Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(tany @ 2012 08 01, 08:05)
[attachmentid=223837]
o cia is seirjos kas suras arbuza tas laimes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Aš sakyčiau tu to mažuliuko dar nenurašinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 01, 09:17)
tiesiog negaliu atsidziaugti, kad pas mane auga viso labo viena cukinija  biggrin.gif

jei ta cukinija krokodilo dydzio, tai ir dziaugsmas analogiskas biggrin.gif
-----------
vakar kaip tik parnesiau tokia is darzo. suo ant galiniu koju is paskos ejo- mane gyvi kazkoki nesu, o vaikas isputes akis klausinejo- kas cia? drasiai galejau pristatyt kaip krokodila... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 08 01, 10:32)
jei ta cukinija krokodilo dydzio, tai  ir dziaugsmas analogiskas biggrin.gif
-----------
vakar kaip tik parnesiau tokia is darzo. suo ant galiniu koju is paskos ejo- mane gyvi kazkoki nesu, o vaikas isputes akis  klausinejo- kas cia? drasiai galejau pristatyt kaip krokodila... doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif xexe biggrin.gif
as irgi ana diena skyniau krokodila, nesiau kaip pirmykstis zmogus grobi biggrin.gif
Atsakyti
reiks prakontroliuot, kad tokio baisingo dydzio nepasiekt biggrin.gif Ale stipri motera musu Vobla, sitokiais krukodilais pasimosikuodama is darzo pareina bigsmile.gif

Mano fotografuotasis bananinis moliugas, man rodos, padvigubejo blink.gif Tuos 17 kg, itariu, pasieks labai neuzilgo..
Atsakyti
Apskyniau vakar sode būdama moliūgus ax.gif Laaabai jau daug "apsivaikavo" biggrin.gif Didžiausius nuskyniau, palikau pastovėt namelyje, o kelis namo parsivežiau. Sakiau į kokią sriubą įtarkuosiu ar apkepą tongue.gif
Atsakyti
ui neauginu krokodilų, vis mažas susirankioju ir valgau kiekvieną dieną. bet jaučiu jau nusibos tuoj ir pati žalia pavirsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lauksim paaugusio banano foto ax.gif
Atsakyti
eina sau, bet kaip nemazai arbuziuku primegzta wub.gif ir auga kaip, einu kasdien ivertint pokycius biggrin.gif mazi tokie sviesus, o kai padideja tamsus tamsus pasidaro
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 01, 10:50)
einu kasdien ivertint pokycius  biggrin.gif

cia kaip manija pasidaro. Nuvaziavus pirmiausia lekiu ziuret arbuzu, o budama vietoj keliskart per diena turiu praeit, paziuret kiek nauju uzsimezge, kiek esami paaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 01, 15:01)
cia kaip manija pasidaro. Nuvaziavus pirmiausia lekiu ziuret arbuzu, o budama vietoj keliskart per diena turiu praeit, paziuret kiek nauju uzsimezge, kiek esami paaugo  biggrin.gif

doh.gif tikrai taip.
gerai,kad jie ne grybai ir nuo ziurejimo nenustoja augt. Klausyk, o tu ar keiti ju augimo padeti esant reikalui? vienas taip auga,kad ta ,,virkstele'' aukstai ir tempiasi nuo pagrindinio koto jam augant, bijau ,kad netruktu
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 01, 14:07)
doh.gif tikrai taip.
gerai,kad jie ne grybai ir nuo ziurejimo nenustoja augt. Klausyk, o tu ar keiti ju augimo padeti esant reikalui? vienas taip auga,kad ta ,,virkstele'' aukstai ir tempiasi nuo pagrindinio koto jam augant, bijau ,kad netruktu

Pas mane arbūzas šiltnamyje kelių metru botagas,nužydi,nuvysta ir amen g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 01, 14:07)
vienas taip auga,kad ta ,,virkstele'' aukstai ir tempiasi nuo pagrindinio koto jam augant, bijau ,kad netruktu

gali drasiai paguldyt kiek kitaip, nesupyks.
As vakar rimtai vos nenusinesiau i darza svarstykliu, ale tuo metu laiko neturejau, po to pamirsau biggrin.gif Sakau - manija doh.gif
Atsakyti
Pas mane gal irgi pagaliau pajudejo reikalai su arbuzais . Iki siol kiek uzmegzdavo - tiek nukrisdavo, vidus supuves budavo perznybus doh.gif Na o dabar jau yra didelio agrasto, arba mazos slyvos dydzio thumbup.gif

Melionai tai nemazi labai, gal jau neuzilgo galesim paragaut koki viena wub.gif
Atsakyti