Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

truputį buvau pamiršus šią temą, dabar permečiau akim sakau paklausinėsiu
tos kur skaistenį vartojate, geriate jį kasdien?
jeigu gerti magnio papildus, kokius geriausia pirkti?
Gal bandėt Dolosan?
DOLOSAN sudėtis (vienoje tabletėje): baltojo gluosnio žievės ekstraktas (Salix alba) - 90 mg, šliaužiantysis inkaruotis (Harpagophytum procumbens) - 50 mg ir skaistenio ekstraktas (Tanacetum parthenium) - 24 mg.

Pagalbinės medžiagos: lipnumą reguliuojančios medžiagos (mikrokristalinė celiuliozė, sorbitolis, koloidinis silicio dioksidas, magnio stearatas), tabletės apvalkalo sudėtis: hipromeliozė, glicerinas, titano dioksidas, vario kompleksai iš chlorofilinų.

Beje ir aš pastebėjus, kad kava šiek tiek palengvina būklę, taip pat norisi šalčio, jei jau miego laikas tai praktiškai galiu gulėt iškišus galvą į balkoną nesvarbu koks oras.
Vandens geriu jau tuoj metai laiko po du litrus kasdien, tai priepuoliai kaip buvę, tik nebeliko baisaus troškulio prieš pat priepuolį lotuliukas.gif
mėginau prasidedant priepuoliui išgerti daug vandens, bandžiau išgerti sūdyto vandens kaip kažkas patarė - man neveikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 29 gegužės 2013 - 18:49
Perskaičiau, kad vartojat Triptan Complex/Forte maisto papildą ir Jadvygos žolių arbatą Nr. 20 O niekas nebandet papildo Nervostrong?

Sudėtis:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nezinojau kad yra toks dalykas g.gif

Lietuvoje veikia ir nemokama telefono linija 8-800 -10103, ja paskambinusiesiems operatoriai padeda susisiekti su neurologu, susitariama dėl konsultacijos“, – sakė E.Vilimaitė.
Atsakyti
Sveikos,

dar oficialiai man nedegnozuota migrena, bet pagal visus požymius ją įtariu.
Vakar antrą kartą (po mėnesio) pasikartojo didelis galvos skausmas dešinėje pusėje o poto prasidėjo pykinimas, nuo skausmo net vėmiau.Vaistai jokie nuo galvos skausmo nepadėjo, tik miegas ir gulėjimas lovoje visą dieną.Naktį miegant jaučiau, kad nutirpo rankos ( nelabai stipriai), nors ir miegojau patogiai. Ir dar mirgėjimas akyse, nuo jo pykina irgi.
pasiskaičiau Jūsų pokalbius - tai manau, kad įsitaisiau draugę ( migreną) visam gyvenimui. Turbūt be specialių vaistų jau neapseisiu - reikia eiti pas gydytoją.
Kaip manote Jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas71: 13 rugpjūčio 2013 - 10:03
QUOTE(mamukas71 @ 2013 08 13, 10:49)

sveika 4u.gif
zinoma nueik pas gydytoja. tikrai nepakenks mirksiukas.gif o jei tai tikrai migrena tai be vaistu neapseisi doh.gif

vo dar ka prisiminiau... mano pusseserei ziauriai skaudejo galva, jau irgi itare migrena, atlikinejo tyrimus ir nustate... laimo liga blink.gif va taip va. tai dabar geria vaistus ir galvos skausmo kaip ir nebera. taigi merginos, manau profilaktiskai reiktu issitirti ir nuo sito, kam yra bent menka galimybe tureti sia liga unsure.gif
Atsakyti
O as tai migrena isistaisiau nuo prakeiktos hormoines spirales Mirenos.... galvos skausmas jau kankina l menuo beveik be perstojo, mirena pries menesi issiemiau, o galvos skausmas gal kiek pakito, bet dar neapleidzia...
siaip kovoju taip:
geriu tirpu solpadeina kartu su paracetamoliu - labai neblogai padeda
ibumetinas arba neocitramonas padeda ne visada
kai jau visai pasidaro labai blogai ir taip spaudzia galva, kad atrodo susprogs, dazniausiai pasimatavus buna ir siek tiek pakiles kraujospudis, tada kartasi suciulpiu 1/4 kaptoprilio 25 mg (jis mazina spaudima) jsi labai gerai nuima suspausta galva bei mirgejima akyse.... tai va taip ir gyvenu, tikedamasi, kad kai susinormalizuos hormonai, baigsis ir migrena, nes iki Mirenos nezinojau, kas yra galvos skausmas isvis....
Atsakyti
Joga- nusipirkit triptanu grupės vaistų.
Man kai jau visai blogai būna geriu imigran+nalgesin. Tada suveikia greitai ir ilgam.
Atsakyti
Pora puslapiu atgal rasiau, kad naudoju nuo galvos skausmo is JAV parsiustus vaistus. Turiu viena pakuote 100 tableciu equaline migraine formula, kuri galioja iki 2014.01. Jeigu atsirastu norinciu pabandyti, galeciau pasidalinti (atiduoti). Pati dar neisbaigiau kitos pakuotes, o gaila jei taip ir neisnaudosiu iki galiojimo pabaigos. Kaunas
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 04 27, 16:30)
Vien gydytojo konsultacija apie 200 Lt, pirmo vizito metu vaistams apie 150 Lt, menesis geriu - niekas nepadeda...gal tik blogiau. Atsakymas - "taip turi buti, tada keiciam dar kitus vaistus", kuriu kaina vel arti 100 lt, vel menesis be jokiu rezultatu...vel keiciam, vel laukiam, vel pinigai...ir taip kankinausi tikrai ilgai...bijau ir skaiciuoti kiek isleidau HOMEOPATIJAI cool.gif

murrkaite - tik 30 Lt???? tikrai abejoju... g.gif

net 30lt... doh.gif mano vyresne dukra kentejo nuo migrenos nuo pat kudikystes,priepuoliai buvo ziaurus,kai jau beveik paaugliniam amziuje neurologe (besidominti homeopatija) israse homeopatiniu zirniuku-sugerus kursa migrena pasitrauke visiems laikams,gydymosi kurso kaina-4lt,tiek kainavo zirniukai,pirkti specializuotoje homeopatineje vaistineje... ax.gif beje,as irgi ismeginau-man nepadejo,ir zinau kodel: homeopatinius vaistus reikia gerti valanda pries valgi arba berods dvi valandas po jo,kasdien tuo paciu laiku-o as tokiu salygu neturejau,taigi ir norimo efekto nebuvo...ir homeopatiniu vaistu nevartoju butent del sitos priezasties-nera salygu juos vartoti tinkamai,o vartojant netinkamai-jie nepades.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 08 13, 22:41)
.ir homeopatiniu vaistu nevartoju butent del sitos priezasties-nera salygu juos vartoti tinkamai,o vartojant netinkamai-jie nepades.... smile.gif

Būtent dėl tos priežasties aš irgi homeopatiją apeinu drinks_cheers.gif Kažkaip neišeina man gydytis su ja taisyklingai blush2.gif Plius pagal viską yra ir daugiau apribojimų - yra produktų sąrašas (pvz. kakava, mėtos), kurių negalima vartoti gydantis homeopatiškai. Ir tuos vaistus dar reikia laikyti tam tikru atstumu nuo bet kokių įjungtų elektr. prietaisų (televiz., komp., telef. ir t.t.).

Pati vakar pirmąkart bandžiau Migard . Tfu tfu tfu, suveikė stebuklingai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o man nekokia naujiena iš vaistinės -Relpax išėmė iš gamybos verysad.gif verysad.gif verysad.gif siaubas kažkoks....man sunkius priepuolius tik jis nutraukdavo, nepadeda net Zomig, Cinie ir pan. Tiksliau padeda, bet po pusdienio vėl migrena....o Relpax nutraukia visiškai priepuolius...Pervažiavau visas vaistines, sako gali būt, kad jį tik laikinai išėmė unsure.gif
Atsakyti
Braške- bandėt maxalt? Man jie padeda kai imigran jau neveikia. Juos irgi buvo išėmę, bet vėl yra
Atsakyti