Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 01, 16:22)
SVEIKOS  bigsmile.gif
Nebuvau naujos temos i favorite isidejus.
Mes vargstam su savo vonia, tiksliau labai letai viskas vyksta doh.gif , isdazyta, ant grindu plyteles yra ir tiek...
Pakvepinsiu provansu, kad kvapai tie isgaravo temoj  biggrin.gif :

Niu tai jau rodykis rodykis kai turesi ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 08 01, 16:53)
wub.gif laba diena,seniai begirdėta biggrin.gif

Taigi 5 metus buvau save atidavusi namui, o dabar su fotografavimu blustu, kitais metais zadu rimtai tuo uzsiimt bigsmile.gif , o dabar mokinuos, skaitau, praktikuojuos ax.gif
O dar kitais metais norim su MB susirasyt, bus 10 metu kartu, vestuviniai ziedai guli 6 metai stalciuj, nebuvo kada per ta nama biggrin.gif , tai vel bus siokio tokio veiksmo wub.gif

QUOTE(valpurgija @ 2012 08 01, 17:10)
dekui kava, tikrai dusia atsigavo  4u.gif
o as sest. pirma karta islydesiu vyra i uzsieni...ilgai brendom siam sprendimui...jei norai butu mazesni, tai gal ir uztektu to pragyvenimo, bet kadangi statybos uzsistovejo ir nesimato prosvaisciu ju aktyviam pratesimui susitaupyt, tai teks pasiaukot, kazkaip nesinori nama pastatyt, kai jau vaikams nebereikes nei ju kambariu  biggrin.gif    g.gif  smile.gif

Taigi pamaciau tiek groziu ir jus prisiminiau, nors ir pamirsusi nebuvau, tik vis nerasdavau laiko skaityt ax.gif
Nelinksma del isvaziavimo verysad.gif .......... O kur?
QUOTE(daffni @ 2012 08 01, 17:12)
Niu tai jau rodykis rodykis kai turesi ka mirksiukas.gif

Ui, butinai butinai. Na cia ta vonia, kur ispeizavojot mano kilimelius dryzuotus ir paveiksla su kriauklem biggrin.gif , bet rodysiuos, man patiks, jau matau bigsmile.gif

Isivaizduojat, rinkaus uzuolaidu medziaga, siunciaus pavyzdzius is Anglijos, o kai norejom jau pirkt, ba ba, nebebuvo tos medziagos, ne vieno atspalvio doh.gif doh.gif ir vel reik ieskot kazka............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 01 rugpjūčio 2012 - 18:05
QUOTE(masajugi @ 2012 08 01, 10:03)
Kazkaip sioj temoj jau nei klasika, nei provansu nebekvepia... g.gif  g.gif  g.gif

vasara juk, niekas namuose nebesedi - ateis ruduo ir vel pakvips namais... smile.gif
Atsakyti
O ko tema nebe provanso ir klasikos, o lengvos klasikos biggrin.gif , nes pas mane tokia jau sunki klasika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 07 27, 23:19)
ir vėl prašau patarimo:
user posted image
prie sienos tarp langų norim statyti krosnelę - baltą, sienos taip pat bus šviesios. turiu įtarimą, kad krosnelę "pradings" prie šviesios sienos g.gif kaip manot, gal reikia daryti kažkokią kitokią šios sienos apdailą? visai neturiu minčių, nes pradinis variantas, taigi ir visa vizija, buvo židinys, deja, dėl kai kurių statybininkų lepsusų, jo ten nebesigauna daryt doh.gif

krosnelė bus tokia: user posted image
krosnelės kaminas tikriausiai nueis į sieną, turėtų bųti panašiai kaip čia: http://public.fotki....int-01-new.html

kadangi pasijautė pagyvėjimas, tai pasikartosiu su postu, gal kas gerų idėjų turėsit.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mirksniukas, tai uzdesi margas uzuolaidas ir gal viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 02, 00:32)
kadangi pasijautė pagyvėjimas, tai pasikartosiu su postu, gal kas gerų idėjų turėsit.. rolleyes.gif

gal kils kokių minčių blush2.gif

user posted image

įdomu koks sienos plotis ir kaip jau buvo pastebėta kaip ir kur kabinsit užuolaidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 08 02, 07:41)
gal kils kokių minčių  blush2.gif

user posted image

įdomu koks sienos plotis ir kaip jau buvo pastebėta  kaip ir kur kabinsit užuolaidas  g.gif

tame ir bėda, kad siena tik ~105cm, jokia apdaila iš šonų aplink krisnelę nebesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 01, 22:32)

kol neaisku, kokios spalvos dar atsiras kambaryje, kol kas stipriai dominuoja langai, net ir be uzuolaidu. Vietos tarp langu ne taip jau daug, todel krosneles gal nereiketu labai isryskinti, geriau, kad ji i ta tarpeli isilietu.
Sienas dazykit vienodai visur, veliau, jei matysi, kad kazko truksta, visad galima prideti.
Atsakyti
As dar naktines uzuolaidas butinai kabinciau, tiesiog suimtas i sonus.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 08 02, 08:19)
kol neaisku, kokios spalvos dar atsiras kambaryje, kol kas stipriai dominuoja langai, net ir be uzuolaidu. Vietos tarp langu ne taip jau daug, todel krosneles gal nereiketu labai isryskinti, geriau, kad ji i ta tarpeli isilietu.
Sienas dazykit vienodai visur, veliau, jei matysi, kad kazko truksta, visad galima prideti.

manau, kad taip ir darysim, aš kažkaip iš karto už vientisą spalvą buvau/esu,. čia vyras subalamutino, tai ir pradėjau abejot tongue.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 02, 08:58)
As dar naktines uzuolaidas butinai kabinciau, tiesiog suimtas i sonus.

tai taip, užuolaidos būtinai, kaip be jų bigsmile.gif tik reikės sugalvoti, kaip jas iš to šono, kur krosnelė bus, įkombinuoti. bet čia jau žiūrėsiu, kai krosnelė stovės ir aeisiu vėl patarimų čia rolleyes.gif

beje, gal turit idėjų, ant kokio pagrindo krosnelę statyti? tos kažkokios plokštės, kur būna prie krosnelių pirkti, yra arba stiklinės, arba juodos spalvos - nenoriu nei vieno, nei kito. tada plytelės belieka? ar gal dar kokių variantų žinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 01, 22:32)

aš krosnele statyčiau jei įmanoma prie dešinės sienos kampe,netrukdytų užuolaidom, per vidurį kur planuojat nesižiūrės. 4u.gif ir + durys atsiveria,bumpsės į krosnelę,o ir saugumo sumetimu dar aplinką įvertinkit.
Esu mačius ant vario lakšto pastatytą,o gal tas lakštas priglaustas g.gif bet čia prie židinio. Yra marmuro plytelių didelių pirkti. Tai ir apdailai ir ant grindų galima dėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 02 rugpjūčio 2012 - 10:31