merginos, na kaip man is galvos isgaravo dar pasidalinti su jumis....

juk negeriu ISVIS KAVOS...

man tai stebuklas, nes buvau totali kavaholike. ta diena, kai lekiau i kaima buvo stresine, nespejau, o i miskus ikritau, ir nusprendziau - viskas. kol sodyboje - negeriu. ir zinokit - iskart pasakoju apie savijauta - jokiu lomkiu, jokiu, kaime prabuvau nepilnas dvi savaites 9todel lomkiu jau laukiu, sakoma 2 ar 3 savaite jos prasideda, baisus galvos skausmai, nuo kavos kvapo net silpna.) vakar buvo mieste gimines atvaziave, na...padariau kavos, skanus kvapas, skanus, bet tik tiek.
tai vat, griztu prie savijautos. zinokit, jokiu apsnudimu, jokiu on ir off, kaip atsikeliu -tiesi linija ir varau iki vakaro. geras, ar ne? bet kokiu atveju, pertraukos nuo kavos man reikia.
vovera, kike tu sakei kavos negerei - 3menesius? nezinau, ar tiek ilgai as negersiu. grizus miestan esu dvi dienos, sios dvi dienos man apsciai streso...ir dar nieko laikausi. sunkiau atsisakyt nesveiku skanestu, vot tep...
jetau, kaip ismokt nevalgyt, kai viskas taip arti, a-pasakykit?
shoeholic, del Boutenko. gaila, jei tokios zinios apie ja. na, man keista buvo tik tai, kad ji atrodo apkuni, bet... nemanau, kad ji piktybiskai darosi pinigus is raw. ji virs desimt metu zaliavalgiavo, o kad nuslydo, juk pati rase- geriau valgyt 100proc, o ne 80proc raw, nes tas 80proc raw gali greitai virsti 20proc raw. na, bet jei nuslydo, juk negali apsimest, kad nebemoka vesti kursu, gaminti valgiu, ar apsimest, kad n

zino, kad raw yra geris?
as pati esu emocionali valgytoja, tai ojei ojei...paauglystej kiek kentejau nuo to, kisdavau viska i skrandi. uzjauciu Boutenko, kad ji nesusitvarke su savo emoci problemom is giliau
ziauru priklausyt nuo sokolado, kavos, dar kazko... nekenciu gerianciuju (baisi asmenine patirtis), bet pai aiskiai suvokiu, juk pati tai turiu visokiu priklausomybiu

(kad ir maistui)...nesame tobuli ne vienas.
Vilux, vaje, tave jau musa prakaitas nuo 8proc zalio maisto. o man kaip tik pagerejo, nes pakilau iki 80proc

kaip idomiai....jau vel pradesiu savo filosofijas....galvoju, ar nebus taip mums, kaip Boutenko. po 10metu zaliavalgiai juk prieina plyaukstes lygi, ir gaunasi tas pats -energijos, ner, jegu ner, kazka vel reik daryt - tarkim, tuomet stadija vaisiavalgyste arba vien vanduo? juk kuna galima treniruoti iki tobulybes...na nezinau nezinau. kaip minejau, nenoreciau apsinuodyti nuo kugelio.

ai, visokiu minciu kyla...kur ta musu sveikatos paslaptis? juk zaliavalgyste irgi ne stabas turi buti....
ir prakinis klausimas: kike chia seklos kainuoja?