Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

[quote=migdolinis_saldainiukas,2013 01 08, 21:39]
Silkės tortą dariau Kūčioms, tai daugiau nedarysiu.. nepatiko nei skoniu,nei isvaizda.. duonos trupiniams kita kart reiktų žymiai daugiau sviesto dėti kad tvirtas pagrindas būtų, bei dar papaildomo skonio trūksta pačiai masei..

Silkes tortas man asmeniškai taip pat nepatiko, na gal jei būtų visa ta masė ne su duona o su karštomis bulvėmis, tai manau visai kitas reikalas. Vyriškis tai išvis tik kasnelį paragavo ir sako neskanu ax.gif
Atsakyti
Kas del silkes torto, tai man, seimai, draugams ir artimiesiems labai patinka. Darau ji labai daznai biggrin.gif Tik duona dedu riekemis ir tepu sviesta ant ju, nors man nesijaute kitoks skonis del to, tiesiog man taip patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 09, 12:33)
Kas del silkes torto, tai man, seimai, draugams ir artimiesiems labai patinka. Darau ji labai daznai  biggrin.gif  Tik duona dedu riekemis ir tepu sviesta ant ju, nors man nesijaute kitoks skonis del to, tiesiog man taip patogiau  ax.gif

Na matyt kiekvienam pagal skonį, kol nebuvau įspaudus citrinos sūlčių tai skonis geresnis buvo
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 01 09, 13:03)
Na matyt kiekvienam pagal skonį, kol nebuvau įspaudus citrinos sūlčių tai skonis geresnis buvo

As neturiu jos kalendoriaus, tai kaip supratau, ten siek tiek pakeistas receptas, nes manajame recepte citrinos sulciu nera mastau.gif
P.S. as is jos blogo issisaugojau recepta.
Atsakyti
Sveikos damos,
ooooooo kaip aš čia tik dabar atradau tokia temą doh.gif
Bet jungiuosi prie jūsų, turiu visas tris Beatos knygas ir labai jas myliu ir saugau, nes jos man įkvepimo šaltinis cool.gif
Taigi turiu tokį klausimėlį:
Mano vyras gimtadieniui užsimanė vietoj torto Pana cotos blink.gif (Prisižiūrėjo tokios kulinarijos laidos My Kitchen Rules, ten visi kaip pamišę ją gamina) blink.gif O aš kažkaip susimaščiau ir išsigandau niekad jos neteko gamint, Beatos II knygoje kaip tik atradau jos receptą, tik bėda ta, kad ten ji su mangais, o aš noriu pagamint ją be jokių priedų. Gryna panakotą su uogų šerbetu. ar teko kuriai nors ruošti tą (mano vyro išsvajotają essen.gif ) pana cotą? Kokių pastebėjimų turite? 4u.gif
Atsakyti
Vakar užsinorėjom su vyriškiu ko nors desertui, tai greituoju būdu padariau Beatos obuolių pyragą iš jos kepinių knygos paskutinio puslapio, tai labai patiko ta idėja su užpilimu ant viršaus sviesto/cinamono/cukraus mišiniu smile.gif ir kadfangi namie grietinės beveik nenaudojam,todėl neturėjau, ir vietojs jos į receptą įpyliau turimo skanaus jogurto geriamo.. receptas gavosi nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 01 09, 12:27)
[Silkes tortas man asmeniškai taip pat nepatiko, na gal jei būtų visa ta masė ne su duona o su karštomis bulvėmis, tai manau visai kitas reikalas. Vyriškis tai išvis tik kasnelį paragavo ir sako neskanu  ax.gif

drinks_cheers.gif
Su karsto bulvem skonis dar dar ,nu duona visiskai netiko
Atsakyti
Vakar pagaminau troškintus kopūstus iš pirmos knygos, tai liuks kaip skanu biggrin.gif Kitą kartą tik reikėtų dėti daugiau šoninės, kažkaip 150 gramų buvo mažoka tokiam kiekyje kopūstų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2012 12 17, 22:50)
Labai juo susidomėjau, nusipirkau apelsinu, bet apsižiūrėjau, kad namie nėra balto vyno acto, kažin ar  tiktų paprastas ir kuom pakeisti džiovintą čili pipirą?

Išsiviriau apelsinų actą, bet pyliau per pusę balto vyno acto ir paprasto acto, skonio nepagadino. Manau reikia mažiau čili, jis labai jaučiasi, aš dėjau tik vieną mažytį mažytį, nežinau, gal jis koks aštresnis yra, nes vadinasi "La novella cilli", actas gavosi su labai juntamu čili skoniu, aštrokas, bet su aliejum salotom tinka. Pastovėjęs šaldytuve, susidarė nuosėdų. Įdomu, kur jį dar galima būtų panaudoti, ne vien salotoms.?
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 01 11, 10:15)
Išsiviriau apelsinų actą, bet pyliau per pusę balto vyno acto ir paprasto acto, skonio nepagadino. Manau reikia mažiau čili, jis labai jaučiasi, aš dėjau tik vieną mažytį mažytį, nežinau, gal jis koks aštresnis yra, nes vadinasi "La novella cilli", actas gavosi su labai juntamu čili skoniu, aštrokas, bet su aliejum salotom tinka. Pastovėjęs šaldytuve, susidarė nuosėdų. Įdomu, kur jį dar galima būtų panaudoti, ne vien salotoms.?

Šeip tai aš asmeniškai vyno actą dedu į sriubas, nes mano vyrui patinka rūgštesnės, tai manau, kad ir šis apelsinų actas tiktų į kokias rytietiškas sriubas, pvz.: kokosų sriuba... thumbup.gif
Atsakyti
Varškės blynai - liuks labai skanu, kaip tik sekmadienio pusryčiams tiko rolleyes.gif
Razinų ir slyvų keksas (pyragas) - skanus, galbūt šiek tiek per daug razinų, tai mažinčiau šiek tiek kiekį, antrą kartą tikrai gaminsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2013 01 13, 15:09)
Varškės blynai - liuks labai skanu, kaip tik sekmadienio pusryčiams tiko  rolleyes.gif
Razinų ir slyvų keksas (pyragas) - skanus, galbūt šiek tiek per daug razinų, tai mažinčiau šiek tiek kiekį, antrą kartą tikrai gaminsiu  mirksiukas.gif

Mūsų namuose jau kelinti metai sekmadieniais tradiciškai kepami šie varškės blynai.
Atsakyti