QUOTE(Jolirta @ 2012 06 20, 15:48)
Ačiū. Maniau, kad pc koks netikras. Tai reiks agavų ir klevų pažiūrėti

.
Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti

.
Klevu sirupas nera raw (nes ji verda), bet tikrai sveikesnis saldiklis ir vertingesnis nei cukrus
QUOTE(given444 @ 2012 06 20, 16:10)
moulenrouge, tu tik skyscius dar geri, tai jau tikrai ne 90, 98proc esi raw.
negi tikrai nieko nemegsti, nepasiilgsti, gi VISA GYVENIMA VIRTA VALGEI...keista...as jauciuos vienisa...ilgiuos skaniu maistu, kazi ar isvis iseis atsisakyt...
patinka ziauriai visokios duonos;sekilu, vaisiu, grudu, sveikuoliskos.....
situ sunkiau atsisakyti nei klasikinio tiniginio, simtalapio, mon ami kepykleles - sitie irgi visi yra mano favoritai.
be to atradau kruva vegANISKu patiekalu ir indisku - pyrageliai su darzovem, soja, o astrus padazai....mhmmmm...kada cia juos reikes mesti, arba ikorporuoti i tuos likusius 20proc ne raw
Zinok, as pagalvojau, kad gal as atsivalgiau visko... Pyragu - duonu senokai nevalgau. Mesai poreikio kaip ir minejau irgi jau iki raw minties nebuvo dideloi potraukio (tiesa, 'nesigyriau' cia, kad buvau susigundziusi burgeriu, kuris is atminties toks skanus buvo, bet kaip man buvo blogai 'ant' rytojaus, kad net purto pagalvojus... Pries kazkur 2 sav cia as nuodeme bandziau daryti

)...
To indisko irgi buvau megeja, bet kazkaip paskutinius kartus valgant jau ir tas astrumas atsibodes buvo... Zodziu, kazkaip taip kol kas lengvai gaunasi tfu tfu tfu. Bet va atvesus orams man biski baisu galvoti kas desis mano galvoj ir pilve...