QUOTE(MoulinRouge @ 2012 06 19, 09:21)
Kazkokia nesamone nakti sumasciau... Pvz Libijoj oro temp buna ikaista iki 54 laipsniu, iki kiek tada temp ikaista vaisiai ir darzoves ten (jei daugiau nei 42 laipsniai, vistiek dra skaitosi raw ar jau nebe, nes netenka dalies savo nuostabiuju medziagu)?
Nu va, dar vienas ''pasalinis'' zaliavalgystes poveikis, naktimis nemiegoti, o mastyti

Bet siaip mintis labai idomi, niekad apie tai nepamasciau. Ale jeigu vaisiai ant sakeliu neiskepa, gal jiems visai smagi ta siluma, prisitaiko kazkaip.
QUOTE(handtouch26 @ 2012 06 19, 10:08)
Kai pradejo brinkti taip ir supratau

Nieko, suvartosim

Aciu labai vistiek
Kur tą nuorodą buvote įdėję vakar, tai tikrai smagu pažiūrėti ir įkvepia, bet... jau tokie paliegę daugelis iš jų man... Kažkaip per liesi mano akiai

kita syki paminesiu kokia armijai darau
Siaip ir man i akis kartais krenta per didelis zaliavalgiu liesumas, gal per mazai kaloriju gauna, o gal sportuoti reiktu, kad formas palaikyti?
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 06 19, 10:26)
Del dantu emalio. Siaip sako, kad zaliavalgiai kencia nuo dantu problemu (gal aktualu kam ir pagelbes, kaip ju isvengti - angl.
ZALIAVALGIAMS APIE DANTIS) O baltumas, speju, kad nuo naturaliu vaisiu rugsciu
Tai turbut tos vaisiu rugstys taip gerai isvalo. O jus patebekit, jeigu per diena nieko virto/kepto, tik vaisiai darzoves, tai vakare net dantu sepetuko nereikia, dantys visiskai neapsinese. Beje kai nustojau valytis dantis su dantu pasta, visiskai nustojo kraujuoti dantenos, vadinasi labai gera puokste visokiu medziagu dantu pastoje yra
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2012 06 19, 10:40)
Graži ir įkvepianti temos pradžia. Man iki žaliavalgystės, kaip pėščiom iki Indijos, bet esu "prijaučianti". Ir valgantiems įprastinį maistą gerų įdėjų sveika paieškoti.
O tai jau irgi labai sveikintinas dalykas. Niekad nepamirsiu kaip toks fitoterapeutas as Santariskiu Ruolia vienam straipsnyje sake , kad moterys prie mesos nepaduodancios darzoviu, vykdo seimos genocida

Is tikruju tai labai daznai tas ''genocidas'' vykdomas, skanu skanu, o kad sveika butu nelabai ir pamasto..