Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Labas rytas,

parsivežėm vakar dičkę iš stovyklos ... 5 paros stovykloje- du priepuoliai... doh.gif gerai, kad palikom vaistus, gerai, kad šaunias kambariokes turėjo, gerai, kad anksti sureagavo vadovės... vienas truko apie valandą, kitas apie 2 val.
O baisiausia, kad vakar buvo talentų vakaras- ji dalyvavo- užtęsė tą renginį iki 22 vakaro, mergina nervevosi, nervavosi... ir "susikirto", suklydo grodama, supanikavo... ašaros upeliais.. nuraminti nepavyksta doh.gif doh.gif doh.gif . Tai ir taip aiškinu- gi negrojai du mėnesius, instrumentas išsiderinęs, nepratus tokiu vėlyvu metu groti...Ai, ką išaiakisnsi, kai vaikė pervargus.. tai taip ramiai ir griežtai pasakiau- apsiramink, nes rytoj skaudės galvą- ar verta taip nervuotis? Neaaaaaa,- atsakė, nusibraukė ašaras ir važiuodama užmigo. Šiandien čiauska kaip užsukta apie stovyklą.. o aš vis mąstau kalbėti apie tą nesėkmę, ar nekalbėti. Nes iš esmės bėgti nuo scenos apsiašarojus, ir kukčioti visiems girdint ir matant- na tikrai schmoll.gif schmoll.gif Kitaip reikėtų elgtis- juk atsirado guodėjų, nuo to tik dar labiau ėmė raudoti. Tik nežinau, kaip pradėti tą pokalbį.

Oi, pripyliau, kaip apie aliejų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 04, 09:31)

Niu aš tai tiesiog užklausčiau dėl ko mergaitė labiau supanikavo..? Dėl to, kad nepasisekė sugroti, ar ką pagalvos kiti..? Ar tik dėl abiejų dalykų? Nes tada bus aišku, kokia problema smile.gif Nes jei tik dėl to, kad prastai sugrojo - galima pasakyti, kad parepetuos ir bus puiku.. blogiau tai, jei pergyventų dėl kitų nuomonės.. nes niu gali labai paimti į širdį ir ateityje bijot scenos .. galbūt pasirodys ir kvailas čia mano pasisakymas.. faktas, kad gražiai kažkaip reikia pakalbėti ir paaiškinti, pamokyti, kai elgtis kitą kartą jei vėl pasikartotų.. svarbiausia, kad neatsirastų baimė.. o visa kita jau dzin smile.gif
Papildyta:
Aišku šitaip elgtis negerai.. bet nereikėtų jos kritikuoti ar smerkt ir badyt pirštu va kodėl tu taip ir pan.. o geriau pamokyti, kad vaikas žinotų, kaip elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 08 04, 23:11)
Niu aš tai tiesiog užklausčiau dėl ko mergaitė labiau supanikavo..? Dėl to, kad nepasisekė sugroti, ar ką pagalvos kiti..? Ar tik dėl abiejų dalykų? Nes tada bus aišku, kokia problema smile.gif Nes jei  tik dėl to, kad prastai sugrojo - galima pasakyti, kad parepetuos ir bus puiku.. blogiau tai, jei pergyventų dėl kitų nuomonės.. nes niu gali labai paimti į širdį ir ateityje bijot scenos .. galbūt pasirodys ir kvailas čia mano pasisakymas.. faktas, kad gražiai kažkaip reikia pakalbėti ir paaiškinti, pamokyti, kai elgtis kitą kartą jei vėl pasikartotų.. svarbiausia, kad neatsirastų baimė.. o visa kita jau dzin smile.gif
Papildyta:
Aišku šitaip elgtis negerai.. bet nereikėtų jos kritikuoti ar smerkt ir badyt pirštu va kodėl tu taip ir pan.. o geriau pamokyti, kad vaikas žinotų, kaip elgtis smile.gif

na ji supanikavo dėl abejų išvardintų priežaščių...O kritikuoti niekritikavom- bandėm raminti- bet ta situacija- kuo daugiau ramini, tuo didesnės ašaros rieda..O dabar nenori ji apie tai kalbėti- sako, noriu užmiršti.

Beja, šiandien jai lygiai10 matų- jubiliejus... Taip saknt priiminėjam dovanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 05, 08:00)

Valio valio... didžiausi sveikinimai smile.gif Linkiu pamesti Migreną .. o taip pat būti laimingai laimingai .. ir stipriai.. smile.gif
O dėl to, kas nutiko, reikia trupučio laiko, kol jai nebebus taip "opu" .. ir labai trumpai pasiaiškinti tą situaciją .. nes užmiršt gal nelabai gerai ir praleist pro ausis.. bet žinoma tik ne šiandien smile.gif Gražiai atšvęskite... ax.gif
Atsakyti
man tai būna žiaurūs priepuoliai skausmas tęsiasi be paliovos 4-5 valandas nepadeda nei vaistai nei niekas..nusipirkau brangias tabletes migran nuo migrenos bet ne velnio jos nepadejo tai nuo jų prie skausmo dar ir pykinimas prisidėjo..per radija kai buvo tarptautine migrenos diena sake kad kai prasideda skausmas reikai kojas kišt į šaltą vandenį ir laikyti ,bet kažkaip man nesinori prie galvos skausmo dar ir peršalt smile.gif bet taip keista nuo ko priklauso tie priepuoliai rodos ir nepavargus ir isimiegojus ir bach nei iš nei iš to,o svarbiausia kad tai man atsitinka darbe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(himeira @ 2012 08 16, 12:16)
man tai būna žiaurūs priepuoliai skausmas tęsiasi be paliovos 4-5 valandas nepadeda nei vaistai nei niekas..nusipirkau brangias tabletes migran nuo migrenos bet ne velnio jos nepadejo tai nuo jų prie skausmo dar ir pykinimas prisidėjo..per radija kai buvo tarptautine migrenos diena sake kad kai prasideda skausmas reikai kojas kišt į šaltą vandenį ir laikyti ,bet kažkaip man nesinori prie galvos skausmo dar ir peršalt smile.gif bet taip keista nuo ko priklauso tie priepuoliai rodos ir nepavargus ir isimiegojus ir bach nei iš nei iš to,o svarbiausia kad tai man atsitinka darbe sad.gif

Gal per vėlai išgėrėt vaistus-jau galvai įsiskaudėjus? g.gif reikia gerti tik pajutus pirmuosius simptpmus.
man asmeniškai tai jie nepadėjo, gelbsti tik Relpax.

o aš jau virš mėnesio gyvenu be migrenos smile.gif

Labos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos migrenininkes,
Jungiuosiu ir as prie jusu smile.gif Nes jau su migrena bandau gyventi beveik 20 metu. ir ko tik neisbandziau,... Vaistai proceduros, bet nelabai kas veikia. DAbar atrdau gydyma Botoxu (susiradau viena klinika londone), kuri tokius dalykus daro, dabar aptarineju su jais savo ligos situcija. Gal yra kas nors bandziusiu toki dalyka kaip gydyma Botoksu nuo migrenos? Noreciau kuo duogiau susizinoti informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidzius @ 2012 09 10, 18:22)
Sveikos migrenininkes,
Jungiuosiu ir as prie jusu smile.gif Nes jau su migrena bandau gyventi beveik 20 metu. ir ko tik neisbandziau,... Vaistai proceduros, bet nelabai kas veikia. DAbar atrdau gydyma Botoxu (susiradau viena klinika londone), kuri tokius dalykus daro, dabar aptarineju su jais savo ligos situcija. Gal yra kas nors bandziusiu toki dalyka kaip gydyma Botoksu nuo migrenos? Noreciau kuo duogiau susizinoti informacijos smile.gif

čia naujiena, o be to UK kompensuoja tokias procedūras berods mirksiukas.gif
Atsakyti
esu girdejusi ir as apie gydyma botoxu, bet kazkur teko skaityti, kad Lietuvoje tik vienoje vietoje kazkur imanoma tai pasidaryti g.gif Jei tikrai zinociau, kad atliks kompetetingas gydytojas, tai manau pabandyciau tikrai, pagalvoju kartais apie tai smile.gif o Jus, jei pasidarysit butinai parasykit, kaip viskas einasi, nes labai mazai atsiliepimu 4u.gif
p.s. O merginos, kurios esate isbandziusios CEFALY prietaisa, gal taip pat galetumete parasyti apie ji atsiliepimu, kokie pokyciai panaudojus ji ilgesni laika? Ir tos, kurios turejote ji tik trumpam laikui pabandymui, ar pirktumete pacios? 4u.gif nes kai jau nebezinau ko griebtis, tai visi budai i galva lenda, tik nzn ar verta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2012 09 11, 01:33)
p.s. O merginos, kurios esate isbandziusios CEFALY prietaisa, gal taip pat galetumete parasyti apie ji atsiliepimu, kokie pokyciai panaudojus ji ilgesni laika? Ir tos, kurios turejote ji tik trumpam laikui pabandymui, ar pirktumete pacios?  4u.gif  nes kai jau nebezinau ko griebtis, tai visi budai i galva lenda, tik nzn ar verta  doh.gif

kiek galiu pasakyti-man jis super biggrin.gif

jei ir šiaip neskauda galvos, jaučiuosi pavargusi, užsidegu, parelaksuoju, galva pasidaro "lengva" cool.gif
Atsakyti
Na del to Botokso tai dabar dar skaitineju visokiuose forumuose. Lietuvoj tokios proceduros niekas neatlieka, nes tam turi buti apmokyti zmones, kadangi reikia i tam tikrus taskus ji leisti... Jei kazkas pavyks ar kazka daugiau suzinosiu - butinai pranesiu smile.gif Dabar vyksta diskusijos su Londono klinika, popieriu pildymas, nes jie irgi nori susirinkti visa ligos istorija. Na bet tikekimes, kad veltui darbas nenueis, ir kazkaip atsikratysiu tos migrenos, bent kuriam laikui smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 11, 09:21)
kiek galiu pasakyti-man jis super biggrin.gif

jei ir šiaip neskauda galvos, jaučiuosi pavargusi, užsidegu, parelaksuoju, galva pasidaro "lengva" cool.gif

labas rytas,

O ,įdomu, vaikams jis tinka? nes su mano mergaitės migreniniais skausmais negeri dalykai darosi...Trys savaitės kaip užkeikta- vis stipresni ilgesni skausmai... o ir tarpe į savitę kartą ar du silpnesni būna- tuos tai spėjam "pagauti" pradžioje...Su siaubu galvoju, kas bus, kai stipresni išlįs mokykloje.
Atsakyti