Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 02, 16:24)

Ačiū thumbup.gif 4u.gif

Gal Rytinė Kava galėtų pakomentuoti, ar patogus tokio tipo durų varstymas ir kokia šios firmos durų kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 02, 18:22)
Sveikutes 4u.gif

Noriu padekot visoms uz paprotinima del vaiko lovos, nu ziauriai esu patenkinta, kad jos nepirkau tos baisios masinos bigsmile.gif 

Turiu va toki vaizda siuo metu vaiku kambary, nu ir nepatinka jis man schmoll.gif  Ka padaryt, kad butu jaukiau, graziau,  kuria linkme judeti? Reikia kazkokiu uzuolaidu, tik neturiu minciu nei del spalvos, nei del ispildymo g.gif
user posted image

Uzveskit ant kelio, mielosios biggrin.gif

Labukas,

Jaukuma kuria tokios paprastos detales kaip viena kokia didesne vaikucio nuotrauka, ryskiaspalves pagalveles, mano nuomone reikejo didesnio kilimo, kokio apvalaus, na bet cia neesminis dalykas, ji galite pataisyti uzdedamos kokias krentancias ilgas uzuolaidas, arba kokius roletus, nezinau ar daro bet esu maciusi, kaip padare dvieju vaiku nuotrauka rolete, tai kai vakaras ateidavo uzdengdavo su roletu langa, taip jauku ir silta, nes tai yra tokia miela detale is asmeninio gyvenimo uzfiksuota akimirka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 02, 21:22)
Sveikutes 4u.gif

Noriu padekot visoms uz paprotinima del vaiko lovos, nu ziauriai esu patenkinta, kad jos nepirkau tos baisios masinos bigsmile.gif 

Turiu va toki vaizda siuo metu vaiku kambary, nu ir nepatinka jis man schmoll.gif  Ka padaryt, kad butu jaukiau, graziau,  kuria linkme judeti? Reikia kazkokiu uzuolaidu, tik neturiu minciu nei del spalvos, nei del ispildymo g.gif
user posted image

Aš baltai mėlyną laikrodį kabinčiau ir nuotraukų. Ištempčiau tokią virvelę ir ant jos su skalbinių segtukai prikabinčiau nuotraukų, kurias būtų galima kaitalioti, keisti vaiko piešinėliais.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 08 02, 19:39)
Aš baltai mėlyną laikrodį kabinčiau ir nuotraukų. Ištempčiau tokią virvelę ir ant jos su skalbinių segtukai prikabinčiau nuotraukų, kurias būtų galima kaitalioti, keisti vaiko piešinėliais.

Va dar viena panasi ideja
http://www.facebook....8...e=3
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 02, 22:43)

Aga, gražu ir tie rėmukai. Į tokį rėmą galima pagrindą dėti tą tokią kamštinę lentą. Tada į ją galima nuotraukas ar šiaip kažką smaigstyti su adatėlėm. O kai vaikas paaugs, tai galės ten, kad ir su mokykla reikalingą info susikabinti (pvz pamokų tvarkaraštis ir pan)
Atsakyti
Liniuxxx, visu pirma tai keisciau uzuolaida. Ji dabar ten kaip laikinas skuduras kabo ir vaizda gadina. tavo labai aukstai karnizas pakabintas. Labai proporcijos man issidarko. Sakau, gal kazka kaip sioje nuotraukoje padarius, romanetes iki lango virsaus nuleistas laikant, gal kitaip atrodytu, nuleidus net siek tiek ant lango, gal net ir vizualiai butu galima padaryti taip, tarsi langas butu aukstesnis, nei yra is tiesu.

user posted image

nedaryciau ryskiu uzuolaidu, spalvu jose gali buti, bet tonas panasus, kaip tapetu (tarp kitko, lyg ir grazus jie man atrodo, jei kada galetum dar ir is arciau ju nuotrauka padaryti ax.gif ).

Ta takuti vistik traukciau lauk ir deciau trumpo plauko ir tapetu spalvos, gerokai didesni nei tas takas, kilima. Jis turetu jaukumo kambariui suteikti. Uzteks tu spalvu kitur: zaislai, knygutes, koks kamuolys, be galo reikalingos doh.gif dezutes nuo lego ar pan. Spintele kol kas bandyciau traukti arciau prie lovytes, dabar ji ties puse lango neaisku ka veikia, tarsi laikinai atitraukta butu. Na ne vieta jai ten, nors tu ka. ir man kazkodel atrodo, kad dar vienos tokios komodeles jums reiktu g.gif Ar yra dar kokie baldeliai tame kambaryje apart tu, kurie nuotraukoje. Virs lovytes galvugalio pakabinciau paveksliuka. Kad ir koki tekstilini lengvuose remeliuose.

kazkoki toki kilimuka bandyciau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 02 rugpjūčio 2012 - 23:26
QUOTE(ValSve @ 2012 08 02, 17:02)
Sveikos provanso ir klasikos gerbėjos smile.gif

Jau labai seniai skaitau šią temutę, bet niekad nepsireiškiu. Tiesiog nekūriam dabar namų, gyvenam taip kaip yra. Kūriu tik mintyse.  blush2.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu  blush2.gif

Mirksniuk, pagalvojau gal sudomins mano siūlomas variantas  blush2.gif Tik nežinau ar techniškai tai įmanoma padaryt.
Įsivaizduoju, kad būtų galima įrėmint krosnelę padarius jai nišą toliau nuo langų. Labai sunku paaiškint, tai pabandžiau vizualiai, nors ir nesėkmingai pavaizduot  blush2.gif
Šonuose yra mini nišos užuolaidoms parišt.
variantas
o čia iš viršaus taip atrodo:
iš viršaus
Tokiu atvejų nekiltų grėsmė nei užuolaidoms, nei sienoms  ax.gif

SAUNUOLE su savo pamastymais, gal seimininkei tiks ax.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 02, 21:22)
Sveikutes 4u.gif

user posted image

MMMM, kolkas jo, niuru.... Kodel tas karnyzas taip aukstai virs lango ??? Uzuolaidos labai niurios vaikui (turbut laikinai). Po langu spinteles tos nestatyciau. Daugiau galva nedirba sia minute blush2.gif

QUOTE(Alexa @ 2012 08 02, 21:53)
Ačiū  thumbup.gif 4u.gif

Gal Rytinė Kava galėtų pakomentuoti, ar patogus tokio tipo durų varstymas ir kokia šios firmos durų kokybė?

DURYS SUUUPER, niekada nedeciau stumdomu.
Nezinau ar lietuviai turi, bet mes pirkom is latvijos, pas juos kazkas vis i Siaulius vaziuoja ir iki Siauliu daveza jas. Tik ten duru standartas yra, jau ne pagal uzsakyma. As nama projektuodama ta issiaiskinau ir angas pasidarem tinkamas tom durim thumbup.gif

QUOTE(lairam @ 2012 08 02, 22:47)
Aga, gražu ir tie rėmukai. Į tokį rėmą galima pagrindą dėti tą tokią kamštinę lentą. Tada į ją galima nuotraukas ar šiaip kažką smaigstyti su adatėlėm. O kai vaikas paaugs, tai galės ten, kad ir su mokykla reikalingą info susikabinti (pvz pamokų tvarkaraštis ir pan)

Ideja super su kamstine danga bigsmile.gif , mes taip turim vaiku kolidoriuj, tik remeli reiktu bent jau baltai nudazyt....
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 02, 21:17)
Liniuxxx, visu pirma tai keisciau uzuolaida. Ji dabar ten kaip laikinas skuduras kabo ir vaizda gadina. tavo labai aukstai karnizas pakabintas. Labai proporcijos man issidarko. Sakau, gal kazka kaip sioje nuotraukoje padarius, romanetes iki lango virsaus nuleistas laikant, gal kitaip atrodytu, nuleidus net siek tiek ant lango, gal net ir vizualiai butu galima padaryti taip, tarsi langas butu aukstesnis, nei yra is tiesu.

user posted image

nedaryciau ryskiu uzuolaidu, spalvu jose gali buti, bet tonas panasus, kaip tapetu (tarp kitko, lyg ir grazus jie man atrodo, jei kada galetum dar ir is arciau ju nuotrauka padaryti  ax.gif ).

Ta takuti vistik traukciau lauk ir deciau trumpo plauko ir tapetu spalvos, gerokai didesni nei tas takas, kilima. Jis turetu jaukumo kambariui suteikti.  Uzteks tu spalvu kitur: zaislai, knygutes, koks kamuolys, be galo reikalingos  doh.gif  dezutes nuo lego ar pan. Spintele kol kas bandyciau traukti arciau prie lovytes, dabar ji ties puse lango neaisku ka veikia, tarsi laikinai atitraukta butu. Na ne vieta jai ten, nors tu ka. ir man kazkodel atrodo, kad dar vienos tokios komodeles jums reiktu  g.gif  Ar yra dar kokie baldeliai tame kambaryje apart tu, kurie nuotraukoje. Virs lovytes galvugalio pakabinciau paveksliuka. Kad ir koki tekstilini lengvuose remeliuose.

Man asmeniskai atrodo, kad kaip tik ne tai kad laaabai ryskiu, bet tikrai ir ne baltu ar kreminiu atspalviu reiketu uzuolaidu. Kadangi lubos, sienos ir grindys, komoda ir lovyte yra sviesios, tai automatiskai reikia spalvos. Juk cia vaiko kambarys ir reikia vaikui leist uzaugt su spalvom 4u.gif suspes su tamsiom ir visokiom neutraliom spalvom suauges sociai laiko. As kai vaikas buvau, jokiu nebuvo salygu, as net savo kambario neturejau, apie vaikiskus nei tapetus nei baldelius isvis neturiu ka kalbet, tai manau kad vaikui reikia leist pasidziaugt spalvotu pasauliu aplink ji smile.gif Cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Man patiktu siam kambariui uzuolaidos kremines su daug kazko margo.
Papildyta:
http://www.curtainfa...;customListIds=
cia yra margu su melsva, o dabartines tai ui, neeee.
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 02, 23:28)
Man asmeniskai atrodo, kad kaip tik ne tai kad laaabai ryskiu, bet tikrai ir ne baltu ar kreminiu atspalviu reiketu uzuolaidu.

vaje, tai jau vien nuo zaislu juk kiek spalvu kambaryje doh.gif biggrin.gif bent jau pas mus tai taip, pilys, didieji lego, kuriu niekur labai neidesi, knygos, laivai, kamuoliai, raketes, sautuvai, lankai, kardai, drakonai ir dinozaurai... zodziu per akis ir dar truputi biggrin.gif
be to ir nesiuliau juk nespalvotu uzuolaidu, kaip tik parasiau, kad spalvos tikrai galimos, tik tos spalvos vistik turi buti atitinkamo atspalvio, jei jau norisi jaukaus kambario, o ne spalvu chaoso visur kur imanoma.
As nesakau, kad spalvoto kambario negalima daryti vaikui aplamai. Tiesiog cia jau viskas link to krypsta, kad interjeras turetu buti ne rekianciu spalvu, o jaukus ir siltas. Nesuprantu, kodel vaikas turetu gerai jaustis tik ryskiu spalvu kambaryje? g.gif be to jau ryskiu baldeliu yra, tai uzteks dar keliu smulkesniu ryskiu detaliu ir spalvu kambaryje tikrai netruks.
cia yra svelniu, ramiu spalvu vaiku kambariai. aisku, jie ekspoziciniai, bet man pakankamai mieli. bet jie be zaislu, knyguciu ir pan. tai jei dar jie butu, tai nemanau, kad jaustusi spalvu stygius.
http://www.lovekidsz...n-inspirations/

dar
http://www.besthouse...om-decor-idea12

tarkim cia labai saikingai zaisliuku yra. na parodinis variantas nuotraukai padaryti, nes kas turim vaiku, tai zinom, kad visokio spalvoto gerio tikrai musu atzalos isdelioja daug daugiau ir visur, kur imanoma biggrin.gif tai vat, net ir toks skaikingas spalvotas dekoras labai pagyvina kambari biggrin.gif

user posted image
uzuolaidose irgi juk gali buti smulkiu raudonu ir melynu dryziuku, kartu su didesniais smeliniais dryziais, jie neduominuotu, bet vaizdais butu gyvensnis, o visumoje pacios uzuolaidos nereztu akiu.

as kokias tokias tai drasiai deciau ir galvos nekvarsinciau
user posted image

user posted image

na va kazkokios tokios, is RK puslapio mano manymu tiktu. Jei tik aisku jos tokios realiai, kokias as ir isivaizduoju is tokios mini nuotraukos doh.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 rugpjūčio 2012 - 00:01
Cobre, man pirmos uzuolaidos virtuvines kazkaip g.gif

Ir aplamai, negalvokit, kad tie kambariai bus pagal jus, nes tai jusu vaiku kambariai, o ne jusu tongue.gif .
Pas mano mazaja svelnus balaganas, ji laiminga, visur visko pilna, stalai, lova, palange nukrauta jos daiktais. Sugalvojo pasidaryt zidini is dezes, prisidejo pagaliuku, jau menesi ji turi zidini, nu super, nieko nelieciu, nes pamenu kaip man nepatiko kadaise kai mano kambarys turejo but pagal mama.........
O tas kambarys pas Liniuxx man kaip negyvenamas dabar atrodo g.gif arba labai sutvarke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 03, 00:01)
Cobre, man pirmos uzuolaidos virtuvines kazkaip  g.gif

na nepasakyciau, tiesiog nuotrauka nevykusi. ir siaip jos plonos, tai reiktu arba pamusala dar deti, jei noretusi konkreciai tu, arba kazko panasaus, is storesnio audinil, jei aplamai languciais noretusi.
cia tos pacios ir matosi, kad plonos.

user posted image
Atsakyti