Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Barboraaa @ 2012 08 02, 10:22)
aš krosnele statyčiau jei įmanoma prie dešinės sienos kampe,netrukdytų užuolaidom, per vidurį kur planuojat nesižiūrės. 4u.gif ir + durys atsiveria,bumpsės į krosnelę,o ir saugumo sumetimu dar aplinką įvertinkit.
Esu mačius ant vario lakšto pastatytą,o gal tas lakštas priglaustas g.gif bet čia prie židinio. Yra marmuro plytelių didelių pirkti. Tai ir apdailai ir ant grindų galima dėt.

kampe negalim, kaminas būtent toj sienoj tarp langų padarytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 02, 10:37)
kampe negalim, kaminas būtent toj sienoj tarp langų padarytas doh.gif

man tada vistiek krosnelę įrėmint norėtūsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 02, 09:21)
beje, gal turit idėjų, ant kokio pagrindo krosnelę statyti? tos kažkokios plokštės, kur būna prie krosnelių pirkti, yra arba stiklinės, arba juodos spalvos - nenoriu nei vieno, nei kito. tada plytelės belieka? ar gal dar kokių variantų žinot? g.gif

naturalus akmuo, plyteles:
http://www.giesser-g...b...dern&n=1038
http://www.zepernick...en_verlegen.jpg
http://www.die-feuer.../Reutte-039.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 08 02, 10:45)
man tada vistiek krosnelę įrėmint norėtūsi g.gif

aš labai norėjau kaip židinio apdailos aplink, deja, ta siena per siaura tam - krosnelės plotis ~57cm, pati siena ~105cm, niekaip nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 08 02, 10:22)
aš krosnele statyčiau jei įmanoma prie dešinės sienos kampe,netrukdytų užuolaidom, per vidurį kur planuojat nesižiūrės. 4u.gif ir + durys atsiveria,bumpsės į krosnelę,o ir saugumo sumetimu dar aplinką įvertinkit.
Esu mačius ant vario lakšto pastatytą,o gal tas lakštas priglaustas g.gif bet čia prie židinio. Yra marmuro plytelių didelių pirkti. Tai ir apdailai ir ant grindų galima dėt.

Jeigu krosnele - vienintelis silumos saltinis kambaryje, ji tik ir gali stoveti tarp langu. Patrauksi nuo langu toliau - langai rasuos, ypac kurie iki grindu. Beje, ir kamino labai toli nenutempsi - yra kur yra. Jeigu ji labiau del grozio - kita kalba...

Naktines uzuolaidas reikes daryti taip kad niekas negaletu netycia jas atitraukti i krosneles puse. Arba rinktis romaneciu varianta, jos gali uzsibaigti kartu su langu, maziau rizikos kad uzsidegs. Siena virs krosneles liks tuscia, o jei skardinis dumtraukis i ja ieis tame aukstyje kur dabar matosi anga ismusta, tai jo geras gabalas matysis... Paveikslais ar lekstutem to neuzdengsi, siena aplinkui dulkes tamses ir t.t. sad.gif Nzn kas bus aplink name, bet galima pvz uzdeti horizontaliai karniziuka kazkokiam aukstyje virs dumtraukio ir iki jo is apacios paklijuoti sviesiom plytelem klasikinem pvz rombais ar pan. O virs jo kad ir tapetai arba dazymas jei norite dazymo. Kitur to testi nebutina. Na ir t.t. ir t.t., variantu daug... wink.gif
Atsakyti
Merginos, kažkuri kadaise rodėtės tokias suveriamas (iš horizontalių lystelių - žaliuzinio tipo) medines baltas drabužinės duris, buvo kalba apie Latvijos gamintojus. Neberandu, kurioje temoje. Gal primintumėte 4u.gif Ir gamintojas domina. Labai jau tokių prisireikė...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 08 02, 10:52)

jeigu dėti plyteles, tai jas tikriausiai spalviškai derinti prie grindų spalvos? kaip man tų plytelių lopo iš viso nesinori, bet tiesiai ant medinių parketlenčių nestatysi doh.gif

o gal kuri esat mačius kaip realiai ta stiklo plokštė atrodo? gal ne taip blogai, kaip aš įsivaizduoju? g.gif va radau internete foto, tai beveik jos nesimato:
user posted image

QUOTE(kir @ 2012 08 02, 11:22)
Jeigu krosnele - vienintelis silumos saltinis kambaryje, ji tik ir gali stoveti tarp langu. Patrauksi nuo langu toliau - langai rasuos, ypac kurie iki grindu. Beje, ir kamino labai toli nenutempsi - yra kur yra. Jeigu ji labiau del grozio - kita kalba...

Naktines uzuolaidas reikes daryti taip kad niekas negaletu netycia jas atitraukti i krosneles puse. Arba rinktis romaneciu varianta, jos gali uzsibaigti kartu su langu, maziau rizikos kad uzsidegs. Siena virs krosneles liks tuscia, o jei skardinis dumtraukis i ja ieis tame aukstyje kur dabar matosi anga ismusta, tai jo geras gabalas matysis... Paveikslais ar lekstutem to neuzdengsi, siena aplinkui dulkes tamses ir t.t. sad.gif Nzn kas bus aplink name, bet galima pvz uzdeti horizontaliai karniziuka kazkokiam aukstyje virs dumtraukio ir iki jo is apacios paklijuoti sviesiom plytelem klasikinem pvz rombais ar pan. O virs jo kad ir tapetai arba dazymas jei norite dazymo. Kitur to testi nebutina. Na ir t.t. ir t.t., variantu daug... wink.gif

o gal jūs tų variantų foto turit, kad realiau įsivaizduoti? ax.gif
o kodėl siena virš krosnelės tamsės?? aprūks ar dėl ko? net nepagalvojau apie tai.. unsure.gif
beje, dūmtraukį, pasirodo, galima, ir į sieną už krosnelės daryti, t.y. kad jo nesimatytų (kaip foto aukščiau). nors man gal visai gražu, kai tas dūmtraukis matomas (būtų jis irgi baltas emaliuotas), bet ne kai iki pat klubų eina, o kokia 50cm virs krosnelės..
user posted image

QUOTE(Alexa @ 2012 08 02, 13:23)
Merginos, kažkuri kadaise rodėtės tokias suveriamas (iš horizontalių lystelių - žaliuzinio tipo) medines baltas drabužinės duris, buvo kalba apie Latvijos gamintojus. Neberandu, kurioje temoje. Gal primintumėte 4u.gif Ir gamintojas domina. Labai jau tokių prisireikė...

http://www.madepar.lt/
tik jų puslapyje tų žaliuzinių durų nėram bet jie jas tikrai daro. čia Rytinė kava juos užrodė, pas ją tokios spintos durys.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos provanso ir klasikos gerbėjos smile.gif

Jau labai seniai skaitau šią temutę, bet niekad nepsireiškiu. Tiesiog nekūriam dabar namų, gyvenam taip kaip yra. Kūriu tik mintyse. blush2.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu blush2.gif

Mirksniuk, pagalvojau gal sudomins mano siūlomas variantas blush2.gif Tik nežinau ar techniškai tai įmanoma padaryt.
Įsivaizduoju, kad būtų galima įrėmint krosnelę padarius jai nišą toliau nuo langų. Labai sunku paaiškint, tai pabandžiau vizualiai, nors ir nesėkmingai pavaizduot blush2.gif
Šonuose yra mini nišos užuolaidoms parišt.
variantas
o čia iš viršaus taip atrodo:
iš viršaus
Tokiu atvejų nekiltų grėsmė nei užuolaidoms, nei sienoms ax.gif
Atsakyti
Kodel tamses? - jei kursite tik retkarciais del malonumo - jokiu problemu. Jei kurensite kasdien visa sildymo sezona - pagalvokite, kokiu budu valysite siena nuo sedanciu dulkiu (o jos intensyviai ses ir ant krosneles nugareles ir ant dumtraukio) ir kaip ta siena atrodys po pastovaus valymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 01, 18:01)

Nelinksma del isvaziavimo  verysad.gif .......... O kur?

Ui, butinai butinai. Na cia ta vonia, kur ispeizavojot mano kilimelius dryzuotus ir paveiksla su kriauklem biggrin.gif , bet rodysiuos, man patiks, jau matau bigsmile.gif

i norvegija 4u.gif
linksmu dalyku pas jus sviecias thumbup.gif

mirksniuk jei ne paslaptis kokia firma jums dare langus? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noriu padekot visoms uz paprotinima del vaiko lovos, nu ziauriai esu patenkinta, kad jos nepirkau tos baisios masinos bigsmile.gif

Turiu va toki vaizda siuo metu vaiku kambary, nu ir nepatinka jis man schmoll.gif Ka padaryt, kad butu jaukiau, graziau, kuria linkme judeti? Reikia kazkokiu uzuolaidu, tik neturiu minciu nei del spalvos, nei del ispildymo g.gif
user posted image

Uzveskit ant kelio, mielosios biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Jungiuosiu prie jusu pasnekesiu. Isirenginejame nama lengvos klasikos, truputeli provansisko stiliaus. Turiu begale klausimu, kurius uzduosiu palaipsniui. blush2.gif
Skaiciau skaiciau tas temas.... bet neradau atsakymo.

gal zinote kas ir kur gali pagaminti pagal uzsakyma panasaus stiliaus spinteles, na tokias islenktas:

http://www.societasa...te-arredo-bagno

Ar galbut zinote, kas pardavineja tokias uz zmoniska ir protu suvokiama kaina? Plastikiniu ir pagamintu is PVC mums nereikia. blink.gif Domina naturalaus medzio masyvo, medziagas turime savo, tad reikia tik zmogaus, sugebancio tokias, kaip is paveiksliuku atkurti smile.gif

Atsakyti