QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 01 20, 00:49)
Noriu paklausti, ar teko matyti idealų, tobulą žmogų, atėjusį paskutinį kartą - jau visko išmokusį ir galintį "be penkių minučių" susijungti su absoliutu?
Man asmeniškai ne - visi maždaug vienodi.
Man asmeniškai ne - visi maždaug vienodi.
Nors ir nelabai gal čia į temą apie karmą, bet.. man teko matyti tokių žmonių.. Gal netiktų pasakymas, kad "per penkias minutes susijungti su absoliutu".. Bet tokie žmonės labai skiriasi nuo kitų.. Ar teko girdėti tokį terminą "Šviesos nešėjai"?... Aišku, tam tikra prasme, mes visi tokie... Bet yra tokių, kas nuo pat pradžių tai suvokia ir skleidžia tai... Jiems nebereikia prisijungimų, nes jie jau nuolat gyvena Dieviškoje Šviesoje.. Aš manau, kad jie atėję duoti.. t.y., čia jie jau ne dėl savęs..
QUOTE(Rock @ 2007 01 22, 10:02)
Nors ir nelabai gal čia į temą apie karmą, bet.. man teko matyti tokių žmonių.. Gal netiktų pasakymas, kad "per penkias minutes susijungti su absoliutu".. Bet tokie žmonės labai skiriasi nuo kitų.. Ar teko girdėti tokį terminą "Šviesos nešėjai"?... Aišku, tam tikra prasme, mes visi tokie... Bet yra tokių, kas nuo pat pradžių tai suvokia ir skleidžia tai... Jiems nebereikia prisijungimų, nes jie jau nuolat gyvena Dieviškoje Šviesoje.. Aš manau, kad jie atėję duoti.. t.y., čia jie jau ne dėl savęs..
Žinoma, yra šviesių žmonių iš kurių akių sklinda šiluma, gėris, tokiais norisi pasitikėti, būti šalia... Tik norėjau paklausti, kodėl jų (tokių) nedaugėja...
Šiaip smagu skaityti visų pasisakiusiųjų mintis, nes duoda peno pamąstymui
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 08 23, 13:42)
O kuo tu šią temą papildei? Tik tuščiu pastebėjimu?
Perskaičiau dar vieną visą temą
labai įdomios diskusijos, tik nesuprantu, ko visad įdomias diskusijas pertraukia uolūs katalikai 
Kol skaičiau, man atėjo į galvą mintis apie tai, kad tai, ką aš dabar darau gal irgi padėtų išeiti iš užburto rato, tik nežinau, kiek tai susiję su karmos reikaliukais.
Jau keturis mėnesius lankau psichoterapijos seansus. Nieko daug iš jų nesitikėjau, tiesiog per sunku buvo vienai viską išgyventi ir kreipiausi pagalbos. Bet atrodo, kad radau labai daug. Atrodo, kad nusikapstėm iki tokių gelmių, kuriose aš pamačiau daugybę savo baimių, kompleksų, savęs nevertinimo, nors atrodė, kad net neįtariau visa tai turinti:)
tai dabar atradus visa tai reikia kažkaip kapstytis. gal atsikratydama kažkokių baimių, elgesio modelių ir kitų negerovių aš kiek pakoreguosiu savo karmą?
dabar many labai daug negatyvo, bet gal pavyktų jį pakeisti pozityvu ir gal taip būtų galima kažkokius karminius mazgus pranarplioti?
Kol skaičiau, man atėjo į galvą mintis apie tai, kad tai, ką aš dabar darau gal irgi padėtų išeiti iš užburto rato, tik nežinau, kiek tai susiję su karmos reikaliukais.
Jau keturis mėnesius lankau psichoterapijos seansus. Nieko daug iš jų nesitikėjau, tiesiog per sunku buvo vienai viską išgyventi ir kreipiausi pagalbos. Bet atrodo, kad radau labai daug. Atrodo, kad nusikapstėm iki tokių gelmių, kuriose aš pamačiau daugybę savo baimių, kompleksų, savęs nevertinimo, nors atrodė, kad net neįtariau visa tai turinti:)
tai dabar atradus visa tai reikia kažkaip kapstytis. gal atsikratydama kažkokių baimių, elgesio modelių ir kitų negerovių aš kiek pakoreguosiu savo karmą?
dabar many labai daug negatyvo, bet gal pavyktų jį pakeisti pozityvu ir gal taip būtų galima kažkokius karminius mazgus pranarplioti?
QUOTE(ievalota @ 2006 06 01, 14:33)
Nesakysiu, ar tai aukos sindromas ar ne.. tai tavo patirtis ir viena diena vistiek pati issiaiskinsi.. as galiu kalbeti apie savo patirti: gal sunkiausia buvo, kai tai liovesi.. nes viskas liko ir dar daugiau.. o mane pacios gyvenime jau nebebuvo - buvo jo problemos, vaikai, o save nejauciau.. ir patekau i savo vidini pragara.. savaime suprantama is pragaro begama.. ir kai viskas uzgriuvo didziule lavina - as numiriau.. ir dabar pradejau kurti save ant manes griuvesiu.. nezinau, ka sukursiu, bet labai pasiilgau saves - manes ilgai nebuvo mano pacios gyvenime.. as nezinau, ar mano karma yra padeti zmogui atsitiesti, o paskui mojuoti iseinanaciam (mat tai ne pirmas kartas)... o gal tiesiog per silpnai save myliu.. gal ieskau dekingumo, nes manau esanti neverta meiles?
Uztat kai aptilo triuksmas, as galiu girdeti save. Tiesa dar labai blaskausi, bet tikiu, kad isukau i kelia.........
Uztat kai aptilo triuksmas, as galiu girdeti save. Tiesa dar labai blaskausi, bet tikiu, kad isukau i kelia.........
kažin, kaip tau dabar sekasi? aš išlipai iš vidinio pragaro ir ar sukūrei save iš naujo?
Ne iš smalsumo klausiu, einu per savo vidinį pragarą pati. noriu tikėti, kad galima iš jo išeiti. dėl to ir klausiu
paprasysiu ievalotos ,kad uzsuktu cia
QUOTE(winia @ 2007 08 27, 11:50)
kažin, kaip tau dabar sekasi? aš išlipai iš vidinio pragaro ir ar sukūrei save iš naujo?
Ne iš smalsumo klausiu, einu per savo vidinį pragarą pati. noriu tikėti, kad galima iš jo išeiti. dėl to ir klausiu
Galima. Ir as sau patinku, kokia esu - deka praradimu, save atradau.. Nemegstu, kai po skyrybu moterys sako, kad aciu Dievui, kad taip ivyko ir as dabar laiminga. Tiesiog didelis sukretimas priverte perziureti savo gyvenima. Ir tai padejo.. Ar susikuriau nauja save? Nezinau, ar sikuriau nauja save, o gal pazadinau tikraja save?
Cia ir dabar as esu laiminga
Tikek - viskas tavo rankose
Reikejo pereiti 9, o gal 99 pragaro ratus.. Begaline ugni, kad jos kaitroj is aukso butu pasalintos nuosedos (kito budo nera
Tau pavyks - su meile, viltim ir tikejimu
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 23, 22:59)
O kuo tu šią temą papildei? Tik tuščiu pastebėjimu?
QUOTE(Rock @ 2007 01 22, 12:02)
Tie zmones iseje is samsaros rato. Jie "nusvite" laimingi, tikraja to zodzio prasme, t.y. suprate gyvenimo esme. Ta labai suku suvokti, tokiu sunku tapti, turi buti labai ismintingu (cia ne apie intelekta, ne apie prota) o mums vakarieciams beveik neimanoma..
Tokie zmones neturi ego. Jie nesigilina i save, savo problemas, nenagrineja saves. Jie priima save kaip viso pasaulio neatskiriama dali. Seip man sunku paaiskinti, galiu rekomenduoti labai gera knyga Jurgos Ivanauskaite "Tibeto mandala". Ten visa tai rasoma. Bet daugeliui is musu tai atrodys nesamone. Nes tai istiesu uz samones ribu, tik va mes europieciai tuo netikime.
QUOTE(winia @ 2007 08 27, 12:24)
Atrodo, kad nusikapstėm iki tokių gelmių, kuriose aš pamačiau daugybę savo baimių, kompleksų, savęs nevertinimo, nors atrodė, kad net neįtariau visa tai turinti:)
Praėjo kažkiek laiko. Kaip dabar reikaliukai po seansų?