Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(Finna @ 2012 09 06, 17:07)
O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu doh.gif

čia tai žinokit žiauriai baisi situacija, aš taip pat buvau užsisakius iš tinklalapio vien dėl to,kad gaučiau pirmiau nei kad pasirodys knygynuose, užsisakiau anksčiau nei jūs, bet pora savaičių nesulaukus, paprašiau,kad man grąžintų pinigus. Grąžino greitai, nusipirkau po to Pegase.
Nežinau kaip suprasti , kad kiti vėliau užsisakę, gavo anksčiau už pirmiau užsisakiusius, absurdas kažkoks doh.gif Ir iš viso, blynas nors ir ne pirmas, bet kažkoks ne visai toks koks turėtų būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 06, 17:07)
O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu doh.gif Taip laukiau tos knygos, nekantravau išbandyti naujus receptus, tinklapyje Beata rašė, kad gerbėjai pirmieji gaus su parašu, bla bla bla..., o dabar išėjo taip, kad knygų visur pilnos lentynos, o gerbėjai laukia nesulaukia cool.gif Tai va, apie naująją knygą daugiau neturiu komentarų kol kas biggrin.gif

as uzsisakiau 20 d. Iki siol dar irgi negavau, issiunte 26, taciau manes dar niekaip nepasiekia. Apmaudoka, kad tarnybos nelabai tinkamai dirba..
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 09 06, 18:55)
1. Aš užsisakiau už Jus vėliau keliom dienom, bet gavau vos po trijų dienų nuo užsakymo. Tai niekaip nesuprantu, nuo ko čia priklauso  g.gif
---
2. Kai paskelbė Beata, kad laidoje bus pokalbiai, jau tada maniau-kad tai visai nereikalingas dalykas (daugelyje tokių laidų būna pašnekovų-tai ir Beatai prisireikė 

Nežinau kodėl čia tokia neteisybė biggrin.gif
---
drinks_cheers.gif
Ir visą laidą jais sugadino doh.gif

QUOTE(Renacio @ 2012 09 06, 18:58)
o aš įkelsiu  sausainių su šokoladu ir griliažu nuotrauką  rolleyes.gif

Oi kaip skaniai atrodo, kepsiu būtinai bigsmile.gif

QUOTE(Musiukass @ 2012 09 06, 19:56)
as uzsisakiau 20 d. Iki siol dar irgi negavau, issiunte 26, taciau manes dar niekaip nepasiekia. Apmaudoka, kad tarnybos nelabai tinkamai  dirba..

Man po ilgo aiškinimosi sakė irgi, kad išsiuntė 26 dieną, bet šiandien po dar daugiau aiškinimųsi paaiškėjo, kad knyga buvo išsiųsta tik šiandien vakare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 05, 23:38)
bet naujajai ji negalioja  schmoll.gif

Hmm... tai bent akcija - raso visoms knygoms, o se tau, kad nori - naujoms knygoms negalioja doh.gif

Pasikartosiu, bet pritariu jums visoms, kad pirmoji laida nelabai vykus schmoll.gif ankstesnio sezono laidos is tiesu - tokios buvo jaukios, mielos.. o dabar kazkas ne taip.. truksta laidai jaukumo, siltumo, o dar tie pokalbiai - na, toks jausmas iterpta tik tam, kad galetu pratempti laidos laika ir nieko daugiau.. lauksim kitu - gal bus kazkiek geresnes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ailada: 06 rugsėjo 2012 - 22:39
QUOTE(Ailada @ 2012 09 06, 22:35)
Hmm... tai bent akcija - raso visoms knygoms, o se tau, kad nori - naujoms knygoms negalioja doh.gif

ne tiesiogiai "naujoms negalioja" o Beatos knygai padaryta 2 ar 3lt "nuolaida" ir "akcijinėm prekėm nuolaida netaikoma" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 09 06, 18:55)
Buvau prižadėjusi nufotkinti ir įmesti receptą. Deja, na niekaip nepavyksta to padaryti-sutalpinti į kadrą (mažos raidės labai). Tai jeigu tinka-galiu perrašyti receptą 

Ačiū, Nome.

O sausainiai beveik identiški šokoladiniams sausainiams iš I knygos. Kadangi anuos labai mėgstu ir dažnai kepu, tai matau, kad prisidėjo tik griliažas ir nebėr kakavos.
Na bet vis vien šiek tiek kitoki, tikiuosi, bus tokie pat skanūs kaip ir anie...
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 06, 22:16)
Man po ilgo aiškinimosi sakė irgi, kad išsiuntė 26 dieną, bet šiandien po dar daugiau aiškinimųsi paaiškėjo, kad knyga buvo išsiųsta tik šiandien vakare unsure.gif

va čia tai.. doh.gif man neatsako i laiska dar, gal ir ta pati istorija laukia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 09 07, 07:19)
va čia tai..  doh.gif man neatsako i laiska dar, gal ir ta pati istorija laukia..  unsure.gif

Man tikrai greitai atsakinėjo į visus laiškus, gal, kad labai daug ir dažnai, ir ne itin geros nuotaikos rašiau biggrin.gif
O šiaip tai, man susidarė įspūdis, kad kol "nepakeli vėjo", knygos lauksi lauksi ir neaišku kada sulauksi unsure.gif Nes per daugiau nei dvi savaites, kol be reikalo laukiau, knyga net nebuvo išsiųsta. Po ilgo aiškinimosi, išsiaiškinau siuntinio numerį, tai pasirodo, išsiuntė tik vakar vakare (užsakiau ir pinigus sumokėjau rugpjūčio 21d.) Knygą gavau šiandien, prieš 5min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 07, 12:57)
Po ilgo aiškinimosi, išsiaiškinau siuntinio numerį, tai pasirodo, išsiuntė tik vakar vakare (užsakiau ir pinigus sumokėjau rugpjūčio 21d.) Knygą gavau šiandien, prieš 5min. smile.gif

Būsiu apsimelavusi trupučiuką wub.gif . pasirodo aš užsisakiau 08-20, o gavau 08-24. Atvežė labai anksti ryte į namus prieš 8 val.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 09 05, 21:18)
gal kas gaminot grikių pyragą? receptas iš naujos knygos, gamino naujausioje laidoje, įdomu, ar skanus, ar verta bandyti? smile.gif

as bandziau si pyraga- labai pigus, tikrai skanus ir pakankamai sotus, na tai nera kazkas mandro, bet visi kas ragavo sake kad tikrai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 07, 12:57)
Man tikrai greitai atsakinėjo į visus laiškus, gal, kad labai daug ir dažnai, ir ne itin geros nuotaikos rašiau biggrin.gif
O šiaip tai, man susidarė įspūdis, kad kol "nepakeli vėjo", knygos lauksi lauksi ir neaišku kada sulauksi unsure.gif Nes per daugiau nei dvi savaites, kol be reikalo laukiau, knyga net nebuvo išsiųsta. Po ilgo aiškinimosi, išsiaiškinau siuntinio numerį, tai pasirodo, išsiuntė tik vakar vakare (užsakiau ir pinigus sumokėjau rugpjūčio 21d.) Knygą gavau šiandien, prieš 5min. smile.gif

Man tik ryte atsake i pakartotinai nusiusta laiska, kad suzinos numereli siuntos ir duos zinot. Dar nezinau. Pakartotinai dar karta klausiau - tyla. O ji paziuret, tai tereikia atsiverst pasto siuntu saraseli, tokie dokumentai manau po ranka kiekvienoj imonej..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 07 rugsėjo 2012 - 20:11
O man tai patiko laida rolleyes.gif ir laida ir receptai ir svečiai netrukdė rolleyes.gif grikių pyragas jau laukia eilėj blush2.gif
Atsakyti