QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 02, 09:25)
Neblogai atrodo, pabandykit, nera brangus, manau panaudosit netrumpai
Mano zelmeris ir yra tik dvi temp. pozicijos (30 ir 45), viska dziovinu ant 30, tai ko gero uztrunka ilgiau nei ant kokiu 42, bet ir tai man neatrodo per ilgai. Praktiskai viskas isdziuna per nakti jei is nevelyvaus vakaro 'padziaunu'
Matysi pati paskui pagal poreiki kur norisi det popieriu, kur ne. Pvz obuoliams, burokeliams nededu pop. dziovindama, blynams, duonosm, taip, taip pat cipsams, nes nubyra tu mieliu ir druskos, tai verciau pakloju ta ruda kepimui skirta popieriu
Papildyta:
Man irgi visko too much tame filme...
__
O ziuriu rasot apie chia koses... O kodel jus tiek ilgai jas mirkot? Gal jau klausiau... Bet nu man uztenka 30 min max ir 'gatava'.
Atsikeliu, uzmerkiu kokosu piene (beje, pati skaniausia is ragautu tai ir yra man ta chia koses KOKOSU piene
), kol supjaustau vaisius, kol apsivalineju virtuvej, tai jau ir valgyt galima man 

Mano zelmeris ir yra tik dvi temp. pozicijos (30 ir 45), viska dziovinu ant 30, tai ko gero uztrunka ilgiau nei ant kokiu 42, bet ir tai man neatrodo per ilgai. Praktiskai viskas isdziuna per nakti jei is nevelyvaus vakaro 'padziaunu'

Matysi pati paskui pagal poreiki kur norisi det popieriu, kur ne. Pvz obuoliams, burokeliams nededu pop. dziovindama, blynams, duonosm, taip, taip pat cipsams, nes nubyra tu mieliu ir druskos, tai verciau pakloju ta ruda kepimui skirta popieriu

Papildyta:
Man irgi visko too much tame filme...

__
O ziuriu rasot apie chia koses... O kodel jus tiek ilgai jas mirkot? Gal jau klausiau... Bet nu man uztenka 30 min max ir 'gatava'.
Atsikeliu, uzmerkiu kokosu piene (beje, pati skaniausia is ragautu tai ir yra man ta chia koses KOKOSU piene


Aciu uz komentara, jau apsisprendziau isbandyti sita dziovintuva

Gal jau raset, bet turbut praleidau


Ir chalva labai sudomino, siandien pasigaminsiu ir paragausiu...