Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Orlyte @ 2012 06 25, 06:03)
Labas rytas  verysad.gif
kaip teskiausi tai teskiausi  verysad.gif  o tiek vilciu turejau...

Tėškiausi ir aš verysad.gif laikykimės console.gif
Po mm tiesiai pas gydytoją, ir tuo pačiu dėl maudimo pilvo pasiklausiu, kuris mane nuo pat O lydėjo.
Rugpjūtį bus jubiliejus, tai prisprogsiu juodai. Išsipagiriosiu ir varysiu kartot ureaplazmos tyrimo, o vyras eis darytis spermogramos.
Aij, užtat labai gerai jaučiu antibiotikų poveikį. Nagai suminkštėjo ir plyšta vienas po kito, ant lūpos iššoko pūslelinė prieš keletą dienų, dar gerai, kad lengva forma, tai jau gyja.
Nelabas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 25 birželio 2012 - 06:08
QUOTE(Ragany @ 2012 06 25, 06:08)
Tėškiausi ir aš  verysad.gif laikykimės console.gif
Po mm tiesiai pas gydytoją, ir tuo pačiu dėl maudimo pilvo pasiklausiu, kuris mane nuo pat O lydėjo.
Rugpjūtį bus jubiliejus, tai prisprogsiu juodai. Išsipagiriosiu ir varysiu kartot ureaplazmos tyrimo, o vyras eis darytis spermogramos.
Aij, užtat labai gerai jaučiu antibiotikų poveikį. Nagai suminkštėjo ir plyšta vienas po kito, ant lūpos iššoko pūslelinė prieš keletą dienų, dar gerai, kad lengva forma, tai jau gyja.
Nelabas rytas.

man irgi po atostogu reiks ieskoti priezasciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 25, 06:03)
Labas rytas  verysad.gif

kaip teskiausi tai teskiausi  verysad.gif  o tiek vilciu turejau...

Nenukabink nosies group.gif Aš irgi vakar nusiteškiau ir sulaukiau raudonųjų ax.gif
Atsakyti
Man jau irgi mm parejo biggrin.gif greiciau pasibaigs, greiciau pas gine nueisiu. Bet del vieno dalyko dziaugiuos. Ciklas grizta i vezes, o anas buvo uzsiteses po antibiotiku..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 25, 09:10)
Man jau irgi mm parejo biggrin.gif greiciau pasibaigs, greiciau pas gine nueisiu.  Bet del vieno dalyko dziaugiuos. Ciklas grizta i vezes, o anas buvo uzsiteses po antibiotiku..

Visos kaip susitare vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 24, 09:59)
Labas rytas. Na va, man jau ėmė kristi, tau laukiu šiom dienom mm.
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
aišku, dar matysiu rytoj, nes šįryt matuota miegojus 3,5 valandos su prabudimais prieš tai išgėrus kelias taures vyno doh.gif užsiplepėjau ir užsinaktinėjau su svečiu. doh.gif

Uzjauciu verysad.gif

Orlyte, tu palauk dar. Ne toks zemas ir pakritimas, bent ne zemiau gorizont. linijos. Gal koks nors veiksnis buvo. Laukiam rytojaus temperasturos. Laikau uz tave @@.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikipiki: 25 birželio 2012 - 08:45
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 25, 08:42)
Uzjauciu  verysad.gif

Orlyte, tu palauk dar. Ne toks zemas ir pakritimas, bent ne zemiau gorizont. linijos. Gal koks nors veiksnis buvo. Laukiam rytojaus temperasturos. Laikau uz tave @@.

kad ne... pas mane prie tokios BT ateina mmm. taip kad...

kaip tavo reikaliukai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 24, 21:48)
Laba diena smile.gif
Kaip smagu, ziuriu nemazai GALIMU nestukiu yra  bigsmile.gif

pasirodau ir as. Tevu darzelis man su klaustuku parode, kad ovuliacija buvo 11CD, bet as labiau tikeciau, kad FF teisus.
http://www.fertility...com/home/3d4340
Tik iskilo man dabar dilema. Rytoj kaip ir butu 16 CD ir kaip ir tureciau gerti D, bet nebezinau ka daryti sad.gif  g.gif

Oho koks grafikas. thumbup.gif O nenori su daktare pasikonsultuot sio klausimu?
Papildyta:
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 25, 09:48)
kad ne... pas mane prie tokios BT ateina mmm. taip kad...
kaip tavo reikaliukai?  wub.gif

Niu as vistiek noriu tiketi kad cia buvo tik vienadienis pakritimas. Tikiosi ritoj geru naujienu. 4u.gif
As vis dar 37. Gaila testu nebeliko. Amazone nupirkau 15vnt... galvuojau, si menesi apsiginklavus. Bet tsakant duok vaikuj saldainiu... lotuliukas.gif
Ketvertadieni uzsakisiu vel, jei dar reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 24, 20:25)
bigsmile.gif  Oh my god! Nešk greičiau gerą žinią į šį kiemą? Laukiam!  thumbup.gif

Dar anksti dziaugtis, labai jau blogai matosi ta antra linija, pabandziau nufotkint tai visai nesimato. biggrin.gif
Idedu jums pasijuokti foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 25, 10:07)
Dar anksti dziaugtis, labai jau blogai matosi ta antra linija, pabandziau nufotkint tai visai nesimato.  biggrin.gif
user posted image

bigsmile.gif matau! bigsmile.gif kaip smagu! verksiu is laimes bigsmile.gif noriu ir as toki pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 25, 11:34)
bigsmile.gif  matau!  bigsmile.gif  kaip smagu! verksiu is laimes  bigsmile.gif  noriu ir as  toki pamatyti  wub.gif

Matai? blink.gif Mano ekranas gal man nerodo. doh.gif Labai dziaugios tada. wub.gif Aciu zuilele tau uz palaikima, nes maniau kad jau matau ka noriu matyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 25, 11:07)
Dar anksti dziaugtis, labai jau blogai matosi ta antra linija, pabandziau nufotkint tai visai nesimato.  biggrin.gif
user posted image

ir aš matau thumbup.gif per kiek laiko vaiduokliukas ishlindo
Atsakyti