QUOTE(perfekta @ 2012 08 02, 16:28)
na ir trecia, siame skyrelyje merginos ateina pasiguosti, pasitarti, tad jums vertetu tiesiog pateikti info jei jau jos turit (ka dauguma ir daro), o mes jau pacios nuspresim kuo tiketi ir kuo ne, prievarta nieko neirodysit
informacija yra tokia: pasidarius tyrimus,
nustačius disbalansus ligos, t.y tų disbalansų simptomai išnyksta patys.
Nieko nekeičiant, disbalansai gilėja, ligomis įvardytų simtomų daugėja.
QUOTE(tiutiute @ 2012 08 02, 19:50)

o tai jau atrasta nuo ko kyla migrena??? wow

kam nobelio premija uz sita geri teiks? vienareiksmiskai teigti kad kyla butent nuo to tikrai negalima. migrena isprovokuoja labai daug dalyku, ir juos kiekvienas zmogus turi atsirinkti individualiai.
nėra gydomos atskiros ligos , tai visiškai nesvarbu, svarbu kad jūsų organizmo tam tikri parametrai nėra tokie , kokie turi būti. O Nobelio premijos E Revici tikrai neduos, nes :
Absoliučiai visa šiuolaikinė oficiali medicina stovi ant pamato, kurio pagrinde intensyvus susirgimų chronizavimas ksenobiotikais, tai yra vaistiniais preparatais, parduodamais vaistinėse. Kelias, kuriuo eina oficiali medicina, klaidingas, nusikalstamai klaidingas. Ir greičiausiai tai daroma sąmoningai.
Nesu tikras ar manimi patikėsite, bet visgi tarsiu: jeigu Emanuelio Revici metodika būtų įdiegta pasauliniu mastu, tai 95% medicinos broliukų ir sesučių tektų išsiųsti valyti sniego į Antarktidą. Tektų atsisakyti visų med. specialybių, išskyrus chirurgiją ir manualinę terapiją. Tektų uždaryti visus diagnostikos centrus dėl visiško jų nereikalingumo. Tektų išvaikyti visus vaistų fabrikus ir gamyklas, nes aprūpinti visą žemės rutulį Revici preparatais pakaktų vienos gamyklos.
Ar matote sveikatos pasaugoje kokius nors proveržius per paskutinius 100 metų, apie kuriuos taip mėgsta spiegti masinės informavimo priemonės? Aš nematau. Proveržis medicinoje tai kada medicininės pagalbos ima kreiptis vis mažiau žmonių, tai yra žmonės ima mažiau sirgti. O kas gi vyksta realybėje pasaulyje? Žiauri statistika kalba, kad tik per paskutinius metus poreikis medicinos prekėms ir paslaugoms išaugo dvigubai! Tai yra ligoniais pasaulyje tapo du kartus daugiau žmonių. Įsivaizduojate kiek kartų išaugo ligonių skaičius per paskutinius 100 metų? Geras gydytojas tai gydytojas, kuris... nereikalingas. Gera medicina, tai medicina, į kurią kreipiamasi labai retai. O pas mus kaip?
O juk tas premijas
jie dalina? TIK saviškiams
Išmokusi pasimatuoti tuos parametrus, aš dabar galiu būti
visiškai rami, kad niekada nebesirgsiu- tol, kol nebus disbalansų.
Todėl galiu pamiršti kelią į polikliniką.
O juk kažkada sirgau vėžiu, privalau nuolat tikrintis? Tad ir tikrinuosi . Pati.
Man nebereikia
jų aparatūros už milijonus. Pilnai pakanka už ~ maždaug tiek, kiek reikėtų PSD sumokėt metams .
as pvz to aliejaus naudoju labai minimaliai. valgau daaaaug mesos ir naturalias darzovytes, taciau migrenos priepoliu turiu labai daug.
Aliejaus
dabar gali ir nevartoti, tačiau membranose riebiųjų rūgščių dominavimas vis vien yra, tai lėtai keičiasi, ir nėra taip, kad poveikis matosi iš karto po pavartojimo. Tą dominantę mano vyro atveju pavyko pakeisti tik maždaug po mėnesio, kai pasikeitė jo mityba. Stebėjau/ matavau jo organizmo parametrus ir mačiau, kaip visa tai keičiasi. Kartu išnyko jo problemos, pvz po 4-5 mėn. net pasikeitė kvėpavimo dažnis (cukraus problemas kraujyje galima net be prietaisų nustatyti, skaičiuojant žmogaus kvėpavimo dažnį-kartai per minutę, ir oro sulaikymą) buvo 12 kartų, dabar 16 (norma 16-20 k/min)
QUOTE(Lutė @ 2012 08 02, 21:24)

na ka qi noriu ir žiūriu ir ką - nuo to migrena kyla, kad tuo metu žiūriu, o ne ieškau kame bėdos?
man pvz nuo karščio, ti ką man db į arktį traukti? Aš pvz alergiška daugeliui dalykų, bet jų nevalgydama nuo jos nepabėgu, o kai kadu man jos nebūna, o aš darau tai nuo ko kitą syk ji išsišaukia
na jei paieškotum, gal rastum?

Pvz., kad migrena ir alergija yra to pat disbalanso simptomai, o juk gydaisi, kaip atskiras ligas, užuot pamėginusi pašalinti priežastį? Tą disbalansą, kurio simptomai reiškiasi, o ateityje jų tik daugės. Kai atsiras dar kokia bėda, ypač autoimuninė, prisimink tai.
mano cukrus, hemaglobinas, cholesterolis, spaudimas, svoris ir ūgis normalūs ...
yra ir kiti nesunkiai pamatuojami, ir daug informacijos suteikiantys dalykai .
Pvz.
šlapimo paviršiaus įtempimo matavimas kuris parodytų, kad jūsų visų atveju greičiausiai
ląstelės membrana per daug laidi, t.y. kai vyrauja riebalų rūgštys, dominuoja disaerobinis energijos gavimo būdas, ir šlapimo paviršiaus įtempimas yra
<67 dyn/cm (t = 20°C)
o kai membranos per daug pralaidžios, elektrolitai išteka iš ląstelių , todėl tenka jų pasipildyt iš išorės.
QUOTE(natina @ 2012 08 03, 11:06)
Pvz., as pastebejau, kad mane veikia magnetines audros, isgerus magnio situacija gereja. visoms skirtingai.
Va tokia mano informacija, ir ji tinka ne tik migrenos, bet ir bet kokios kitos ligos atveju.
Liga tėra garsiai sukaukęs simptomas, signalizuojantis, jog ėmėte savo organizmą vairuoti keliu visiškai nepritaikytu to organizmo techninėms charakteristikoms. Reikia keisti kelią, o ne bandyti lėkti juo toliau pasidėjus po užpakaliu, kad nekratytų, minkštesnę pagalvę, įmantriai pasiūtą kokio nors farmacijos fabriko. Liga tai nesilaikymo organizmui skirtų techninių sąlygų pasekmė. Ji gali būti ištęsta laike ir pasireikšti chronišku susirgimu, arba greita ir pasireikšti trauma.