Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Labas visoms,

ir as turejau sita nemalonia liga, nors man ja ivardijo kaip organizmo ismetimo reakcija, ne liga. O nei viena is jusu nebande homeopatijos? Man nepadejo nei vieni vaistai, skirti migrenos priepuoliams, niekas...Pradejau ieskoti alternatyvu ir radau. Deka homeopatiniu preparatu man ju nebeliko! Patarciau pasidometi alternatyvia medicina jei nenorit del dideliu kiekiu cheminiu vaistu ateityje tureti papildomu problemu.. ir siaip, chemija nieko neisgydo, nepanaikina priezasties, tik slopina simptomus. Susimastet kada, kiek isleidot vaistams, kad nors kiek palengvintumet sau dalia? Jau nekalbu apie kancias, kurias patiriate.. As nuosirdziai 4u.gif Pasidomekite.
P.S. cia palyginimui (nors kai skauda, pinigu neskaiciuoji..) bet: visam gydymo kursui isleisti pinigai homeopatiniams preparatams: apie 30 Lt. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(murrkaite @ 2013 04 25, 17:47)
Labas visoms,

ir as turejau sita nemalonia liga, nors man ja ivardijo kaip organizmo ismetimo reakcija, ne liga. O nei viena is jusu nebande homeopatijos? Man nepadejo nei vieni vaistai, skirti migrenos priepuoliams, niekas...Pradejau ieskoti alternatyvu ir radau. Deka homeopatiniu preparatu man ju nebeliko!  Patarciau pasidometi alternatyvia medicina jei nenorit del dideliu kiekiu cheminiu vaistu ateityje tureti papildomu problemu.. ir siaip, chemija nieko neisgydo, nepanaikina priezasties, tik slopina simptomus. Susimastet kada, kiek isleidot vaistams, kad nors kiek palengvintumet sau dalia? Jau nekalbu apie kancias, kurias patiriate.. As nuosirdziai  4u.gif Pasidomekite.
P.S. cia palyginimui (nors kai skauda, pinigu neskaiciuoji..) bet: visam gydymo kursui isleisti pinigai homeopatiniams preparatams: apie 30 Lt. smile.gif

labai abejoju tokia suma, mes gydėmes heomopatija... visi tie zirniukai ir lasiukai virs 100 lt kainuodavo,o dar gyd konsultacija, ir taip kas 3 men .ne vienas kursas sugertas, isvada -nieks nepadejo
Atsakyti

Džiugu, kad pagelbėjo homeopatija....tikrai. Vis gi be rimto " nuodo" nieko nepadarau doh.gif ....o Triprtane visagali notworthy.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 04 27, 12:44)
labai abejoju tokia suma, mes gydėmes heomopatija... visi tie zirniukai ir lasiukai virs 100 lt kainuodavo,o dar gyd konsultacija,  ir taip kas 3 men .ne vienas kursas sugertas, isvada -nieks nepadejo

Vien gydytojo konsultacija apie 200 Lt, pirmo vizito metu vaistams apie 150 Lt, menesis geriu - niekas nepadeda...gal tik blogiau. Atsakymas - "taip turi buti, tada keiciam dar kitus vaistus", kuriu kaina vel arti 100 lt, vel menesis be jokiu rezultatu...vel keiciam, vel laukiam, vel pinigai...ir taip kankinausi tikrai ilgai...bijau ir skaiciuoti kiek isleidau HOMEOPATIJAI cool.gif

murrkaite - tik 30 Lt???? tikrai abejoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 04 27, 17:30)
Vien gydytojo konsultacija apie 200 Lt, pirmo vizito metu vaistams apie 150 Lt, menesis geriu - niekas nepadeda...gal tik blogiau. Atsakymas - "taip turi buti, tada keiciam dar kitus vaistus", kuriu kaina vel arti 100 lt, vel menesis be jokiu rezultatu...vel keiciam, vel laukiam, vel pinigai...ir taip kankinausi tikrai ilgai...bijau ir skaiciuoti kiek isleidau HOMEOPATIJAI cool.gif

murrkaite - tik 30 Lt???? tikrai abejoju... g.gif

labai pritariu, o dar kai pagauna ta cinkeli kad vistiek tu ateisi nes dar negeriau dar ne tie vaistai, dar keisim... konsultacijos ir konsultacijos uz kurias ne mazi pinigeliai byra
Atsakyti
murrkaite- bandžiau, bet nepadėjo. Nors tik vienus bandžiau, bet ir jiems pritrūkau kantrybės kankintis su skausmu nejaučiant jokio poveikio.

QUOTE(etaruj @ 2013 04 27, 14:03)
Džiugu, kad pagelbėjo homeopatija....tikrai. Vis gi be rimto " nuodo" nieko nepadarau  doh.gif ....o Triprtane visagali  notworthy.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na taip, as kalbejau apie suma, isleista 'zirniukams', konsultacija 50 Lt, tai is viso, apie 80 Lt. O kokius naudojote? Man paskyre, kas keisciausia, 1 preparata 3 kartus kas 12 h ir po dvieju savaiciu kita preparata 3 kartus kas 12 h (ir uzejus skausmui po 2 saukstelius skiesto praskiesto tirpalo).
Dar labai svarbu, pas koki gydytoja lankotes, kad konsultacija 150 ar 200 lt, tai manau tikrai, jis tik lauks kada vel sugrisit, kad ispest pinigu..
Kadangi pati patyriau visa sita dalyka, ir tikrai, maniau man niekas nebepades, bet... issikapsciau is viso sito s., noreciau ir gal galeciau jums padeti, nes tikrai suprantu ka jus isgyvenat..

Ir dar.. ne reklamos atejau cia daryti ar pasakoti isgalvotu istoriju smile.gif kam idomu, galiu papasakoti placiau, gal ir jums pades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murrkaite: 29 balandžio 2013 - 08:11
QUOTE(murrkaite @ 2013 04 29, 10:07)

Ir dar.. ne reklamos atejau cia daryti ar pasakoti isgalvotu istoriju smile.gif kam idomu, galiu papasakoti placiau, gal ir jums pades.

gal galit man i az parasyt placiau, gal mes rasim kokia iseiti, ka ir kaip geret, pas koki gydytoja lanketes? aciu
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges...

turiu ir as sita dovana:( Skaitinedama tema, uzmaciau, kad kazkas turite ir naudojate Cefaly - kokia jo kaina? Supratau, kad visoms veikia skirtingai, bet kaip ir kiekviena griebiames visko, kad tik butu lengviau... Nes man buna baisiausia aura, o skausmas po to varijuoja - kartais pakenciamas maudimas, kartais nezinau kur kisti galva. Pastebejau, kad priepuoliai susije su hormonais - ir "mano dienomis" dazniau kartojasi, ir pavartojus pvz. nakvisos, kuri itakoja hormonus... Zodziu, as vis dar paieskose
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 20:42)
Sveikos, likimo drauges...

turiu ir as sita dovana:( Skaitinedama tema, uzmaciau, kad kazkas turite ir naudojate Cefaly - kokia jo kaina? Supratau, kad visoms veikia skirtingai, bet kaip ir kiekviena griebiames visko, kad tik butu lengviau... Nes man buna baisiausia aura, o skausmas po to varijuoja - kartais pakenciamas maudimas, kartais nezinau kur kisti galva. Pastebejau, kad priepuoliai susije su hormonais - ir "mano dienomis" dazniau kartojasi, ir pavartojus pvz. nakvisos, kuri itakoja hormonus... Zodziu, as vis dar paieskose

Naudoju cefaly aparata 5 men, bet akivaizdziu rezultatu nepastebiu. Kol kas gelbsti skaistenio papildas.
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 19:42)

kaina apie 1000lt

QUOTE(Ainytė @ 2013 04 29, 22:46)
Naudoju cefaly aparata 5 men, bet akivaizdziu rezultatu nepastebiu. Kol kas gelbsti skaistenio papildas.

as naudoju metus laiko. poveiki pajutau po pusmecio. per menesi turedavau virs 10 priepoliu, dabar teturiu 1-2 ir jie buna susije su mmm (to cefalis panaikinti negali). esu be galo patenkinta atradusi si aparata thumbup.gif ir visai negaila tu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mane taip pat kankina ši problema. Viskas prasidėjo 2009m. (man buvo 19m. ir gyvenau užsienyje), kuomet beprotiškai pradėdavo skaudėti kairiąją ar dešiniąją akį, taip pat pykindavo Kas baisiausia, tai nutikdavo dažniausiai darbe. Grįžusi namo, iš karto krisdavau į lovą (net nenusiprausdavau) ir miegodavau. 2010m. grįžusi atostogų į Lietuvą nuejau pas privatų gydytoją, išrašė 'xanax' ir pasakė, kad viskas dėl įtampos, nervų darbe ir moksluose. Kol vartojau 'xanax' viskas buvo geriau... o kai vel prasidėdavo skausmai, galvojau tik apie tai, kad nereikia nervintis, nes viskas tik dėl to. Kai grįžau į Lietuvą jau visam, pas gydytoją nebesilankiau ir taip iki šių metų kankindavausi skausmais. Būdavo, kad į universitetą net keletą dienų neidavau, nes nieko negalėjau daryti, tik gulėti lovoje ir miegoti. Labai nepatinka vaikščioti pas gydytojus, bet kadangi skausmai kartodavosi keletą kartų per savaitę, nebuvo kur dingti, todėl nuėjau pas neurologę. Ši man tiksliai nepasakė, kad sergu migrena, tik užsiminė, kad galbūt tai migrenos priepuoliai. Grįžusi namo, iškart puoliau prie intereto sužinoti daugiau apie šią ligą. Ir žinoma, visi simptomai būtent atitiko migreną. Sužinojau, kad svarbu žiūrėti ką valgai ir geri. Atskyriau, kad iš karto priepuolis atsiranda išgėrus raudonojo vyno (užtenka vos poros gurkšnių, nemeluoju), alaus ar kavos. Pagrinde jų atsisakydama, migrenos priepuoliai dabar pasikartoja vos kartą per 4 mėnesius! Tame laiko tarpe, būna dienų, kad atrodo tuoj pradės skaudėti, tačiau išgeriu 'nalgesim' ir praeina. Skaičiau, kad taip pat migreną sukelia šokoladas, sūris, riešutai, bananai, bet man asmeniškai valgant juos, nebuvo kilęs priepuolis.
Tai štai, pasidalinau savo patirtimi smile.gif Galbūt padėjau kam nors, kas kenčia skausmus ir valgo, tai ko nederėtų. Tuo pačiu noriu padėkoti už forume suteiktą informaciją apie kai kuriuos vaistus, cefaly, ir vandenį. Kadangi nemėgstu vartoti vaistų, bandysiu dar ir vandens daug gerti. smile.gif
Atsakyti