Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Mamytes gal galite pasidalinti beatos kuciuku recepteliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2012 12 18, 21:58)
Jo truksta saldumo wink.gif su 5 saukstais cukraus pats tas wink.gif

jau minkosi su 5 šaukštais 4u.gif

QUOTE(bobusiukas @ 2012 12 19, 09:33)
Mamytes gal galite pasidalinti beatos kuciuku recepteliu  blush2.gif

radau internete, kad neperrašinėt blush2.gif jis toks pat kaip knygoj
kūčiukai
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 12 19, 15:27)
jau minkosi su 5 šaukštais  4u.gif
radau internete, kad neperrašinėt  blush2.gif  jis toks pat kaip knygoj
kūčiukai

ACIU LABAI
Atsakyti
Matau kūčiukų receptas jau perduotas, tad man nebereiks fotkinti rolleyes.gif Ačiū už patarimą dėl cukraus. Dėsiu ir aš tada daugiau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

kepusios Kondensuoto pieno keksiukus pakpmentuokite: ar ilgai išlieka švieži? Tarkime kalėdiniam stalui galėčiau prieš pora dienų iškepti ar tiek pastovėję jau būtų nepatrauklūs gomuriui? smile.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas gaminot sausainius - sraiges iš Beatos kepinių knygos? kažkaip sudėtingai man su jais gavos unsure.gif tešla - 100g sviesto, 120g miltų, 50g cukraus pudros ir trynys. Man nesikočiojo visiškai, tai kažką suspaudžiau, uždėjau ant viršaus tamsų sluoksnį ir bandžiau kept. Vaizdo jokio (o dėl jo ir rinkaus šitą receptą), skonis.... kaip sausainių smile.gif

ieškojau šito recepto internete, radau su daugiau miltų, bet tada šoka į trupinius ir vėl neina iškočiot..
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2012 12 22, 19:36)
sveikos,

gal kas gaminot sausainius - sraiges iš Beatos kepinių knygos? kažkaip sudėtingai man su jais gavos  unsure.gif tešla - 100g sviesto, 120g miltų, 50g cukraus pudros ir trynys. Man nesikočiojo visiškai, tai kažką suspaudžiau, uždėjau ant viršaus tamsų sluoksnį ir bandžiau kept. Vaizdo jokio (o dėl jo ir rinkaus šitą receptą), skonis.... kaip sausainių smile.gif

ieškojau šito recepto internete, radau su daugiau miltų, bet tada šoka  į trupinius ir vėl neina iškočiot..

Aš seniai jau planuoju išmėginti tas sraiges, bet pagal šį receptą:
http://www.myrecipes...10000000520523/
Nežinau, ar jis stipriai skiriasi nuo Beatos, tik čia į šviesiąją masę dedasi apelsinas. Turėtų būti skanus derinys...
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 12 20, 23:28)
Labas vakaras,

kepusios Kondensuoto pieno keksiukus pakpmentuokite: ar ilgai išlieka švieži? Tarkime kalėdiniam stalui galėčiau prieš pora dienų iškepti ar tiek pastovėję jau būtų nepatrauklūs gomuriui? smile.gif

Sveiki,
siu keksiuku nekepiau, bet manau bus jau nelabai sviezi g.gif cia gi ne tortas koks, kuri reikia brandinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 22, 20:46)
Sveiki,
siu keksiuku nekepiau, bet manau bus jau nelabai sviezi  g.gif cia gi ne tortas koks, kuri reikia brandinti  ax.gif


Tikrai sekancia diena jau nesijaucia labai sviezi keksiukai ax.gif aisku valgyti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 12 22, 20:36)
Aš seniai jau planuoju išmėginti tas sraiges, bet pagal šį receptą:
http://www.myrecipes...10000000520523/
Nežinau, ar jis stipriai skiriasi nuo Beatos, tik čia į šviesiąją masę dedasi apelsinas. Turėtų būti skanus derinys...


na, čia jau kitokios sviesto ir kt. produktų proporcijos.. gal geriau gautųs. ačiū, gal ir aš pamėginsiu Kalėdoms, jei ūpo bus.

dar rugelache ar kaip ten tuos žydiškus ragelius iš Beatos knygos žadu kept - nieks nebandėt?
Atsakyti
Ką tik ištraukiau meduolinį slyvų pyragą, tik vietoj slyvų dėjau kriaušes. Galbūt rūgštesni vaisiai labiau būtų tikę. Bet šiaip kalėdiškai kvepia ir skanus smile.gif ir gamint nesunku. Tiesa, miltų dėjau vos ne dvigubai, negu nurodyta.
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinu visas visu pirma su sventem.

Tradiciskai jau trecius metus is eiles gaunu is Kaledu senelio Beatos knyga. Noredama apvainikuoti senasias, bandziau iskeptis net keturis kepinius .
Kepiau aguonini torta, sveciai ivertino labai patiko, gal kiek saldokas, bet usgeriant karcia kava tikrai skanu.
Balto sokolado tortas su avietem, taip ir liko beveik nepaliestas, skanu bet na nebent tam kas labai megsta balta sokolada, gan saldu.
Kas del treciosios knygos esu patenkinta recepteliais, bet del nuotraukyciu sutinku, tokio stiliaus nuotraukos nesukelia apetito, gal but primena sena nostalgiska mamos receptu knyga...
Atsakyti