Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs žodžiai barnio metu

jotule17
Aš tai nežinau nubausčiau jy kaip nors biggrin.gif Toki dalyką pasakyt čia yra žiauriau negu žiauru.. Po tokių žodžių jo nenorėčiau, kad jis liestusi net prie manes... Mintys visokios lystų į galvą ir pan... Tiesiog jaučiausi šlykščiai labai... Ilgai neatleisčiau smile.gif
Papildyta:
Nu va kaip faina kiek sielos draugių susiradau bigsmile.gif
Neleiskim kad mus tryptu niekintų ir negerbtų žmogus kury mylim smile.gif
Jei jau nesikeičia tokie paršai velniop tą meilę, kekviena esam verta tokio vyro kuris mus gerbtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 06 20, 13:17)
jotule17
Taip drinks_cheers.gif
Aš jau galvojau mano draugas nepasikeis buvau vilty praradus.. Buvo šaltas agresyvus, grubus ir t.t... Bet kai kipau kaip sakant į atlapus tai susimastė greitai ir paaipsniui pasikeitė.
Ne visi supranta, kad tokiais elgesiais laikui bėgant gali prarast tą žmogų, o paskui jau gali būt šakštai po pietų smile.gif
Tad kurių vyriokai elgesi taip ir šneka ikrėskit jiems kalbom ... Atsisėskit pasikalbėkit, pasakykit kas ant širdies viską viską... Gal susiprotės cool.gif

O tai jūs tikitės, kad jis suvisam pasikeitė? Kiek laiko praėjo nuo jo grand pokyčių?
Kam rinkotės tokį?
Atsakyti
as tai nematau cia jau kazko labai blogo, kad net neleist liestis ir t.t. doh.gif
zmogus supyko,nezinau kodel tu ji paskundei tevam,bet manau kad pokalbi pirma turetai pradet atsiprasymu jog paskundei ir kad daugiau taip vaikiskai nesielgis ir santykius spresit tarpusavi ir tada jau gali pradet pokalbi apie tuos keiksmazodzius,kodel jis juos naudoja,kokia reiksme jie turi ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 06 20, 13:51)
griežtukė
Turint vaikų aukotis verta vien dėl jų kad tik jie laimingi būtų smile.gif)
Bet mano atžvilgiu žiūrint pagal save aš nežinau kiek tverčiau tokį elgesi... Ankščiau ar veliau pratrūkčiau ir nemanau kad būčiau su juo... Sveikata irgi brangi. Čia aš pagal save smile.gif
Aš labai bloga esu biggrin.gif  Užsispyrus kaprizinga, su savo norais visokiais ir reikalivimais, jei kažko negaunu sakau tai kam būt kartu jei negaunu ko noriu? biggrin.gif Retai nusileidžiu kada... Dažnai pykstu ždž esu su labai "GERU" charakteriu biggrin.gif ir neleidžiu saves trypt .... Nesvarbu kad myliu,bet viskam yra ribos. smile.gif

ribos yra. ir jis jums jas parodys.
Atsakyti
aš manau ilgam nes jei koki žodi lepteli dar iškart atsiprašo... Jisai augo su pacaniokais tokiais nepraustaburniais tai todėl kalbėdavo beleką ir atsipalaidaves... Kol ikaliau kad man tai nepatinka ir skaudu.. Pagarbos reikia viens kitam jei jau esam kartu ir gyvenam. Ir jis tai suprato. smile.gif
Su juo pradėjau bendrauti ir paskui jau draugauti gyventi nes jis pagal metus labai protingas vyras, žino ko nori išgyvenimo ir pan.. Aš jam antra mergina. Su pirma jis teišbuvo 3 mėnesius net negyveno gal todėl ir nelabai dar suprato kas tas šeimyninis gyvenimas ir pan... Pasakodavo apie pirmają merginą tai iš jo pasakojimų nieko gero ten iš jos nebuvo ( nepraustaburnė, nerimta tokia buvo) ir po jos pusantrų metų neturėjo merginos iki manes, tai sakė jau buvau pasiryžes vienas būt neprasidėt nei su viena, nes norėjo rimtos protingos merginos žiūrinčios rimtai į gyvenimą ištikimynę meilę ir t.t... o tokia rast sunku šiais laikais. Kai visom kitom rūpi pinigai, gražūs vyrai, dar kokie pasilakstymai... Nu ždž sunku susirast dabar tiek merginą tiek vyrą kurie būtų normalūs... Nes tokie laikai ir toks gyvenimas kai gadina žmones ir nieko doro nebeliko beveik. O mes tikimės kad susiradom tai ko norėjom. Ir tikiuosi kad tai tiesa ir ilgam. Nes kolkas kiek gyvenam kartu esu laiminga labai wub.gif Kad ir toliau taip, būsiu laimingiausia, ir net kitų laimės nebereikės pavydėt kaip tekdavo ankščiu pavyduliaut normaliom porom mylinčiom viens kitą, ištikimom smile.gif Ir linkiu visom to, gaut gerus vyrus, jei ir blogesnis paaiškint jiems ko norit, kas negerai surast bendrą kalbą ir spratimą. thumbup.gif
Lekiu į kirpykla dėl darbo, grįšiu greit cool.gif
Atsakyti
Manau ,kad cia dar viskas pataisoma ,nereikia iskart skirtis irnesakyk.gif Jis jusu nemusa , pastoviai taip nepravardziuoja g.gif ? cia pirmas kartas ?
Butina apie tai pasikalbet ,bet man nuojauta kuzda ,kad ir jus nepescia pasakyt koki grieztesni zodeli ... taip zodis po zodzio ir daejot iki to ka turit dabar g.gif Jokiu budu neginu jusu vyro - tai bjauriausi zodziai ,kuriais manau buvo noreta ikasti uz kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 20, 14:07)
as tai nematau cia jau kazko labai blogo, kad net neleist liestis ir t.t. doh.gif
zmogus supyko,nezinau kodel tu ji paskundei tevam,bet manau kad pokalbi pirma turetai pradet atsiprasymu jog paskundei ir kad daugiau taip vaikiskai nesielgis ir santykius spresit tarpusavi ir tada jau gali pradet pokalbi apie tuos keiksmazodzius,kodel jis juos naudoja,kokia reiksme jie turi ir t.t. 4u.gif

geras patarimas, ačiū
4u.gif
Atsakyti
tai, sakot, natūralu imt ne visai gerą ir lipdyt iš jo tai, ko nori? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 20, 15:15)
tai, sakot, natūralu imt ne visai gerą ir lipdyt iš jo tai, ko nori?  bigsmile.gif

Tai kad jau paimtas yra biggrin.gif ,ka cia beimsi dar syki tongue.gif
Atsakyti
optimistės moterys, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 06 20, 14:14)
aš manau ilgam nes jei koki žodi lepteli dar iškart atsiprašo... Jisai augo su pacaniokais tokiais nepraustaburniais tai todėl kalbėdavo beleką ir atsipalaidaves... Kol ikaliau kad man tai nepatinka ir skaudu.. Pagarbos reikia viens kitam jei jau esam kartu ir gyvenam. Ir jis tai suprato. smile.gif
Su juo pradėjau bendrauti ir paskui jau draugauti gyventi nes jis pagal metus labai protingas vyras, žino ko nori išgyvenimo ir pan.. Aš jam antra mergina. Su pirma jis teišbuvo 3 mėnesius net negyveno gal todėl ir nelabai dar suprato kas tas šeimyninis gyvenimas ir pan... Pasakodavo apie pirmają merginą tai iš jo pasakojimų nieko gero ten iš jos nebuvo ( nepraustaburnė, nerimta tokia buvo) ir po jos pusantrų metų neturėjo merginos iki manes, tai sakė jau buvau pasiryžes vienas būt neprasidėt nei su viena, nes norėjo rimtos protingos merginos žiūrinčios rimtai į gyvenimą ištikimynę meilę ir t.t... o tokia rast sunku šiais laikais. Kai visom kitom rūpi pinigai, gražūs vyrai, dar kokie pasilakstymai... Nu ždž sunku susirast dabar tiek merginą tiek vyrą kurie būtų normalūs... Nes tokie laikai ir toks gyvenimas kai gadina žmones ir nieko doro nebeliko beveik. O mes tikimės kad susiradom tai ko norėjom. Ir tikiuosi kad tai tiesa ir ilgam. Nes kolkas kiek gyvenam kartu esu laiminga labai wub.gif Kad ir toliau taip, būsiu laimingiausia, ir net kitų laimės nebereikės pavydėt kaip tekdavo ankščiu pavyduliaut normaliom porom mylinčiom viens kitą, ištikimom smile.gif Ir linkiu visom to, gaut gerus vyrus, jei ir blogesnis paaiškint jiems ko norit, kas negerai surast bendrą kalbą ir spratimą.  thumbup.gif
Lekiu į kirpykla dėl darbo, grįšiu greit cool.gif

kažkaip irgi mano istoriją iš dalies primena biggrin.gif
nes jis iki manęs nebuvo į namus parvedęs jokios merginos, o draugų susibūrime būdavo vienas arba šiaip kažkokią pasikvietęs, bet draugai sakė, kad nekreipdavo į jas dėmesio, o čia AŠ tokia atsiradau ir mes dar susipažinom užsienyje ax.gif
tai taip ir prasidėjo nmūsų istorija... jo mama neperseniausiai papasakojo, kad jo kažkada klausė ar ta mergaitė (tai aš), kurią parsivedė į namus yra reikalinga, nes kartais palikdavo mane namie ir išlėkdavo su draugais, kaip buvo įpratęs pabūti. Tai jis sakė, kad reikalinga wub.gif
Aš jaučiu, akd su mano charakteriu (man irgi yra sakę žmonės, akd esu nesutramdomo charakterio, tokia šūstra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) ir sakė, kad turbūt mano vyrui sunku su manim...bet...nesu tokia padraika, o dabar ypač kai šeima, tik namie sėdėti norisi, šeimyniška ir galiu niekur neiti, tvarkytis po namus.. jis man net priekaištauja, kad man nieko nereikia tik su šluota po namus bigsmile.gif
Atsakyti
Be to ,vyras ne molis ,kad is jo kazka nulipdyt smile.gif O imti reik toki ,kuris arciau sirdies mirksiukas.gif Vat zmones tiek metu pragyvena kartu ir islenda kokiu "perliuku" biggrin.gif nu negerai ,negrazu ... ziuret issiaiskint reikia ,kad nesikartotu .
Atsakyti