Mergaites, na as cia nusisnekejau totaliai. Specialiai radau as ta komentara dar karta, vnzd viskas ne taip

Jeigu perpjovus arbuza ju "kraujagisles" viduje buna geltonos va tada kapec, o zieve ju beveik visada geltonuoja, ir tai kad mano arbuzai negeltonuoja sako tik apie tai kad jie nesunoke

O as cia 3 metus apeidineju parduotuvinius arbuzus

Bet sian brolis pirko norfoje vengriska arbuza, tai jo "kraujagisles" geltonos... Bet ir taip aisku kad "s" as cia pries pora savaiciu vienoje tusovkeje uzvalgiau 1 cm arbuzo gabaliuka, mano vaika nuo mano pieno isbere taip kad mazai nepasirode. O jis seip niekam nera alergiskas...
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 19, 12:52)
o as ana dien per rusu televizija maciau toki trumpa epizoda. Rode arbuzu augintojo arbuzu lauka rusijoje, pramonini. Toks vaizdas,kad jau rudeniop, nes arbuzu lapu nelike, vietoj to,kiek akys uzmato didziuliai 7+ kg arbuzai. Bet kiek daug, koks derlius......kvadratiniam metre drasiai 2. Tai va dare eksperimenta,kuris ale sunokes. Atejo zurnalistas pabelde, nu sitas tipo turetu but sunokes - ir sveite i zeme - arbuzas grazus, raudonas. Atejo paeme kita apziurejo sako sitas zalias, mazas bus zalias - sveite i zeme - o tas raudonas, grazus, vos ne pernokes. Ir taip vis trecia ketvirta ir vis trenke zemen - visi sunoke buvo, bet ir isvaizda skyresi ir garsai anot ju, tai tokia keista laida, toks vaizdas,kad norejo parodyt,jog kai ateina laikas tai jau jie visi ir buna valgomi

o kaip gaila buvo kaip juos tiesiog siaip i zeme skaldde...................
kiek pamenu is savo vaikystes kuria kaip minejau Ukrainoje leidau, tai niekas ten tu arbuzu tikrai neperpjauna, trenka i stala arba i zame ir valgo su saukstais vidu iki zieviu niekada nedavalgo. Ir dauguma ten agurku nemarinuoja, vietoje ju arbuzus.