagyventų su vaikinu ir tik tada tuoktųsi. O mano mama sake, kad tada tokios "padėvėtos" niekas neves. Barėmės ta tema kaip reikiant... O šiai dienai toks gyvenimas - kasdienybė. Ir niekas "padėvėtomis" nelaiko. Šių laikų merginos 25-35 m - stiprios, jei ką - gali ir pačios puikiai išsilaikyti. Ir vaikinai nebegali jaustis Dievo dovana:) O lygiai tiek pat turi įdėti ir puoselėti santykius, kad jie būtų pilnaverčiai. Tokiu gyvenimo palydovų linkiu visoms čia esančioms