QUOTE(Banga @ 2012 08 02, 08:05)
Labas rytas
Ir mane siuo metu labai domina dziovintuvas. Vis ruosiausi pirkti Sedona, bet kazkaip vis baisu leisti tiek pinigu faiktui, kurio gal tiek jau daug ir nenaudosiu
O siandien pigu.lt yra akcija, tai gal visai ir vertas demesio uz tokia kaina:
http://pigu.lt/techn...erybes_jau_gali
Shoeaholic, atrodo, kazka panasaus turi?
Jeigu gerai suprantu, kai dziovini vaisius ar darzoves, dedi juos be jokio popieriaus? O jeigu duoniukus ar blynus, tepi ant paprasto kepimo popieriaus?
Gal ir kvailus klausimus uzduodu, bet dar neteko is arti jo matyti ir naudotis...
Gal bandei uogas dziovinti? Ar greitai isdziovina? Siuo metu dziovinu orkaiteje melynes, tai jau labai ilgas procesas
Neblogai atrodo, pabandykit, nera brangus, manau panaudosit netrumpai
Mano zelmeris ir yra tik dvi temp. pozicijos (30 ir 45), viska dziovinu ant 30, tai ko gero uztrunka ilgiau nei ant kokiu 42, bet ir tai man neatrodo per ilgai. Praktiskai viskas isdziuna per nakti jei is nevelyvaus vakaro 'padziaunu'
Matysi pati paskui pagal poreiki kur norisi det popieriu, kur ne. Pvz obuoliams, burokeliams nededu pop. dziovindama, blynams, duonosm, taip, taip pat cipsams, nes nubyra tu mieliu ir druskos, tai verciau pakloju ta ruda kepimui skirta popieriu
Papildyta:
QUOTE(Tautosaka @ 2012 08 02, 00:28)
Shoeholic, tik dabar peržiūrėjau filmą apie "health food junkies". Kažkaip man nepatinka tokie žmonės, kurie elgiasi fanatiškai. Apsaugok, Viešpatie, kad ir aš tokia nepasidaryčiau. Kiekvienas pasirenka savo kelią. Kaip galima šitaip pulti ir niekinti kitus žmones? Pas tą pirmąją moterį akys kaip sniego karalienės - vien ledas... brrr.... žmogiškos šilumos - nulis... Dėl tų visokių miltukų... Kažkaip labai jau nenatūraliai tas žalias kokteilis atrodo iš miltukų... aš jau geriau išsispausiu iš daržovių-vaisių sultis nei gersiu tokius mišinius.
Džiovintuvas pas mane naudojamas kokosų aliejui šildyti kol kas...

)) Džiovinau bananų-braškių košę (kartu su džiovintuvu nusipirkau neprilimpantį popierių), baklažaną marinuotą ir arbūzą... Didelio džiaugsmo man jis nekelia, puikiausiai būčiau apsiėjusi ir be jo, tik, kad va tas duonos norėjimas labai jau didelis...

))) Reikia prisiruošt svogūnų duoną pabandyt...
Man irgi visko too much tame filme...
__
O ziuriu rasot apie chia koses... O kodel jus tiek ilgai jas mirkot? Gal jau klausiau... Bet nu man uztenka 30 min max ir 'gatava'.
Atsikeliu, uzmerkiu kokosu piene (beje, pati skaniausia is ragautu tai ir yra man ta chia koses KOKOSU piene

), kol supjaustau vaisius, kol apsivalineju virtuvej, tai jau ir valgyt galima man