na nezinau, mamos, kaip jusm iseina,,,turtingus diedus turit, ne kitaip

jau jei net ant datuliu reik pirkt 10lt uz pora sauju

turbut as nebusiu raw iki galo.
claries, zoliu as valgau jau lb lb daug, ir net svogunu laiskus slamsciu, ko kiti net negaletu...bet kiekvieno organizmas skirtingas, tam ir esame unikumai. juk datules visko pagrindas, juk norisi bent ta nekalta rutuliuka issivolioti, ir nesinori kad nekalti penki rutuliukai kainuotu kaip geras tortas
aisku, bjauru jei purskiami visokiomis sieromis. kitu dziovintu vaisiu NIEKAD neperku ir taip. kalba ejo apie datules(na gal spanguoles dar LABAI RETAI.)
riesutu pienus plakuos daznokai, (riestutai irgi ne eko pas mane). na si menesi riesutu piena apmazinau - bet ateis saltos, ilgos ziemos, ir jums noresis ne vien zoliu (kuriu net nebus

) ( daug dar maitinu, plius, tikrai negaliu sedet VIEN asnt zoliu, nes lb daug maitinu, plius - intensyvus sportas, ir bijau pagalvot, kas bus kai kibsiu i darbus ir sumazes miego, tai energijai poreikis dar isaugs

...
net ir grizus is kaimo, jauciu - tas lekimas, lekimas, tempas daro savo. o uz mane mano darbu niekas negali nudirbti, automatiskai kunas reikalauja daugiau maisto, o svoris - krenta....)
zodziu, vel viskas atsiremia i pinigus pinigus ir darkarta pinigus. pasijauciau veidmaine ir baisi pries savo drauge, kuri net pasake; nepasakok, nes tokiu kainu sau net negaliu leisti.

(kalba ejo: riesutu pienas - karves pienas)
Papildyta:eh, Tautosaka, kaip tau greit isejo taip atsisakyti, kavos ir saldumynu po PIRMOJO KOKTEILIO? vadinas, tikrai nebuvau tokia kavaholike. va, ir shoeholic dar geria...zodziu, ka ir sakau-kievienas esame skirtingas organizmas.

o del tu 90-95proc - ir tai jie man atrodo kaip visas 100
jau Campbell knygoje "naturalus budas isvengti ligu" teigiama, kad veganiskai gyventi jau ir tai kiek ligu atkrenta, Shinyjos knygu Faktoriai irgi teigia panasiai, o kur dar Sheltonas ir kiti su savo taip pat veganiska mityba plius derinimu, Malatovo mityba - tai kas jau ten tie 90proc. ZALIAVALGIAUJANT