QUOTE(vilkra @ 2012 07 17, 15:17)
mano mergina pati atsisakė fermentinio sūrio, kurį laaaabai mėgo. Saldumynus leidžiu tik ryte. o ji pati vis klausia ar to man galima, ar anas nepakenks. O ar aš galiu viską žinoti... Serbentus leidžiu laisvai valgyti, arbūzą pristabdžiau.. Jos skausmai būna tik ryte, tai vakare jokių neaiškių produktų

. Rytais vadeles atleidžiu.
O pati su siaubu galvoju apie ateitį.... kaip bus su mokykla? dabar tai namie sėdžiu kol mažoji 2 metukų nesulaukė. O po to? Ar nepradės mano gudruolė piknaudžiauti? O jei nepradės,- tai kaip kas antrą savaitę pažymas nešti? Ar vienos su diagnoze pakaks? O kai dirbti ims-Darbe nepasakysi- šiandien neateisiu- galvą skauda... O tokiam stovyje darbe irgi nepasirodysi..

migrena linkusi keistis, man sunkiausia buvo nuo 20-25 skaudėjo baisiai, net labai baisiai, ir vos ne kas dien na ketvirtadienį pradėdavo antradienį baigdavosi, trečiadienį laisva ir vėl ura, taip kelis mėn, tada ir mokiaus ir dirbau, o db man nežinau tas skausmas, skauda bet kenčiamas, būna kad užeina tamsa ant akių

bet manau viskas dar keisis, gal hormonams kintant kis ir ligos eiga, o gal jai kokia alerginė migrena, gal įtampinė, o gal spazminiai skausmai, o gal net nuversto nuo sosto karaliaus sindromas, kaip realiai vadinas nežinau, bet ji didelė pas jus, o sesė (kiek supratau, kad ne brolis

) maža, gal tas įtakos tūrėjo
manau db nesupanikuot ir prisimint maždaug kada dėl ko... Kaip pvz man įtampiniai-stresiniai skausmai, dar orai įtakoja - karštis ir važiavimas automobiliu (man vestibiuliarinis nedirb)

tai va tokių stengiuos vengt ir gyvenu
pamatysite viskas bus gerai