Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(Nega @ 2006 05 09, 15:01)
Prisidedu prie diskusijos šiuo klausimu. Mano tėtis šiuo metu grimzta į alkoholizmą verysad.gif  to priežastys, kaip jis pats sako- nesutarimai su mama. Tuo tarpu mama tvirtina, kad ji su tėčiu nesutaria dėl to, kad jis geria. Tikrai atsimenu, kad Tėtis anksčiau negėrė, o mamos nerėkiančios ant visų iš eilės kažkaip neatsimenu... Mano mama labai sunkaus būdo, net nemoku apsakyti. Kenčiam visi nuo jos, ir savi, ir svetimi. Ji yra labai sumani manipuliuotoja, labai gerai moka sužaisti  tavo sąžine, emocijomis ir priversti visus daryti taip,kaip jai norisi. Kai atsimenu, kokių tik cirkų ji nėra krėtusi, kokių vaidinimų mes tik neprisižiūrėjome...
  Dabar mama vaidina aukos vaidmenį. Net tas situacijas, kuriose, atrodo, nėra galimybės jaustis auka, ji taip  pateikia, kad ji pasirodo kaip labiausiai nuskriaustas žmogus pasaulyje. Nebežinau, nei kaip jiems padėti, nei ką daryti. Aišku, būtų labai gerai, kad tėtis nebegertų, bet aš, čia jūsų protingų minčių prisiskaičiusi, cool.gif  nusprendžiau nesikišti ir leisti jam pačiam kapstytis, bet tada mama pyksta, kad mums nusispjauti į šeimą... Šeima... Būčiau šimtą kartų laimingesnė, jei tėvai būtų išsiskyrę prieš 10, 15 metų- gal jie būtų laimingesni, ir mūsų nekankintų...Deja, dabar tas karminis mazgas taip stipriai užsiveržęs, kad aš nebežinau, ar jis kada išsinarplios. Bijau, kad tik tėvai nepribaigtų vienas kito.Tiksliau, kad mama tėčio. Nes jis ir girtas neagresyvus, tik kad mama visada ant ji kaip Gorgonė puola...
    Gal pakomentuosite situaciją, bei galimus sprendimus? 4u.gif

P.S. Beje, Gelala ir Shiduh, Žiogelis sakė, kad uždraudė tikėti reinkarnacija, o ne pačią  reinkarnaciją biggrin.gif

Oi, Nega, tai, ka tu parašei-viskas tarsi apie mano šeimą verysad.gif Aš irgi jau paauglystėj norėjau, kad jie skirtųsi, taip būtų buvę lengviau..nes kiek metų gyvena kartu- tiek ir nesutaria, riejasi kaip šuo su kate. Logiškai žiūrint, atrodo, kaip taip galima ir kam? g.gif
Bet va, yra kaip yra, ir aš stengiuosi kuo mažiau kištis jau į tai, atsiriboti, nes kitaip savo gyvenimo išvis neturėsiu jokio, vien tėvų nesibaigiančiom problemom gyvent..Sunku, kai gyveni kartu po vienu stogu.
Kaip tavo šeimynai sekasi, gal kas pasikeitė?
Atsakyti
laime priklauso tik nuo asmeninio pozurio i isorinius veiksnius ir dirgiklius.
Atsakyti
kantriems (nes ilgas įrašas rusų k.) - laida apie karmą ir likimą:
http://www.laitman.r...balah/2890.html
Atsakyti
Čia labai įdomu pasiskaityt, kas skaito rusiškai 4u.gif
Atsakyti
Mc, izanga - tufta visiska, jau nuo pirmo izangos sakinio. ir tai kas parasyta izangoje radikaliai skiriasi nuo kas toliau parasyta. arba shyzikas rase arba neskaite to, ka imete po izangos.
Atsakyti
Šiaip tai galvoju, kad noras pakeisti aplinką, o tuo pačiu ir save- tai ta pati karma. Noras lygu priežastis, priežastis gimdo pasekmę.
Atsakyti
ja ja, visos problemos kyla del noru - atsiranda prisirisimai, karminiai mazgai uzsimazgo taip, kad juos po to ilgai deginti reikia ant letos ugnies. o noras tureti nora - yra visko pradzia smile.gif
Atsakyti
Gal kas išmanote apie savižudybės karmą plačiau, giliau.. gal galėtumėte kas pasidalinti..
Ar kokių nuorodų į veikalus..

Būtų ačiū 4u.gif
Atsakyti
As tai nelabai tikiu tokiais dalykais kaip karma ir pan. Manau tai tokie patys issigalvojimai, kaip ir religija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 02 15, 19:16)
Gal kas išmanote apie savižudybės karmą plačiau, giliau.. gal galėtumėte kas pasidalinti..

Būtų ačiū  4u.gif

savižudis tiesiog nutraukia savo vystymosi programą, t.y. kitam gyvenime vis tiek turės tęsti pradėtą kelią, ieškoti gyvenimo prasmės.
TAigi savižudybė jokiu būdu nėra išeitis: nei paprastąja žmogiškąją prasme (kenčia, verkia artimieji, draugai ir pan.), nei vadovavimo savo gyvenimui prasme, kadangi žmogus savo gyvenimo iš esmės nevaldo, kol širdyje neužsidega gyvenimo prasmės klausimas.
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 02 15, 19:16)

Būtų ačiū  4u.gif

pateikiu nuorodas į TV laidas (tekstinė versija, jei bus įdomu, tam pačiam tinklapyje yra ir video bei audio):
"Apie gyvenimą ir mirtį" http://www.kabbalah..../.../47971

bei laida "Apie karmą ir likimą":
http://www.kabbalah..../.../54560
jeigu esate kritiški, ieškantys, ir iki šiol neradę atsakymų į šiuos klausimus, labai rekomenduoju minėtą medžiagą. O jei bus įdomu, tai pilna nemokamos info šiam saite yra
Atsakyti
girl, netiki karma? prisilak iki zemes graibymo ir ryte pajusi karma, visa plystancios smegenines ir sustojusio skrandzio pojuciu galia. smile.gif
Atsakyti
Visą gyvenimą nekenčiu savęs. Gal tai ir yra tokia bloga karma. O taip norėčiau mylėti. Gal ir kiti tada mylėtų?
Atsakyti