QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 20, 08:24)
kaip merginos ir sakė, gali būt kad trūko bananų, aš jų dedu visada ir net silpniausias blenderis išgauna vientisą masę. Ir kitas klausimas- kiek to vandens pylėte. Aš pilu puse puodelio, kartai visai nepilu, jei plaku su kokiais apelsinais ar greipfurtais. Visada būna labai skanu
Shoeaholic, ačiū, kad užrodėt mangus Prismoj, užsipirkau vakar
QUOTE(irmulia @ 2012 08 20, 15:29)
mes retai į kokteilius dedame bananą

mat konsistencija būna kreminė ir be jo

nuo ko priklauso skysčių atsiskyrimas nuo tirščių - pastebėjau jei vaisiai yra labai vandeningi ( kartais ir mums taip pasitaiko paruošti) tai taip įvyksta greičiau nei įprastai

dar priklauso nu oto, kiek pilama vandens
pvz. ant 100 gr špinatų + 1 apelsino+ 1 obuolio ( didelio) + 1/4 laimo + 1 valg. š. medaus + 1 persiko/kiwi/nektarino/ saujos braškių ar pan. visada pilu ne daugiau nei 200 ml šalto vandens
Panos,

kas žino, kur Vilniuje galėčiau rasti tos Stevios?

o tai į cukrų žiūrėti negaliu ( ir šiaip jo labai retai vartoju, bet kartais prireikia kokiems desertams ruošti ar pan., tai noriu pakeisti ... medus ir klevų sirupas atkrenta.. netenkina manęs..

)

uh... ryt lėksiu savo papigiaisko maisto džiovintuvo atsiimti
STEVIOS yra sveikiproduktai.lt
___
As irgi dairausi i letaeiges. Claries papasakojo, uzsireikejo ir man baisiai.
Svarbiausia uzduotis man tai letaeigei butu riesutu pieno 'spaudimas' (youtube paieskokit, parodyta bus kaip tai daryti), nu nerealiai laiko sutaupyto, bo man tas nuspaudimas su maisiukais biski knisa, o isgeriu riesutu pieno nemazai - 1 l per 2-3 dienas.
Kol kas kaina vilioja ZEMLER, o jei 'nepagailejus', imciau ko gero OMEGA VERT. Vat ir ieskau info, ar verta 'investuoti' i dvigubai brangesne, ar vis tik ta pati darba atliktu ir zemlerine
Papildyta:
QUOTE(lolanta @ 2012 08 20, 16:39)
Gal galite pasakyti kokius kokteiliukus labiausiai mėgsta vaikai? (Šiaip mano vaikai nelabai linke valgyti nei daržovių, nei vaisių) namuose turiu salotų, agurkų, pomidorų, paprikų, moliūgą, cukinija iš vaisių vynuogių obuolių ir bananų iš žalumynų krapų petražolių ir baziliko. Ką įdėti ir kokiom proporcijom?
Mano keturmecio megstami sie:
1. Spinatai, salotu lapai, bananas, obuolys, vanduo (pagal poreiki ir skoni)
2. Riesutu pienas, bananas, kakava (kartais mangas arba uogos)
3. Spinatai, burokeliu lapeliai, bananas, persikas, vanduo