Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

bigsmile.gif mano viena užuomazga arbūzo jau kaip obuolys dydžio...kitos tai dar tik slyvos... biggrin.gif
Atsakyti
Du melionai šiltnamyje kumščio dydžio. Arbūzų lauke nematyti.
Moliūgų vakar ravėdama aplink juos radau įvairių dydžių, formų, dydžio. Po kriauše muskatinis tai arti 5kg būtų. Įdomiausias pagal aprašymą zymny kabačiok. Jau ir jis auga..agurko forma, žievelė tarp rusvo ir rausvo. Įdomiausia, kad nuskintas jis gali sėkmingai gyventi 3metus ir nepasenti..Padėjai ir pasiėmei kada panorėjęs. Derlingumu nepasižymi, tad kitiems metams tikriausiai neliks..
Atsakyti
Labai laukiu savaitgalio kai vaziuosim i soda pamatyt savo 2 sav nelankytu arbuzu, kai maciau paskutini kart buvo keli agrasto dydzio arbuziukai rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane auga arbūziukai, tai kasdien padvigubėja. Nežinau kiek išaugs, bet labai įdomu stebėti, kai po darbo tiesiog aikteli, kiek per dieną padidėjo. O meleonai visiškai apstipę. Pasodinau pavėsy, tai jiems nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 02, 16:19)
Labai laukiu savaitgalio kai vaziuosim i soda pamatyt savo 2 sav nelankytu arbuzu, kai maciau paskutini kart buvo keli agrasto dydzio arbuziukai  rolleyes.gif

oij kaip jums smagu bus biggrin.gif dvi savaites bigsmile.gif uhhhh turit darzo nepazint biggrin.gif
Atsakyti
aha, as dvi dienas nebuvus arbuzyno nepazinau biggrin.gif Zole auga turbut visgi greiciau uz arbuzus g.gif Jau buvau sunerimus, kad arbuzu mazoka, ale sabakstyna atidziau panagrinejus sociai radau biggrin.gif
Vakar vel laisciau.. sausa pas mus baisiai. Galvojau palaukt siandien zadamo lietaus, ale pamacius dziunanti arbuziuka, mikliai lekiau prie slango.
Atsakyti
tikrai labai sausa, kiek mama bepylė ant agurkų-net žymės nėra. Arbūzų man nieks nelaisto, ryt vargšiukus pati pamylėsiu ax.gif
Atsakyti
pas jus ten prie upes, maniau, kad ne taip sausa blink.gif
Sakai, pro sali vaziuosi?..
Atsakyti
Apžiūrėjau irgi saviškius arbūziokus po poros savaičių. Tai va, stoju eilėn po Madmuazelės į pretendentus galimam Saintlinos pertekliui lotuliukas.gif

Prigijo beveik visi daigai pas mane, gražūs, bet neauga nė velnio, molis ir šlapia, apie laistymą net minties nėra. Nu gal gal vieną užuomazgą įžiūrėjau. Keli arbūzai taip ir stovi antras mėnuo su trim lapais.
Melionai taip pat, biški didesni, bet be melionųsad.gif. Akivaizdžiai augantys po juoda agro dvigubai didesni daigai nei šalia pat be agro.
Cukinijos varo be proto. Bandžiau šiemet balkonines, bet jos darže visai ne balkoninės.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 08 03, 08:25)
molis ir šlapia, apie laistymą net minties nėra. 

na bet kaip skirtingai toj pacioj nedidelej LT.. Pas mus smelynas, po didziausiu liuciu dviem dienoms praejus jau dulkiu debesys.
Siaip a.a. Nedzveckas sake, kad molis arbuzams augti irgi tinka. Bet atrodo, kad smelis tinka labiau..
Na, bet uztat pas jus turi labai gerai augti vysnios ir cesnakas, o pas mus spyga anie rodo smile.gif
Atsakyti
pas mus dregmes uztektinai, liet nereikia. O dar lietaus matyt kampais ateina
Atsakyti
Saintlina, važiuosiu, bet neužvažiuosiu, nes vienai dienai, reiks greit apsisukt, agurkus apsiskint, bruknių pasirinkt, o dar pasipliuškent norėsis ax.gif
Atsakyti