QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 24, 08:19)
Pries kelias dienas teste su vyru kazka pamatem, jau vakar naujam teste tas kazkas tapo ryskesniu.

Oh my god! Nešk greičiau gerą žinią į šį kiemą? Laukiam!
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2012 06 24, 09:59)
Labas rytas. Na va, man jau ėmė kristi, tau laukiu šiom dienom mm.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
aišku, dar matysiu rytoj, nes šįryt matuota miegojus 3,5 valandos su prabudimais prieš tai išgėrus kelias taures vyno

užsiplepėjau ir užsinaktinėjau su svečiu.
Dar nesibrauk iš pretendenčių į nėštukes

Visaip būna su tais pakritimais - žinom, prisižiūrėjom. Aišku, mėnesinių po tokio pakritimo nutinka daugiau negu teigiamų nėštumo testų, bet tikimybė šiokia tokia yra vis viena.
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2012 06 24, 13:02)
Vylabusle pilnai tave suprantu, nes esu tavo bendraamžė

Labai tikėjausi iki 30 susilaukti pirmojo vaikelio, deja šnipštas gavosi

Va ir dabar
dėjausi žemyn 
Jaučiu tuoj pareis raudonųjų armija
Nieko, laikykis, kitas ciklas - naujos jėgos.

Mano vyras aplink mane jau kaip katinas aplink grietinę ratus suka, laukia, kada gi baigsis (jau paskutinieji mėnesinių lašai man). Tai visai smagiai laikomės, atlaikiau tą mėnesinių periodą, faktiškai neverkiau.
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 24, 14:59)
ačiū už pastebėjimus

jie puikūs:) aš tiesiog noriu pasakyti, kad mano vyras nėra standartinis, jam nesvarbu - lengvai mane gavo ar nelabai

reikejo už mane kovoti ar ne. jis tiesiog puikus vyras, ir nuostabus tėtis. Ir vaikai prie jo kaip prie medaus limpa. Ir dabar šiuo metu aš kompe sėdžiu, o jis su daugiaaukščio kiemo vaikais gaudynėm žaidžia

.

Ir be abejo visom keturiom pritariu tau, kad vaikai turi augti gražius tarpusavio sanytkius puoselėjančioje šeimoje

. Visoms to ir linkiu.
Kaip tave suprantu, Bobulka! Aš irgi manau, kad santykiuose negali ir neturi būti manipuliacijų "pakovok už mane". Mane irgi, turbūt, lengvai gavo - tiesiog patikome vienas kitam ir ėmėme vis daugiau susitikinėti, vis artimesni darytis. Ir nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų santykiai, kuriuose vienas turi kažkokius kalnus nuversti, kad kitą užkariautų... Turbūt, po to ir liktų visam laikui nuoskauda "aš tiek dėl tavęs padariau"...