Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(13 @ 2012 07 11, 22:02)
O nesinori vien įdomumo dėlei pabandyt..

g.gif gal ir reiktu pabandyt. ale kaip prisiversti? doh.gif nu niekaip jis man nelenda. as visiskai nenoriu gerti unsure.gif

QUOTE(13 @ 2012 07 11, 22:23)
Tik reiktų žiūrėti, kad nebūtų stipriai gazuotas... smile.gif geriau jau kai toks gerokai nudusęs smile.gif

vo su mineraliniu pas mane problema... jei tik namuose yra butelys tai ir neuzsidaro doh.gif galiu ir visa poka isgerti per diena doh.gif nu kazkokia manija mineralinio. jo net nesinori gerti bet kazkodel geriasi doh.gif bet jis turi buti gazuotas
Atsakyti
Bet gazuotas nelabai gerai .. O man irgi sunku buvo.. bet prisiverčiau, įkalbinėjau save, kad bus geriau biggrin.gif gali pabandyt kažko sūresnio gal užvalgyt, kad labiau troškintų ir kai nori pvz.. arbatos - tai geriau vandens išgerk.. ir man su laiku atsiranda tas noras gerti.. svarbiausia pradėti smile.gif
Atsakyti
15 būdų kaip palengvinti migreną be vaistų

gal kam bus naudinga, bet realiai, čia viskas vienoje vietoja tai ką mes visos gerai žinome ir aptariam, bet mažą kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 07 14, 17:21)
15 būdų kaip palengvinti migreną be vaistų

gal kam bus naudinga, bet realiai, čia viskas vienoje vietoja tai ką mes visos gerai žinome ir aptariam, bet mažą kam pravers  4u.gif

Ačiū.. Tikrai daug ko nežinojau.. Išbandysim per kitą dukros priepuolį.. Tfu tfu tfu- kad ilgiau jo nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 14, 19:02)
Ačiū.. Tikrai daug ko nežinojau.. Išbandysim per kitą dukros priepuolį.. Tfu tfu tfu- kad ilgiau jo nebūtų...

kad iš vis jų nebebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 07 14, 21:36)
kad iš vis jų nebebūtų  4u.gif

thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 13: 15 liepos 2012 - 21:23
Sveikutes 4u.gif
siandien neurologe dave ta stebuklinga aparata pabandyti, tai laukiu migrenos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gydytoja pati serga migrena, tai labai lengva susikalbeti, zino apie ka kalbu biggrin.gif jai paciai sis aparatas nepadejo, todel dave man pabandyti savo asmenini smile.gif

beje, profilaktikai skyre Topamax (25 mg) gerti tik vakare, tai jau savaite, kaip neturiu migrenos thumbup.gif o skaudejo arba kasdien, arba kas antra diena. jis truputeli ir migdo, tai ir miegas pagerejo smile.gif
Atsakyti
o vaikams yra kokiu vaistu nuo migrenos? mano 7 metu dukrai ja diagnozavo, pasimeciau visai,sake ibufeno 200 nuo skausmo duot bet kad nepadeda , viskas baigias vemimu ir laselinem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 16 liepos 2012 - 17:24
QUOTE(GITALE @ 2012 07 16, 18:23)
o vaikams yra kokiu vaistu nuo migrenos? mano 7 metu dukrai ja diagnozavo, pasimeciau visai,sake  ibufeno 200  nuo skausmo duot bet kad nepadeda , viskas baigias vemimu ir laselinem

Mano dukrai panašiai verysad.gif .. Jei spėjam žvakutę panaudoti pačioj pradžioj- dar pusė bėdos- jei nespėjam... doh.gif O ibufeną- žvakutes naudojat? nes maiškei naudojam paracetamolį 500... Žinoma, ji vyresnė beveik 10 metų.
Atsakyti
Išgerkit per dieną kaip norit taip 1-1,5 ltr vandens ir matysit kaip pagerės... man per mėnesį žiauriai dažnai kartodavosi, o dabar išgerių daug vandens ir jau mėnuo kaip gyvenu kaip ant sparnų, be j0kių suknistų skausmų .. kurie išbraukdavo dienas iš mano gyvenimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 16, 18:23)
o vaikams yra kokiu vaistu nuo migrenos? mano 7 metu dukrai ja diagnozavo, pasimeciau visai,sake  ibufeno 200  nuo skausmo duot bet kad nepadeda , viskas baigias vemimu ir laselinem

matyt tie patys kaip ir suaugusiems. tik vaikiukams reiktu gal pradeti nuo maziausios dozes. arba bandykit leidziamus nuskausminamuosius. jie daug greiciau suveikia, ir skrandzio negadins 4u.gif
siaubas kokia jaunute doh.gif kaip gaila vaiko verysad.gif tokius skausmus kencia unsure.gif
Atsakyti
Ech..tie vaistai vaistai... Vasara ta migrena paūmėja, nes per karščius organizmas netenka daugiau skysčių.. o tada ir pasireiškia migrena.. pagersit vandens daugiau - nereikės nei vaistų.. smile.gif
Atsakyti