QUOTE(Nega @ 2006 05 09, 15:01)
Prisidedu prie diskusijos šiuo klausimu. Mano tėtis šiuo metu grimzta į alkoholizmą
to priežastys, kaip jis pats sako- nesutarimai su mama. Tuo tarpu mama tvirtina, kad ji su tėčiu nesutaria dėl to, kad jis geria. Tikrai atsimenu, kad Tėtis anksčiau negėrė, o mamos nerėkiančios ant visų iš eilės kažkaip neatsimenu... Mano mama labai sunkaus būdo, net nemoku apsakyti. Kenčiam visi nuo jos, ir savi, ir svetimi. Ji yra labai sumani manipuliuotoja, labai gerai moka sužaisti tavo sąžine, emocijomis ir priversti visus daryti taip,kaip jai norisi. Kai atsimenu, kokių tik cirkų ji nėra krėtusi, kokių vaidinimų mes tik neprisižiūrėjome...
Dabar mama vaidina aukos vaidmenį. Net tas situacijas, kuriose, atrodo, nėra galimybės jaustis auka, ji taip pateikia, kad ji pasirodo kaip labiausiai nuskriaustas žmogus pasaulyje. Nebežinau, nei kaip jiems padėti, nei ką daryti. Aišku, būtų labai gerai, kad tėtis nebegertų, bet aš, čia jūsų protingų minčių prisiskaičiusi,
nusprendžiau nesikišti ir leisti jam pačiam kapstytis, bet tada mama pyksta, kad mums nusispjauti į šeimą... Šeima... Būčiau šimtą kartų laimingesnė, jei tėvai būtų išsiskyrę prieš 10, 15 metų- gal jie būtų laimingesni, ir mūsų nekankintų...Deja, dabar tas karminis mazgas taip stipriai užsiveržęs, kad aš nebežinau, ar jis kada išsinarplios. Bijau, kad tik tėvai nepribaigtų vienas kito.Tiksliau, kad mama tėčio. Nes jis ir girtas neagresyvus, tik kad mama visada ant ji kaip Gorgonė puola...
Gal pakomentuosite situaciją, bei galimus sprendimus?
P.S. Beje, Gelala ir Shiduh, Žiogelis sakė, kad uždraudė tikėti reinkarnacija, o ne pačią reinkarnaciją
Dabar mama vaidina aukos vaidmenį. Net tas situacijas, kuriose, atrodo, nėra galimybės jaustis auka, ji taip pateikia, kad ji pasirodo kaip labiausiai nuskriaustas žmogus pasaulyje. Nebežinau, nei kaip jiems padėti, nei ką daryti. Aišku, būtų labai gerai, kad tėtis nebegertų, bet aš, čia jūsų protingų minčių prisiskaičiusi,
Gal pakomentuosite situaciją, bei galimus sprendimus?
P.S. Beje, Gelala ir Shiduh, Žiogelis sakė, kad uždraudė tikėti reinkarnacija, o ne pačią reinkarnaciją
Oi, Nega, tai, ka tu parašei-viskas tarsi apie mano šeimą
Bet va, yra kaip yra, ir aš stengiuosi kuo mažiau kištis jau į tai, atsiriboti, nes kitaip savo gyvenimo išvis neturėsiu jokio, vien tėvų nesibaigiančiom problemom gyvent..Sunku, kai gyveni kartu po vienu stogu.
Kaip tavo šeimynai sekasi, gal kas pasikeitė?