Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Na štai, kiek čia gyvų įrodymų, kad jauna motinystė neapkrauna ir netrukdo siekti gyvenime užsibrėžtų tikslų smile.gif Net nežinojau. Baltai pavydžiu nes, būdama 29.5 metų, planuoju pirmagimį, ir tiesiog neviltis apima... unsure.gif Žinau, kad tebesu vaisinga - ciklo reguliarumas ir pojūčiai tą sako, bet, matyt, biologinis laikrodis jau nemažai prisisukiojo... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 23, 13:10)
visai nebloga mintis, reiks pabandyti, bet kad musu ta masinyte maza  blush2.gif

Pakšt*, a mūsų buvo iš viso dviejų durų mikroskopinė Suzuki - nesuprantu, kaip, bet kažkaip, kai smarkiai norisi - nesvarbu, kas kur ir kaip biggrin.gif

be to, galima gi įsidrąsinti ir kokiam nuošalesniam miškely... Adrenalino kiek duoda... Vejelis, gamta - chrrrr, įelekrtina tiesiog, ypač kai tai nepatirta! Aišku, aš už tai, kad vieta būtų TIKRAI nuošali, nes ne tik patiems nesmagu būt užkluptiems, bet ir tiems, kas užklupsta - menkas malonumas. Bet mums šiaip tai sekėsi blush2.gif Tik kaimo šuva liudininkas, ir to jau gyvo nebėr... blush2.gif

Net pati užsimaniau... Reikia vyrą paprovokuoti iškylai kurią dieną, labai jau geri prisiminimai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 23 birželio 2012 - 14:46
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 14:42)
Na štai, kiek čia gyvų įrodymų, kad jauna motinystė neapkrauna ir netrukdo siekti gyvenime užsibrėžtų tikslų smile.gif Net nežinojau. Baltai pavydžiu nes, būdama 29.5 metų, planuoju pirmagimį, ir tiesiog neviltis apima...  unsure.gif  Žinau, kad tebesu vaisinga - ciklo reguliarumas ir pojūčiai tą sako, bet, matyt, biologinis laikrodis jau nemažai prisisukiojo...  verysad.gif
Papildyta:
Pakšt*, a mūsų buvo iš viso dviejų durų mikroskopinė Suzuki - nesuprantu, kaip, bet kažkaip, kai smarkiai norisi - nesvarbu, kas kur ir kaip biggrin.gif

be to, galima gi įsidrąsinti ir kokiam nuošalesniam miškely... Adrenalino kiek duoda...  Vejelis, gamta - chrrrr, įelekrtina tiesiog, ypač kai tai nepatirta! Aišku, aš už tai, kad vieta būtų TIKRAI nuošali, nes ne tik patiems nesmagu būt užkluptiems, bet ir tiems, kas užklupsta - menkas malonumas. Bet mums šiaip tai sekėsi  blush2.gif  Tik kaimo šuva liudininkas, ir to jau gyvo nebėr...  blush2.gif

Net pati užsimaniau... Reikia vyrą paprovokuoti iškylai kurią dieną, labai jau geri prisiminimai.  blush2.gif

aaa))baikit jus gundyti )) tuoj varysiu i koki intim e-parduotuve pirkti gumini vyra ir varyt i miska:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 23, 12:31)

Tai kad tik 10DPO tai dar NT man tokiu laiku ir nerode mirksiukas.gif O grafikelis tavo grazus , taip ir toliau laikykis
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 23, 16:20)
aaa))baikit jus gundyti )) tuoj varysiu i koki intim e-parduotuve pirkti gumini vyra ir varyt i miska:lotuliukas:

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 23 birželio 2012 - 16:33
QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 21:19)
Bobulka, NT dareisi? juk  labai anksti 9 DPO.. tai kad ir neigiamas- tai dar nieko nereiskia  tongue.gif

kantrybe - nėra mano arkliukas:) Čia tik pagal FF 9 diena, pagal mane jau 29 ciklo diena, kai paprastai mano ciklas 30 dienų. tai ir nesusiturėjau...dabar gyvenu laukime ax.gif . o kaip tavo pilviukas? dar neauga?..smile.gif pykina? manęs niekada nepykindavo, bet turiu nemažai pažįstamų, kur vos ne 4-5 mėnesius tas džiaugsmals lydėjo...nelinkėčiau niekam:)
Papildyta:
[quote=vylabusle,2012 06 23, 14:42]
Na štai, kiek čia gyvų įrodymų, kad jauna motinystė neapkrauna ir netrukdo siekti gyvenime užsibrėžtų tikslų smile.gif Net nežinojau. Baltai pavydžiu nes, būdama 29.5 metų, planuoju pirmagimį, ir tiesiog neviltis apima... unsure.gif Žinau, kad tebesu vaisinga - ciklo reguliarumas ir pojūčiai tą sako, bet, matyt, biologinis laikrodis jau nemažai prisisukiojo... verysad.gif

29,5 - pati jaunystė smile.gif thumbup.gif . Tikrai nepavėlavai smile.gif va pas mus darbe krūvos mergaičių 28-34, ir...net vaikino neturi...ir kur susirast? normalų? kada gimdyt? vis karjeras daro... o tu nors artimą žmogų turi - o tai jau - pusė darbo smile.gif Aš saviškiui pirmą naktį atsidaviau (gal net pati išprovokavau blush2.gif ). dar net nedraugavome smile.gif o kai savo mamai po kiek laiko tai pasakiau, tai ta apsiverke - ar aš tave taip auklėjau, sako? Pagal ją aš iš vis prie labngo turėjau sėdėti ir princo ant balto žirgo laukti. Tada dar prieš tu niolika metų sakau, kad aš norėsiu, kad mano dukra pradžioj pagyventų su vaikinu ir tik tada tuoktųsi. O mano mama sake, kad tada tokios "padėvėtos" niekas neves. Barėmės ta tema kaip reikiant... O šiai dienai toks gyvenimas - kasdienybė. Ir niekas "padėvėtomis" nelaiko. Šių laikų merginos 25-35 m - stiprios, jei ką - gali ir pačios puikiai išsilaikyti. Ir vaikinai nebegali jaustis Dievo dovana:) O lygiai tiek pat turi įdėti ir puoselėti santykius, kad jie būtų pilnaverčiai. Tokiu gyvenimo palydovų linkiu visoms čia esančioms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 23, 18:19)
29,5 - pati jaunystė smile.gif  thumbup.gif . Tikrai nepavėlavai smile.gif va pas mus darbe krūvos mergaičių 28-34, ir...net vaikino neturi...ir kur susirast? normalų? kada gimdyt? vis karjeras daro... o tu nors artimą žmogų turi - o tai jau - pusė darbo smile.gif Aš saviškiui pirmą naktį atsidaviau (gal net pati išprovokavau blush2.gif ). dar net nedraugavome smile.gif o kai savo mamai po kiek laiko tai pasakiau, tai ta apsiverke - ar aš tave taip auklėjau, sako? Pagal ją aš iš vis prie labngo turėjau sėdėti ir princo ant balto žirgo laukti. Tada dar prieš tu niolika metų sakau, kad aš norėsiu, kad mano dukra pradžioj pagyventų su vaikinu ir tik tada tuoktųsi. O mano mama sake, kad tada tokios "padėvėtos" niekas neves. Barėmės ta tema kaip reikiant... O šiai dienai toks gyvenimas - kasdienybė. Ir niekas "padėvėtomis" nelaiko. Šių laikų merginos 25-35 m - stiprios, jei ką - gali ir pačios puikiai išsilaikyti. Ir vaikinai nebegali jaustis Dievo dovana:) O lygiai tiek pat turi įdėti ir puoselėti santykius, kad jie būtų pilnaverčiai. Tokiu gyvenimo palydovų linkiu visoms čia esančioms smile.gif 4u.gif

Mano mama irgi panašiai reagavo iš pradžių. Kai sesuo apsigyveno su savo būsimu vyru - skandals buvo. O prie manęs jau nesikabinėjo - sesuo ledus pralaužė, be to, metų man jau buvo 28 - jau jie džiaugėsi, kad apskritai aš nebe viena biggrin.gif Na, ir aš pati džiaugiuosi, kiekvieną dieną likimui už jį dėkoju - ilgai laukiau, bet sulaukiau tikrai stebuklingai nuostabaus vyro, kuriam, be visų kitų geriausių jo savybių, šeima ir namai yra prioritetas. Jis sutvertas tėčiu būti, todėl ir liūdina, kad vis netampa... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,žiūriu taip gražiai čia susirašinėjat bigsmile.gif Man kaip tik jauna mama labiau prie širdies,ir tikrai kas sako kad kai susilauki vaiko negali nei mokslu pabaigt,nieko čia didžiausia nesamone. blink.gif Viskas įmanoma. Gerai kad aš tokia šeimos žmogus,noriu vaikiuko ir nesvarbu kad man tik 21 metai dabar. bigsmile.gif Aš jau būdama 17metų norėjau vaiko,bet galvoju pirma pabaigsiu 12klasių-tada,o dabar bac ir nėra. doh.gif Aš kaiptik noriu būti jauna mama,man labai gražu kai pamatau jauną merginą su pilvuku. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 06 24, 00:45)
Sveikos,žiūriu taip gražiai čia susirašinėjat  bigsmile.gif  Man kaip tik jauna mama labiau prie širdies,ir tikrai kas sako kad kai susilauki vaiko negali nei mokslu pabaigt,nieko čia didžiausia nesamone.  blink.gif  Viskas įmanoma. Gerai kad aš tokia šeimos žmogus,noriu vaikiuko ir nesvarbu kad man tik 21 metai dabar.  bigsmile.gif  Aš jau būdama 17metų norėjau vaiko,bet galvoju pirma pabaigsiu 12klasių-tada,o dabar bac ir nėra.  doh.gif  Aš kaiptik noriu būti jauna mama,man labai gražu kai pamatau jauną merginą su pilvuku.  wub.gif

Būtinai būsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 23, 18:19)
Šių laikų merginos 25-35 m - stiprios, jei ką - gali ir pačios puikiai išsilaikyti. Ir vaikinai nebegali jaustis Dievo dovana:) O lygiai tiek pat turi įdėti ir puoselėti santykius, kad jie būtų pilnaverčiai.

Niekam asmeniškai šio posto netaikau, bet drįsčiau pastebėti, kad deja bendros tendencijos yra priešingos. Dievo dovana šiais laikais vaikinai jaučiasi kaip tik dėl to, kad stipri vyrėlesnio amžiaus mergina, kadais tapusi jo jau per pirmą pasimatymą, ima labai norėti šeimos ir vaikų, visaip kaip stengiasi įrodyti savo didelę meilę ir tinkamumą būti jo vaikų motina, kai tuo tarpu vyras turėtų siekti moters, statuso pasikeitimo (draugė - žmona - vaiko motina), o ne atvirkščiai. Tokia situacija vyrus verčia būti nevyriškus, atima jų prigimtinę rolę.

Na bet tema čia apie BT. Jeigu ką - ne aš pradėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 24, 01:52)
Niekam asmeniškai šio posto netaikau, bet drįsčiau pastebėti, kad deja bendros tendencijos yra priešingos. Dievo dovana šiais laikais vaikinai jaučiasi kaip tik dėl to, kad stipri vyrėlesnio amžiaus mergina, kadais tapusi jo jau per pirmą pasimatymą, ima labai norėti šeimos ir vaikų, visaip kaip stengiasi įrodyti savo didelę meilę ir tinkamumą būti jo vaikų motina, kai tuo tarpu vyras turėtų siekti moters, statuso pasikeitimo (draugė - žmona - vaiko motina), o ne atvirkščiai. Tokia situacija vyrus verčia būti nevyriškus, atima jų prigimtinę rolę.

Na bet tema čia apie BT. Jeigu ką - ne aš pradėjau tongue.gif

Sutinku 4u.gif Vyrai aplamai linke nevertinti tuo ka lengvai gauna. Bet gudrios moteris sugeba net is tokios situacijos issisukti. Tai gi cia vel situacijos klausymas. smile.gif
Atsakyti
Si menesi savo grafika net geda rodyti blush2.gif Tai pamirsdavau BT pamatuoti, tai peranksti atsikeldavau, vel termometra pameciau, pas draugus keliom dienom isvaziavom. Niu zodziu... doh.gif Bet panasu kad butent sis menesis bus mums sekmingas.
Visu pirma pries tai visi grafikai buvo kaip copy paste, visi vienodi. Ovuliacija po 17 CD... O si karta iskart po mmm, man prasidiejo KB. FFriend nubraize man O 10CD, bet as manau tai visgi ivyko 11CD. KB pasibaigus atsirado kremines baltos spalvos isskiros (be kvapo). Anksciau tokiu nebuvo. Kartais nugaros apacioj labai suskaudedavo, kaip kaulas ant kaulo uzeidavo ir tesesi apie 10 sekundziu. Skaudejo tai is kaires tai is desnes kiausides. Viena diena zaksejau 3 valandas ir po tos dienos kas dien uzeina pikinimas, ir toks jausmas kad gerklei kazkas uzstrigo. Dabar juokiu skausmu nera. Tik atsigulant tenka pagalve tarp koju deti, nes kazkoks sunkumas gymdoj jauciasi. Pries kelias dienas teste su vyru kazka pamatem, jau vakar naujam teste tas kazkas tapo ryskesniu. Bet ne tiek ryskus kad jau pranesti gera zinia. biggrin.gif Laikikit uz mane kumstukus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Prisiduodu biggrin.gif NT nedariau biggrin.gif (neprasta ta mano valia pasirodo) biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 07:19)
Pries kelias dienas teste su vyru kazka pamatem, jau vakar naujam teste tas kazkas tapo ryskesniu. Bet ne tiek ryskus kad jau pranesti gera zinia.  biggrin.gif Laikikit uz mane kumstukus  4u.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif stipriai spaudziu kumscius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 08:24)
Labas rytas,
Prisiduodu biggrin.gif NT nedariau biggrin.gif (neprasta ta mano valia pasirodo)  biggrin.gif

Papildyta:
wub.gif  wub.gif  wub.gif  stipriai spaudziu kumscius  wub.gif

Oh koks nescias grafikas 4u.gif Siandiena paskutine ciklo diena taip?
Aciu brangioji, jauciu kovinukose busem kaimines drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 24 birželio 2012 - 07:25