QUOTE(braske09 @ 2013 08 14, 07:13)
Sveikos
o man nekokia naujiena iš vaistinės -Relpax išėmė iš gamybos

siaubas kažkoks....man sunkius priepuolius tik jis nutraukdavo, nepadeda net Zomig, Cinie ir pan.
Aš beveik nieko iš tų antimigreninių nebandžius, bet būtent Cinie netiko

Kita vertus, bandžiau pačius silpniausius Cinie, gal tą stipresnę dozę reikėjo
Tai vat, net nustebau, kad Migard suveikė

Galvojau, jie visi daugmaž panašūs

Belieka melstis, kad Migard iš tiesų veiktų (ir ateityje). Nes kaina tai padori, 15 Lt viena tabletė išeina.
O rekomendavo tuos Migard šeimos gydytoja, kiek supratau, jie iš naujesnių vaistų.
Žodžiu, kai pradėjo skaudėt galvą, dar nežinodama, kas čia man , išgėriau Ibumetin (kuriuo vaduojuosi ir nuo migrenos). Bet pajutau, kad visai jie nepadeda, plius skausmas su pykinimu nudiegė. Galvoju, ups, jau matyt migrena

Tada palaukus išgėriau tą Migard, truputį prasivaikščiojau, ir bevaikščiojant viską kaip ranka nuėmė
QUOTE(aistukas @ 2013 08 14, 10:24)
Ar jum kam nors taip buna, kad imtu skaudeti butent miegant, paryciais?
Man būna. Ypač jei ilgiau pamiegu (ypač savaitgaliais). Kartais tokį skausmą net maišau su migrena (kartais jis prasivaikšto ar praeina išgėrus kavos). Todėl aš ne visąlaik atspėju iš skausmo, ar man čia jau migrena, ar šiaip kažkas.
Bet migrena, kaip tyčia, dažniausiai irgi prasideda po nakties, būtent ryte jau su skaudančia galva atsikeliu

Taigi , tą jos pradžią ne visada man pavyksta pagauti (kaip kad gydytojai rekomenduoja gerti vaistus vos tik pajutus pirmuosius simptomus).