Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti
Ačiū. Maniau, kad pc koks netikras. Tai reiks agavų ir klevų pažiūrėti
.
Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti
.
Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti
moulenrouge, tu tik skyscius dar geri, tai jau tikrai ne 90, 98proc esi raw.
negi tikrai nieko nemegsti, nepasiilgsti, gi VISA GYVENIMA VIRTA VALGEI...keista...as jauciuos vienisa...ilgiuos skaniu maistu, kazi ar isvis iseis atsisakyt...
patinka ziauriai visokios duonos;sekilu, vaisiu, grudu, sveikuoliskos.....
situ sunkiau atsisakyti nei klasikinio tiniginio, simtalapio, mon ami kepykleles - sitie irgi visi yra mano favoritai.
be to atradau kruva vegANISKu patiekalu ir indisku - pyrageliai su darzovem, soja, o astrus padazai....mhmmmm...kada cia juos reikes mesti, arba ikorporuoti i tuos likusius 20proc ne raw
negi tikrai nieko nemegsti, nepasiilgsti, gi VISA GYVENIMA VIRTA VALGEI...keista...as jauciuos vienisa...ilgiuos skaniu maistu, kazi ar isvis iseis atsisakyt...
patinka ziauriai visokios duonos;sekilu, vaisiu, grudu, sveikuoliskos.....
situ sunkiau atsisakyti nei klasikinio tiniginio, simtalapio, mon ami kepykleles - sitie irgi visi yra mano favoritai.
be to atradau kruva vegANISKu patiekalu ir indisku - pyrageliai su darzovem, soja, o astrus padazai....mhmmmm...kada cia juos reikes mesti, arba ikorporuoti i tuos likusius 20proc ne raw
QUOTE(Jolirta @ 2012 06 20, 15:48)
Ačiū. Maniau, kad pc koks netikras. Tai reiks agavų ir klevų pažiūrėti
.
Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti
.
Aš nežavalgiauju, bet užsuksiu receptų jei galima, norisi kas įmanoma išbandyti
Klevu sirupas nera raw (nes ji verda), bet tikrai sveikesnis saldiklis ir vertingesnis nei cukrus
QUOTE(given444 @ 2012 06 20, 16:10)
moulenrouge, tu tik skyscius dar geri, tai jau tikrai ne 90, 98proc esi raw.
negi tikrai nieko nemegsti, nepasiilgsti, gi VISA GYVENIMA VIRTA VALGEI...keista...as jauciuos vienisa...ilgiuos skaniu maistu, kazi ar isvis iseis atsisakyt...
patinka ziauriai visokios duonos;sekilu, vaisiu, grudu, sveikuoliskos.....
situ sunkiau atsisakyti nei klasikinio tiniginio, simtalapio, mon ami kepykleles - sitie irgi visi yra mano favoritai.
be to atradau kruva vegANISKu patiekalu ir indisku - pyrageliai su darzovem, soja, o astrus padazai....mhmmmm...kada cia juos reikes mesti, arba ikorporuoti i tuos likusius 20proc ne raw

negi tikrai nieko nemegsti, nepasiilgsti, gi VISA GYVENIMA VIRTA VALGEI...keista...as jauciuos vienisa...ilgiuos skaniu maistu, kazi ar isvis iseis atsisakyt...
patinka ziauriai visokios duonos;sekilu, vaisiu, grudu, sveikuoliskos.....
situ sunkiau atsisakyti nei klasikinio tiniginio, simtalapio, mon ami kepykleles - sitie irgi visi yra mano favoritai.
be to atradau kruva vegANISKu patiekalu ir indisku - pyrageliai su darzovem, soja, o astrus padazai....mhmmmm...kada cia juos reikes mesti, arba ikorporuoti i tuos likusius 20proc ne raw
Zinok, as pagalvojau, kad gal as atsivalgiau visko... Pyragu - duonu senokai nevalgau. Mesai poreikio kaip ir minejau irgi jau iki raw minties nebuvo dideloi potraukio (tiesa, 'nesigyriau' cia, kad buvau susigundziusi burgeriu, kuris is atminties toks skanus buvo, bet kaip man buvo blogai 'ant' rytojaus, kad net purto pagalvojus... Pries kazkur 2 sav cia as nuodeme bandziau daryti
To indisko irgi buvau megeja, bet kazkaip paskutinius kartus valgant jau ir tas astrumas atsibodes buvo... Zodziu, kazkaip taip kol kas lengvai gaunasi tfu tfu tfu. Bet va atvesus orams man biski baisu galvoti kas desis mano galvoj ir pilve...
'Uzkuriau' savo stollar'a... Nu tai ka ten belyginti su blenderiu, super!
Apie TM ir VM tada isvis patyliu koks kaifas yra
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 06 20, 15:17)
Klevu sirupas nera raw (nes ji verda), bet tikrai sveikesnis saldiklis ir vertingesnis nei cukrus
Zinok, as pagalvojau, kad gal as atsivalgiau visko... Pyragu - duonu senokai nevalgau. Mesai poreikio kaip ir minejau irgi jau iki raw minties nebuvo dideloi potraukio (tiesa, 'nesigyriau' cia, kad buvau susigundziusi burgeriu, kuris is atminties toks skanus buvo, bet kaip man buvo blogai 'ant' rytojaus, kad net purto pagalvojus... Pries kazkur 2 sav cia as nuodeme bandziau daryti
)...
To indisko irgi buvau megeja, bet kazkaip paskutinius kartus valgant jau ir tas astrumas atsibodes buvo... Zodziu, kazkaip taip kol kas lengvai gaunasi tfu tfu tfu. Bet va atvesus orams man biski baisu galvoti kas desis mano galvoj ir pilve...
Zinok, as pagalvojau, kad gal as atsivalgiau visko... Pyragu - duonu senokai nevalgau. Mesai poreikio kaip ir minejau irgi jau iki raw minties nebuvo dideloi potraukio (tiesa, 'nesigyriau' cia, kad buvau susigundziusi burgeriu, kuris is atminties toks skanus buvo, bet kaip man buvo blogai 'ant' rytojaus, kad net purto pagalvojus... Pries kazkur 2 sav cia as nuodeme bandziau daryti
To indisko irgi buvau megeja, bet kazkaip paskutinius kartus valgant jau ir tas astrumas atsibodes buvo... Zodziu, kazkaip taip kol kas lengvai gaunasi tfu tfu tfu. Bet va atvesus orams man biski baisu galvoti kas desis mano galvoj ir pilve...
nelabai nusimanau, bet receptėlį ledų paskaičiau, susigundžiau.
Pyragėliai is radharanės nuostabūs
gal kas zinot kaip pasidaryt faw kava...tingiu ieskotis receptu. cia lyg buvo parasyta: riesutu pienas, kakavos milteliai, kas dar? datules kelios? aisku, salta kava iseis, bet ja galima pasildyt iki 42
ziema visa maista, sriubas ypac siuloma zaliavalgiams sildyti....
iki 42
tiesa, tos kurios skaitot 80/10/10 knyga, ten 80proc sudaro vaisiai, o 10proc darzoves ir 10proc riesutai, ar ka maisau?????
ziema visa maista, sriubas ypac siuloma zaliavalgiams sildyti....
tiesa, tos kurios skaitot 80/10/10 knyga, ten 80proc sudaro vaisiai, o 10proc darzoves ir 10proc riesutai, ar ka maisau?????
Kadangi atpigo LT braskes - tai priplakiau kokteilio:
----
braskes
metu pora sakeliu
spinatai geras pundulas
bananai 4
migdolu pieno stikline
vandens
pietums jau kelinta karta darau toki padaza al'e kecupa
as ji valgau su salotom, o vyras ir vaikas labai megsta su makaronais arba
tiesiog zalius agurkus mirkyti ir valgyti:
----
5 sauleje dziovinti pomidorai
dar ipilu koki suksta to aliejaus, kuriame jie buvo
zalias pomidoras
rukolos gniuzuliukas
baziliku 2-3 sakeles
ir viska sublenderiuoji i kose-padaza
Super kai norisi ko suraus.
Dar galima ideti ir avokada, bet man asmeniskai geriau be jo, kaip padazas ant salotu ar su sv. agurkais.
----
braskes
metu pora sakeliu
spinatai geras pundulas
bananai 4
migdolu pieno stikline
vandens
pietums jau kelinta karta darau toki padaza al'e kecupa
as ji valgau su salotom, o vyras ir vaikas labai megsta su makaronais arba
tiesiog zalius agurkus mirkyti ir valgyti:
----
5 sauleje dziovinti pomidorai
dar ipilu koki suksta to aliejaus, kuriame jie buvo
zalias pomidoras
rukolos gniuzuliukas
baziliku 2-3 sakeles
ir viska sublenderiuoji i kose-padaza
Super kai norisi ko suraus.
Dar galima ideti ir avokada, bet man asmeniskai geriau be jo, kaip padazas ant salotu ar su sv. agurkais.
Sveikos,
Noriu jungtis į jūsų būrį
Jau mėnesiukas, kaip žaliavalgiauju su šiokiais tokiais nukrypimais, bet, manau, pradėti visiskai be nukrypimų sunku
Radau šią temą ir nusprendžiau prisijungti, nes man idomios bendraminčių patirtys ir nuomonės. Taip pat norisi daugiau informacijos kaip pradedančiai bei receptukų. Aš dar nė nežinau, kaip riešutų pieną pasidaryti
Ar paprastas blenderis įveikia riešutus ar turėčiau jau geresnio smulkintuvo pasieškoti?
Noriu jungtis į jūsų būrį
QUOTE(DukrytesMama @ 2012 06 20, 22:51)
Sveikos,
Noriu jungtis į jūsų būrį
Jau mėnesiukas, kaip žaliavalgiauju su šiokiais tokiais nukrypimais, bet, manau, pradėti visiskai be nukrypimų sunku
Radau šią temą ir nusprendžiau prisijungti, nes man idomios bendraminčių patirtys ir nuomonės. Taip pat norisi daugiau informacijos kaip pradedančiai bei receptukų. Aš dar nė nežinau, kaip riešutų pieną pasidaryti
Ar paprastas blenderis įveikia riešutus ar turėčiau jau geresnio smulkintuvo pasieškoti?
Noriu jungtis į jūsų būrį
Sveika prisijungusi
Kaip smagu, kai burys dideja
Pasikeiciau nicka is MoulinRouge
Sveika prisijungusi
Mana trodo tas santykis yra grynai skonio reikalas
QUOTE(DukrytesMama @ 2012 06 21, 00:51)
Sveikos,
Noriu jungtis į jūsų būrį
Jau mėnesiukas, kaip žaliavalgiauju su šiokiais tokiais nukrypimais, bet, manau, pradėti visiskai be nukrypimų sunku
Radau šią temą ir nusprendžiau prisijungti, nes man idomios bendraminčių patirtys ir nuomonės. Taip pat norisi daugiau informacijos kaip pradedančiai bei receptukų. Aš dar nė nežinau, kaip riešutų pieną pasidaryti
Ar paprastas blenderis įveikia riešutus ar turėčiau jau geresnio smulkintuvo pasieškoti?
Noriu jungtis į jūsų būrį
Sveika prisijungusi
QUOTE(handtouch26 @ 2012 06 21, 08:48)
Sveikos
Vakar sezamu piena dariausi. Tai kol kas is mano ragautu (migdolu, avizu) jis man skaniausias. Gal del to, kad skonio daugiausiai jautesi. Gal as tikrai per dideliu santykiu darau
Bet kad visur skirtingai rekomenduoja...
Mana trodo tas santykis yra grynai skonio reikalas
shoeaholic, eini is proto del batu? pas mane namie kaip tik ju maziausiai
as tokia vis nemoteriska, o tiek kiek vercia visuomene...na, gal dabar biski daraus jau i ta puse
SVEIKA, dukrytes Mama,
riesutu pienas darosi LABAI PAPRASTAI.
blenderio tikrai nesulauzysi.
1.pamerki norimus riesutus nakciai. apie 8-12val. kiti dar siulo ilgiau.
2.nupili vandeni, ipili naujo vandens 2 arba 3kart daugiau (as pilu 3kart) nei riesutu ir blenderiuoji. 3.tiesa, sioje vietoje labai gerai imesti 20min pamikytas 5-6-datules -suteikia malonaus saldumo, pvz, anakarziu pienui.
4.riesutai minksti, iskart darosi skystis.
5.po to per marle perkosi piena, kad joje liktu riesutu, pvz migdolu isspaudos. isspaudu neismeti, labai tinka sausainiukams, duoniukams, tortams.
Contessa, o kaip dziovini pomidorus, tiesiog ant savo palanges? maciau dziovintu pomidoru pirkt. brangus jie, ir ar tinkamai ten sudziovinti???
SVEIKA, dukrytes Mama,
riesutu pienas darosi LABAI PAPRASTAI.
blenderio tikrai nesulauzysi.
1.pamerki norimus riesutus nakciai. apie 8-12val. kiti dar siulo ilgiau.
2.nupili vandeni, ipili naujo vandens 2 arba 3kart daugiau (as pilu 3kart) nei riesutu ir blenderiuoji. 3.tiesa, sioje vietoje labai gerai imesti 20min pamikytas 5-6-datules -suteikia malonaus saldumo, pvz, anakarziu pienui.
4.riesutai minksti, iskart darosi skystis.
5.po to per marle perkosi piena, kad joje liktu riesutu, pvz migdolu isspaudos. isspaudu neismeti, labai tinka sausainiukams, duoniukams, tortams.
Contessa, o kaip dziovini pomidorus, tiesiog ant savo palanges? maciau dziovintu pomidoru pirkt. brangus jie, ir ar tinkamai ten sudziovinti???







