Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 07 08, 08:48)
O aš va skaitau kygą apie vandenį .. ir parašyta, kad migrena atsiranda kai smegenims trūksta deguonies.. o kad jo būtų reikia daug skysčių.. tiksliau vandens gerti ir viskas bus ok... prisiminiau, kad vieną kartą gėriau daug daug kavos ir jokių skysčių.. įsiskaudėjo - išgėriau vandens gal visą litrą iš karto.. ir atleido po kokių dvidešimt minučių.. o paskutiniu metu iš viso stengiuosi bent po 2 ltr išgert ir dar nepasikartojo ta šlikštynė smile.gif kiek  jūs išgeriat? smile.gif

g.gif drįstu ginčytis, aš per dieną išliurliju gal kokius 3l jei ne daugiau doh.gif man visad poreikis, bet nepasakyčiau kad man mažiau skauda g.gif čia gal kaip kam
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 07 08, 15:23)
g.gif drįstu ginčytis

niu aš ir neteigiu, kad tikrai taip ir ne kitaip 4u.gif Tiesiog perskaičiau tokią info.. pati daug dabar geriu ir dar nepasirodė skausmai smile.gif Kai pati dar nesupratau, nuo ko jie man atsiranda, tai ir negaliu sakyti.. tik tiek, kad radau parašyta knygoje taip tai ir dalinuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

mano panelikei (10 metų) prasidėjo migreniniai galvos skausmai- gulėjom ligoninėj- diagnozė patvirtinta. Norėjau paklausti- ar padeda masažai? O akunpuktūra? Nes šiandieninis skausmmo priepuolis tęsėsi 7 val, su alpuliais, kvapų haliucinacijomis... galvoju, gal yra kokie alternatyvūs gydymo būdai?
Atsakyti
O vandens daug geria?

Šiaip dar teko girdėti, kad padeda joga, tik neteko dar daugiau pasigilinti į tai... vargšė mažiukė, kad dar tokia jaunutė, o turi tokį vargą sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelinaJolie:): 08 liepos 2012 - 18:21
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 07 08, 19:20)
O vandens daug geria?

Šiaip dar teko girdėti, kad padeda joga, tik neteko dar daugiau pasigilinti į tai... vargšė mažiukė, kad dar tokia jaunutė, o turi tokį vargą sad.gif

Nea... schmoll.gif dėl gėrimo vyksta karas. jei pusę litro išgeria- šventė. bet, jei lauke palaksto- tai išmaukia stiklinė vandens... Žodžiu, kai orai pakenčiami- gyvena kieme.
Atsakyti
Sunkus reikalas smile.gif aš dabar savo mamą verčiu gert vandenį, nes širdelė pradėjo streikuot... o kai organizmui trūksta vandens, prasideda bėdos.. prieš kurį laiką būčiau galvojusi, kas čia per paistalai.. bet kai bandau ant savęs ir matau, kad veikia, negaliu nepatarti pabandyti .. smile.gif Labai laiku pasitaikė ta knyga apie vandenį po ranka smile.gif Aš irgi geriu ne su pačiu didžiausiu malonumu, bet .. vardant tikslo - ne brudą gerti juk reikia smile.gif Ir va jau antra savaitė jokių migrenų ir net jokių požymių.. kurie irgi dažnokai pasitaikydavo .. būdavo neįsiskauda, bet vaikštau kaip pritrenkta, silpna ir panašiai.. o kai pradėjau per dieną išgert bent porą ltr viskas stebėtinai pasitaisė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 07 08, 20:34)
Sunkus reikalas smile.gif aš dabar savo mamą verčiu gert vandenį, nes širdelė pradėjo streikuot... o kai organizmui trūksta vandens, prasideda bėdos.. prieš kurį laiką būčiau galvojusi, kas čia per paistalai.. bet kai bandau ant savęs ir matau, kad veikia, negaliu nepatarti pabandyti .. smile.gif Labai laiku pasitaikė ta knyga apie vandenį po ranka smile.gif Aš irgi geriu ne su pačiu didžiausiu malonumu, bet .. vardant tikslo - ne brudą gerti juk reikia smile.gif Ir va jau antra savaitė jokių migrenų ir net jokių požymių.. kurie irgi dažnokai pasitaikydavo .. būdavo neįsiskauda, bet vaikštau kaip pritrenkta, silpna ir panašiai.. o kai pradėjau per dieną išgert bent porą ltr viskas stebėtinai pasitaisė smile.gif

Dėl vandens kiekio tariausi su šeimos gydytoja- ji sakė, kad puslitrio ( geerai skamba lotuliukas.gif ) jai užtenka... Tai ir neprievartauju stipriai. Su charakteriu ji pas mane- kai užsiožiuoja, nors ant galvos rąstą tašyk..
Atsakyti
Puikiai suprantu.. smile.gif Na kadangi vaikas - tai matyt gydytoja ir siūlo mažesnį kiekį smile.gif Bet kad veiksminga tai šimtu procentu .. pati negaliu atsidžiaugti smile.gif Nes kai viena tabletė ~25 lt plius neaišku, ką ji dar sužalos .. tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 07 08, 08:48)
kiek  jūs išgeriat? smile.gif

mazai smile.gif galiu ir visa diena buti neisgerusi nei laso gryno vandens doh.gif nu nera poreikio jam ir viskas. ryte kavos puodelis, vakare arbatos ir visi mano skysciai per diena unsure.gif

QUOTE(vilkra @ 2012 07 08, 18:57)
gal yra kokie alternatyvūs gydymo būdai?

vargsiuke 4u.gif manau tikrai yra. tik kiekvienam atrasti pagal save reikia, kas jam geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 07 11, 15:14)

O nesinori vien įdomumo dėlei pabandyt.. nebūtinai ten 2-3 ltr.. pradžiai bent litrą... ? smile.gif Nes kava tai žudikė - po jos reikia dar dvi stiklines vandens išgert, kad atstatyti pusiausvyrą reikalingą.. smile.gif aš pati save kankinu su ta kava.. geriu kelis kartus, bet po to ir vandens siurbiu.. va jau kokios trys savaitės.. ir poveikis yra.. nieko panašaus į migreną smile.gif žvali ir t.t. bandymą tęsiu toliau.. smile.gif nieko nekainuoja gi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 07 11, 22:02)
O nesinori vien įdomumo dėlei pabandyt.. nebūtinai ten 2-3 ltr.. pradžiai bent litrą...  ? smile.gif Nes kava tai žudikė - po jos reikia dar dvi stiklines vandens išgert, kad atstatyti pusiausvyrą reikalingą.. smile.gif  aš pati save kankinu su ta kava.. geriu kelis kartus, bet po to ir vandens siurbiu.. va jau kokios trys savaitės.. ir poveikis yra.. nieko panašaus į migreną smile.gif žvali ir t.t. bandymą tęsiu toliau.. smile.gif nieko nekainuoja gi  thumbup.gif

mano panikė šiandien užmatė Tavo postą- klausia- o kam tiek vandens reikia- sakau- kai geri su šiauduku kisielių ar vandenį- kada mažiau jėgos reikia? Vandeniui- tai vat, sakau, tavo širdelei irgi mažesnis krūvis, kai kraujas skystesnis. O per šiaudelį kas geriau prateka kisielius ar vanduo?- Vanduo. Tai ir per kraujagysles skystas kraujas geriau teka, nei tirštas, ir nesikemša ir gal galvos taip stipriai neskaudės. Irką? mergina šiandien išgėrė tikrai ne mažiau nei litrą mineralinio...
Atsakyti
Va kokia šaunuolė mergina!! Puiku, smagu skaityti.. smile.gif Tik reiktų žiūrėti, kad nebūtų stipriai gazuotas... smile.gif geriau jau kai toks gerokai nudusęs smile.gif
Atsakyti