QUOTE(saulyte525 @ 2012 08 19, 23:16)
o kokius augini?
mano "sniegiai tai tik užsimezgė, padarėm per 2 lysves , kurios yra tarp šoltnamių, tokią kaip dėžę su pleve viršuje ir šonuose, kad šilčiau būtų. kažin ar spės sunokti
sugar baby berods pavadinimas. As kai pirkau seklas dar nezinojau kad egzistuoja lietuviski arbuzai.
Mergaites, as cia gilindama savo zinias apie arbuzus isaiskinau kad yra siame pasaulyje mini arbuzu rusis, kurie kaip mazi dekoratyviniai moliugeliai bet valgomi, ir saldus labai, ka nors tokio girdejote? Beje suzinojau kad tai ne modifikuota arbuzu rusis o pati tikriausia ir kaip tik tinka musu klimatui.
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 20, 08:43)
As irgi vaikystes vasaras leidau ukrainoje, tai senelis atnesdavo arbuzus ir turgaus bulviniais maishais ir valgydavom kadien desertui po pietu po arbuza iki apsirijimo

bet arbuzus pas mus buvo priimta graziai pjaustyt

O ir sode senelis arbuzus augino pamenu, ech ten tai skonis buvo
cia matomai ziurint kokiame Ukrainos regione. Pas mano gimines ten plantacijos tu arbuzu, jie gi kaip grybai po lietaus, reikejo rinkti kasdien, nes po to pernoksta ir sprogsta, as gerai pamenu kaip mes vaikai su saukstais stovejome prie pievos ir mums nese, nese arbuzus ir dede i zeme ar i koja trenkdavo. Dar gerai pamenu kaip mes vaikai mazus tik uzsimezgusius arbuziukus skindavom ir traiskem su koja i zeme: buvo stiprus susidomejimas kas ten viduje, tai vat ten buvo visiskai baltai zalias vidus ir baltos mikro seklos, kai as nuskiniau savo pirma arbuza kuris pagal dydi ne stipriai skiresi nuo tu is vaikisku prisiminimu, jis buvo sunokes ir raudonas, va taip jam vargseliui pritruko silumos Lietuvoje kad isaugti iki normalaus dydzio