Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

na va, kaip visada.. Ale viskas pazistama, as i kaima kai tik savaitgaliui vaziuoju, irgi nieko nespeju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 03, 08:32)
Siaip a.a. Nedzveckas sake, kad molis arbuzams augti irgi tinka. Bet atrodo, kad smelis tinka labiau..
Na, bet uztat pas jus turi labai gerai augti vysnios ir cesnakas, o pas mus spyga anie rodo  smile.gif

Tai kad ir toje pačioje vietoje skiriasi žemė. Bent pas mus molyje viskas auga užauga vidutiniškai, kam sunkiau sekasi tiesiog daugiau pasodini. Pvz bėda su kopūstais. Tik kad šiemet gegužės vidury dar vanduo stovėjo.
Smėlis arbūzams tikrai geriau nei puspelkė.
Dėjau viltis į skiepytus arbūzus į moliūgą iš savų sėklų. Pasirodo, įskiepijau į cukiniją, o arbūzai nelabai su cukinija draugauja, dėl to ir neprigijo.
Ech, valgome pirktinius ax.gif
Atsakyti
bet va taip pagalvojus - juk jei tarpsta cukinijos, moliugai, tai kodel arbuzams kazkas nepatinka? Atrodytu, panasiu salygu jie noretu g.gif Na, gal arbuzai lepesni, bet sitie Sniegiai juk ir isvesti musu klimatui.

O moliugai pas mane kokios baisybes blink.gif Dievuliau tu mano, keturi moliugai kokius 12 kvadratu baigia apketoti ir sliauzia toliau i visas puses, iki rudens matyt padvigubins uzimama plota blink.gif Silauoges jau reik nuo ju gelbet, i arbuzus irgi jau kesinasi doh.gif Auga smely, niekuo as ju netresiau, net nelaistau. Ir kur buvo mano protas juos toj vietoj sodint? doh.gif Darze kur auga, kazkaip taip netrukdo, bet sitie sode...
Atsakyti
Mano arbūzai auga ir žydi, bet visi žiedai tušti ar nukrenta jie nesuprantu.... taip nevieno ir nėra arbūziuko užmezgę. Tikriausiai neparagausiu savo arbūzų verysad.gif
Atsakyti
Mano derlius auginamas lauke, mažuliukai dar, bet viliuosi kad dar suspės sunokt.
"Crimson Sweet"

user posted image

"Kiemintai"

user posted image

Melionai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
zinant kaip jie moka greit pustis, tai tikrai tikiu ir as,kad uzaugs,jei, aisku, nebus kokiu gamtos kataklizmu
Atsakyti
Apskyniau savo spagetinį, labai jau privestą daug bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 03, 15:43)
Apskyniau savo spagetinį, labai jau privestą daug  bigsmile.gif

user posted image

O cia fanera gal ant tarplysviu guli? Kiek laiko islieka nesubirus?
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2012 08 04, 10:14)
O cia fanera gal ant tarplysviu guli? Kiek laiko islieka nesubirus?

Linoleumas ten ax.gif
Atsakyti
Na ir gėris pas jus visas.O mano tas pagraužtas moliūgas nupuvo verysad.gif . Atvažiavau it radau apgailėtiną vaizdelį . Na, auga kiti , tikiuosi su jai bus tvarkelė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 04 rugpjūčio 2012 - 14:49
Na is 5 krumeliu aptikau 2 daugiau paaugusius arbuziukus, t.y. apie 10 cm skersmens, idomu ar spes sunokti?
user posted image
O su moliugais gavos tokia nesamone kad vien spagetiniai auga ir ne taip jau ir daug, o normaliu didziuju moliugu kur visad turedavau kaip ir nerandu, lyg ir sejau kartu su spagetiniais doh.gif Gerai kad vyro tevai daug paprastu pasejo ir puikiai auga pas juos kaip ir visuomet, o cukinijos, agurociai ir patisonai irgi mezga mezga, keleta dideliu parsiveziau.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 04, 16:46)
Na is 5 krumeliu aptikau 2 daugiau paaugusius arbuziukus, t.y. apie 10 cm skersmens, idomu ar spes sunokti?

Tikriausiai, sunoks. Šiandien nupjoviau dar vieną arbuziuką, gal pusės kilogramo. Neaugo jis jau kurį laiką, bijojau, kad nesupūtų. Buvo sunokes ir skanus. Neturiu patirties, pirmus metus auginu arbuzus, bet man atrodo, kad praėjus kažkuriam laikui nuo užsimezgimo, arbuzai sunoksta, nepriklausomai nuo dydžio (mes jau 7 suvalgėm nedidukus, jie visi buvo prinoke).
Atsakyti