Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 07:24)
Oh koks nescias grafikas  4u.gif Siandiena paskutine ciklo diena taip?
Aciu brangioji, jauciu kovinukose busem kaimines  drinks_cheers.gif

na nezinau, pas mane ciklas metosi tarp 26-28 d. tai laukiu toliau (t.y labai nelaukiu mmm biggrin.gif toliau)
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 08:30)
na nezinau, pas mane ciklas metosi tarp 26-28 d. tai laukiu toliau (t.y labai nelaukiu mmm biggrin.gif toliau)

Na is kur gi turi tiek istvermes , as jau buciau pora NT sugadinusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 08:30)

Linkiu nesulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 24, 07:32)
Na is kur gi turi tiek istvermes , as jau buciau pora NT sugadinusi  lotuliukas.gif

nugi vienas sugadintas biggrin.gif 10DPO biggrin.gif tai dabar laukiu 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 07:34)
Linkiu nesulaukti  4u.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 08:24)
Oh koks nescias grafikas  4u.gif Siandiena paskutine ciklo diena taip?
Aciu brangioji, jauciu kovinukose busem kaimines  drinks_cheers.gif

Grazus grafikelis mirksiukas.gif Jai NT jau rodo vaiduokliuka tai jau kaip ir galima sveikinti 4u.gif
Oj kaip as noriu prie kovinuku prisijungti , bet dar O nenubreze man , o dar kiek laukti rezultato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 08:35)
nugi vienas sugadintas  biggrin.gif  10DPO  biggrin.gif  tai dabar laukiu  4u.gif
4u.gif  wub.gif

Sakyk, o jauti ka nors? Is tu abejotinu Nsimptomu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 24, 08:38)
Grazus grafikelis  mirksiukas.gif  Jai NT jau rodo vaiduokliuka tai jau kaip ir galima sveikinti  4u.gif
Oj kaip as noriu prie kovinuku prisijungti , bet dar O nenubreze man , o dar kiek laukti rezultato  doh.gif

Ir mas labai norim ir linkim tau kad prisijungtum 4u.gif NT rodo kazka, bed dar ne taip riskiai kad pati buciau tikra. Nors jau tikrai matosi linija, nors ir ne ruzava. Palauksiu iki ketvertadenio, jei neprasidies mm, pakartuosiu testa.
O kur tavo grafikas? Man babyplan isviso nenubreze linijos. O FFriend nubreze dvi riskios, butent tada kada ir jauciau O.
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 08:42)
Sakyk, o jauti ka nors? Is tu abejotinu Nsimptomu?  smile.gif
Papildyta:

Ir mas labai norim ir linkim tau kad prisijungtum  4u.gif NT rodo kazka, bed dar ne taip riskiai kad pati buciau tikra. Nors jau tikrai matosi linija, nors ir ne ruzava. Palauksiu iki ketvertadenio, jei neprasidies mm, pakartuosiu testa.
O kur tavo grafikas? Man babyplan isviso nenubreze linijos. O FFriend nubreze dvi riskios, butent tada kada ir jauciau O.

As babyplan viska zymiu, nors pagal pojucius penktadieni kaip ir O turejo ivykti , bet pagal BT tai dar neivyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 24, 08:48)
As babyplan viska zymiu, nors pagal pojucius penktadieni kaip ir O turejo ivykti , bet pagal BT tai dar neivyko  g.gif

Pabandyk FFriend ivesti duomenis. smile.gif Gal paruodis kitaip.
Man jau reikia begti i darbuka, rytoj iseigine paplepesim ilgiau. Visom buckis, laikikites ir net negalvuokit apie mm 4u.gif
Atsakyti
Na simptomai tai tokie, tik nzn ar galiu juos priskirti nestuke.gif

galva labai svaigsta kelinta diena, vakar ir siandien skrandis sustojes, o siaip lyg ir nieko. Bet sunki savaite buvo, tai gal del to cia taip man darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 24, 00:52)
kai tuo tarpu vyras turėtų siekti moters, statuso pasikeitimo (draugė - žmona - vaiko motina), o ne atvirkščiai. Tokia situacija vyrus verčia būti nevyriškus, atima jų prigimtinę rolę.

Na bet tema čia apie BT. Jeigu ką - ne aš pradėjau tongue.gif

Tai maniškis tą seriją įveikė pagreitintu būdu smile.gif Ir jis vienas galėtų užauginti būrį vaikų, be mano pagalbos. O kad būtų į temą - mano grafikas vis dar laikosi ant 36,7. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 06:51)
Sutinku  4u.gif Vyrai aplamai linke nevertinti tuo ka lengvai gauna. Bet gudrios moteris sugeba net is tokios situacijos issisukti. Tai gi cia vel situacijos klausymas.  smile.gif

mano atvejis - įrodymas, kad būna išimčių smile.gif Ir ačiū Dievui:)
Papildyta:
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 07:24)
Labas rytas,
Prisiduodu biggrin.gif NT nedariau biggrin.gif (neprasta ta mano valia pasirodo)  biggrin.gif

Papildyta:
wub.gif  wub.gif  wub.gif  stipriai spaudziu kumscius  wub.gif

Orlyte su Čikipiki! Jūs čia ką - susitarusios? viena kitos temperatūras kopijuojat? O mums 10 skirtumų ieškot? lotuliukas.gif Laikau kumščius už abi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Na va, man jau ėmė kristi, tau laukiu šiom dienom mm.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
aišku, dar matysiu rytoj, nes šįryt matuota miegojus 3,5 valandos su prabudimais prieš tai išgėrus kelias taures vyno doh.gif užsiplepėjau ir užsinaktinėjau su svečiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 24, 08:47)

Orlyte su Čikipiki! Jūs čia ką - susitarusios? viena kitos temperatūras kopijuojat? O mums 10 skirtumų ieškot?  lotuliukas.gif  Laikau kumščius už abi smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 06 24, 08:59)
Labas rytas. Na va, man jau ėmė kristi, tau laukiu šiom dienom mm.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
aišku, dar matysiu rytoj, nes šįryt matuota miegojus 3,5 valandos su prabudimais prieš tai išgėrus kelias taures vyno doh.gif užsiplepėjau ir užsinaktinėjau su svečiu. doh.gif

na gal ryt dar kilsi 4u.gif
Atsakyti