Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Bobulka @ 2012 06 24, 09:47)
Ir jis vienas galėtų užauginti būrį vaikų, be mano pagalbos.

Vaikui reikia šeimos - mamos ir tėčio, gražių jų tarpusavio santykių pavyzdžio, o ne vien žmogaus, kuris duonos ant stalo padėtų. Keisti tokie pamąstymai planuojančiųjų skyrelyje - jeigu ką, užsiauginsiu pati/pats. Vaikai gimdomi ne sau - linkiu to niekada nepamiršti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 15:42)
Na štai, kiek čia gyvų įrodymų, kad jauna motinystė neapkrauna ir netrukdo siekti gyvenime užsibrėžtų tikslų smile.gif Net nežinojau. Baltai pavydžiu nes, būdama 29.5 metų, planuoju pirmagimį, ir tiesiog neviltis apima...  unsure.gif  Žinau, kad tebesu vaisinga - ciklo reguliarumas ir pojūčiai tą sako, bet, matyt, biologinis laikrodis jau nemažai prisisukiojo...  verysad.gif
Papildyta:
Pakšt*, a mūsų buvo iš viso dviejų durų mikroskopinė Suzuki - nesuprantu, kaip, bet kažkaip, kai smarkiai norisi - nesvarbu, kas kur ir kaip biggrin.gif

be to, galima gi įsidrąsinti ir kokiam nuošalesniam miškely... Adrenalino kiek duoda...  Vejelis, gamta - chrrrr, įelekrtina tiesiog, ypač kai tai nepatirta! Aišku, aš už tai, kad vieta būtų TIKRAI nuošali, nes ne tik patiems nesmagu būt užkluptiems, bet ir tiems, kas užklupsta - menkas malonumas. Bet mums šiaip tai sekėsi  blush2.gif  Tik kaimo šuva liudininkas, ir to jau gyvo nebėr...  blush2.gif

Net pati užsimaniau... Reikia vyrą paprovokuoti iškylai kurią dieną, labai jau geri prisiminimai.  blush2.gif

Vylabusle pilnai tave suprantu, nes esu tavo bendraamžė mirksiukas.gif Labai tikėjausi iki 30 susilaukti pirmojo vaikelio, deja šnipštas gavosi verysad.gif Va ir dabar dėjausi žemyn sad.gif Jaučiu tuoj pareis raudonųjų armija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 24, 11:14)
Vaikui reikia šeimos - mamos ir tėčio, gražių jų tarpusavio santykių pavyzdžio, o ne vien žmogaus, kuris duonos ant stalo padėtų. Keisti tokie pamąstymai planuojančiųjų skyrelyje - jeigu ką, užsiauginsiu pati/pats. Vaikai gimdomi ne sau - linkiu to niekada nepamiršti. 4u.gif

ačiū už pastebėjimus smile.gif jie puikūs:) aš tiesiog noriu pasakyti, kad mano vyras nėra standartinis, jam nesvarbu - lengvai mane gavo ar nelabai smile.gif reikejo už mane kovoti ar ne. jis tiesiog puikus vyras, ir nuostabus tėtis. Ir vaikai prie jo kaip prie medaus limpa. Ir dabar šiuo metu aš kompe sėdžiu, o jis su daugiaaukščio kiemo vaikais gaudynėm žaidžia smile.gif. mirksiukas.gif Ir be abejo visom keturiom pritariu tau, kad vaikai turi augti gražius tarpusavio sanytkius puoselėjančioje šeimoje 4u.gif . Visoms to ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 06 24, 06:32)
Na is kur gi turi tiek istvermes , as jau buciau pora NT sugadinusi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As du NT sugadinau bet veltui, nieko ten nepamaciau tokio ko norejau pamatyti unsure.gif

QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 07:03)
Na simptomai tai tokie, tik nzn ar galiu juos priskirti  nestuke.gif

galva labai svaigsta kelinta diena, vakar ir siandien skrandis sustojes, o siaip lyg ir nieko. Bet sunki savaite buvo, tai gal del to cia taip man darosi  unsure.gif

Man irgi galva labai svaigsta jau antra diena ir pykina is ryto ir prakaitas musa doh.gif MB sako kazkas su tavim negerai, tiksliau sako kazkas gerai thumbup.gif

Pasirodau http://tevu-darzelis...970@120530d3afe

lapute33, Ragany - gal dar ne viskas prarasta 4u.gif

Orlyte Chikipiki laikau uz jus kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 08:19)
Pries kelias dienas teste su vyru kazka pamatem, jau vakar naujam teste tas kazkas tapo ryskesniu.

bigsmile.gif Oh my god! Nešk greičiau gerą žinią į šį kiemą? Laukiam! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2012 06 24, 09:59)
Labas rytas. Na va, man jau ėmė kristi, tau laukiu šiom dienom mm.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
aišku, dar matysiu rytoj, nes šįryt matuota miegojus 3,5 valandos su prabudimais prieš tai išgėrus kelias taures vyno doh.gif užsiplepėjau ir užsinaktinėjau su svečiu. doh.gif

Dar nesibrauk iš pretendenčių į nėštukes mirksiukas.gif Visaip būna su tais pakritimais - žinom, prisižiūrėjom. Aišku, mėnesinių po tokio pakritimo nutinka daugiau negu teigiamų nėštumo testų, bet tikimybė šiokia tokia yra vis viena.
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2012 06 24, 13:02)
Vylabusle pilnai tave suprantu, nes esu tavo bendraamžė  mirksiukas.gif  Labai tikėjausi iki 30 susilaukti pirmojo vaikelio, deja šnipštas gavosi  verysad.gif  Va ir dabar dėjausi žemyn  sad.gif  Jaučiu tuoj pareis raudonųjų armija  doh.gif

Nieko, laikykis, kitas ciklas - naujos jėgos. smile.gif Mano vyras aplink mane jau kaip katinas aplink grietinę ratus suka, laukia, kada gi baigsis (jau paskutinieji mėnesinių lašai man). Tai visai smagiai laikomės, atlaikiau tą mėnesinių periodą, faktiškai neverkiau. 4u.gif

QUOTE(Bobulka @ 2012 06 24, 14:59)
ačiū už pastebėjimus smile.gif jie puikūs:) aš tiesiog noriu pasakyti, kad mano vyras nėra standartinis, jam nesvarbu - lengvai mane gavo ar nelabai smile.gif reikejo už mane kovoti ar ne.  jis tiesiog puikus vyras, ir nuostabus tėtis. Ir vaikai prie jo kaip prie medaus limpa. Ir dabar šiuo metu aš kompe sėdžiu, o jis su daugiaaukščio kiemo vaikais gaudynėm žaidžia smile.gifmirksiukas.gif  Ir be abejo visom keturiom pritariu tau, kad vaikai turi augti  gražius tarpusavio sanytkius puoselėjančioje šeimoje  4u.gif . Visoms to ir linkiu. 4u.gif

Kaip tave suprantu, Bobulka! Aš irgi manau, kad santykiuose negali ir neturi būti manipuliacijų "pakovok už mane". Mane irgi, turbūt, lengvai gavo - tiesiog patikome vienas kitam ir ėmėme vis daugiau susitikinėti, vis artimesni darytis. Ir nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų santykiai, kuriuose vienas turi kažkokius kalnus nuversti, kad kitą užkariautų... Turbūt, po to ir liktų visam laikui nuoskauda "aš tiek dėl tavęs padariau"... g.gif
Atsakyti
Tai, kad aš nusiteikus jau, mm laukiu smile.gif
Griūsiu šian anksti miegot, nes bišk smiginėju jau, vežant svečią atgal į sanatoriją mašinoj čiut neužmigau, o ryt darban, tai slabnėt nesinori.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kaip smagu, ziuriu nemazai GALIMU nestukiu yra bigsmile.gif

pasirodau ir as. Tevu darzelis man su klaustuku parode, kad ovuliacija buvo 11CD, bet as labiau tikeciau, kad FF teisus.
http://www.fertility...com/home/3d4340
Tik iskilo man dabar dilema. Rytoj kaip ir butu 16 CD ir kaip ir tureciau gerti D, bet nebezinau ka daryti sad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 24 birželio 2012 - 21:02
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 24, 17:25)
Sveikutes  4u.gif
drinks_cheers.gif  As du NT sugadinau bet veltui, nieko ten nepamaciau tokio ko norejau pamatyti  unsure.gif
Man irgi galva labai svaigsta jau antra diena ir pykina is ryto ir prakaitas musa  doh.gif  MB sako kazkas su tavim negerai, tiksliau sako kazkas gerai  thumbup.gif

Pasirodau http://tevu-darzelis...970@120530d3afe

grafikiukas! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 24, 22:48)
Laba diena smile.gif
Kaip smagu, ziuriu nemazai GALIMU nestukiu yra  bigsmile.gif

pasirodau ir as. Tevu darzelis man su klaustuku parode, kad ovuliacija buvo 11CD, bet as labiau tikeciau, kad FF teisus.
Tik iskilo man dabar dilema. Rytoj kaip ir butu 16 CD ir kaip ir tureciau gerti D, bet nebezinau ka daryti sad.gif  g.gif

BT ganetiskai auksta , manau gerkDufa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 24, 21:48)
Laba diena smile.gif
Kaip smagu, ziuriu nemazai GALIMU nestukiu yra  bigsmile.gif

Tik iskilo man dabar dilema. Rytoj kaip ir butu 16 CD ir kaip ir tureciau gerti D, bet nebezinau ka daryti sad.gif  g.gif

Gerk, nedvejok mirksiukas.gif Jeigu šis ciklas ovuliacinis - ovuliacija, panašu, jau buvo, todėl bijoti nėra ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 24, 19:55)
grafikiukas!  thumbup.gif  wub.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas verysad.gif

kaip teskiausi tai teskiausi verysad.gif o tiek vilciu turejau...
Atsakyti