Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

Liniuxxx, man tos Jūsų grindys ir be kilimo gražiai atrodo mirksiukas.gif Aš turbūt nieko daugiau netiesčiau, jei jos nebūna labai šaltos, o ir valyt bus daug lengviau :0)
Beje, komoda prie tos sienos 100 kartų geriau atrodo, negu prie lango. Norėjau anksčiau pasiūlyti perstumti, bet tingėjau rašyti blush2.gif o ir nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 08 13, 14:40)
O kokia kaina šios sofutės? Ji lenkų gamintojo?

Tiksliai nepasakysiu. Dvi sofos (t.y. dvivietė, kaip paveikslėlyje, ir trivietė) kartu - apie 5 tūkst., bet kaina svyruoja priklausomai nuo pasirinkto gobeleno. Gamina Lenkijoje, bet įmonė bendra su švedų. Gobelenai berods visi austriški (ilgokai neišsirinkome paties pačiausio blush2.gif , bet šiaip kokybė tikrai atrodo gera, lyginant su tuo, ką siūlė kitose parduotuvėse).
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 13, 21:13)
tas ir buvo idomu  mirksiukas.gif  kazka mastysi i ta vieta? galvociau kazka atviresnio, gal kokia spintute ne su durelem, o atvira lentyna, kad spalvu toje vietoje atsirastu.  aisku, jei ju norisi  smile.gif

atviros lentynos man iskart asociuojasi su betvarke, kurios as nepakenciu biggrin.gif Bet kad kazkokio ten baldelio reikes tai tikrai smile.gif

QUOTE(*ABC* @ 2012 08 13, 21:14)
Beje, komoda prie tos sienos 100 kartų geriau atrodo, negu prie lango

Aciu 4u.gif tik, man atrodo, su mano lizdo sukimo sindromu, tie baldeliai dar ne karta keis savo dislokacijos vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 13, 18:32)
Sveikos, atejau pasitart ax.gif

Parsitysiau kruva audiniu is uzuolaidu salono -ir mano akimis ziurint, sie spalviskai tinka labiausiai. Ka pasakysit? Mastau det dienines ir sonuose naktines uzuolaidas (nors siuveja siulo det dienines+romanete). Kambarys labai pasviesejo, tik noriu patarimo is sono. Visos saket, kad karnizas pakabintas per aukstai, bet va kai uzsidejo uzuolaidu gabalai man visai taip neatrodo g.gif

jei ne ta vaikiska lovele, sakyciau suaugusiuju miegamasis g.gif ....
Baldelio prie loveles reikia, reikia juk stalines lempeles mazyliui.
Kilimas kuo didesnis, tuo jaukiau vaikams ant grindu zaisti.
Uzuolaidu karnizas ne per aukstai, jei lieka pakankamas atstumas iki lubu (kambarys atrodo aukstesnis), svarbu, kad lango remo nesimatytu, t.y. butu uzdengtas uzuolaidomis, kitaip karnizas kartu su langu atrodys neproporcingai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 08 14, 10:34)
jei ne ta vaikiska lovele, sakyciau suaugusiuju miegamasis  g.gif ....
Baldelio prie loveles reikia, reikia juk stalines lempeles mazyliui.
Kilimas kuo didesnis, tuo jaukiau vaikams ant grindu zaisti.
Uzuolaidu karnizas ne per aukstai, jei lieka pakankamas atstumas iki lubu (kambarys atrodo aukstesnis), svarbu, kad lango remo nesimatytu, t.y. butu uzdengtas uzuolaidomis, kitaip karnizas kartu su langu atrodys neproporcingai.

Trūksta vėlevėlių? biggrin.gif
Dabar viskas labai sterilu.. užtat lėlė visoms taip ir krinta į akį ax.gif Dar pasibarstys žaislų arba kokia lentynėlė žaislams bus (nors mama ir nenori, bet juk žaislų lėlei juk reiks), kilimėlis ir kambarys nebeatrodys "kaip suaugusiojo"..
Jau, kaip gerai, kad jame nenukrito ta baisuokliška "formulės" lova bigsmile.gif

O su užuolaidom tai viskas daugiau nei akivaizdu. Visos tą patį pastebi.. kai langas pridengtas dieninėmis, karnizas "atrodo" savo vietoje. Jei atitraukus dienines, karnizas "yra" ne savo vietoje arba langas "per mažas" smile.gif
O naktinių man asmeniškai norėtųsi truputį ryškesnių arba kokių dryžių ar kažkokio neįkyraus paspalvinimo..

Gražu. Jaukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 08 14, 10:00)
O naktinių man asmeniškai norėtųsi truputį ryškesnių arba kokių dryžių ar kažkokio neįkyraus paspalvinimo..

butent del tos uzuolaidu spalvos kambarys ir atrodo nevaikiskas. Juo labiau, jog tai vienspalvis nemazas zemes spalvos audinio gabalas, kuris suteikia kambariui daugiau rimtumo, nei zaismingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 rugpjūčio 2012 - 10:41
QUOTE(tyli upė @ 2012 08 14, 11:00)

Man irgi tos uzuolaidos netinkancios vaiko kambariui, noris gyvesniu.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2012 08 14, 11:38)
butent del tos uzuolaidu spalvos, juo labiau, jog tai vienspalvis nemazas zemes spalvos audinio gabalas, kuris suteikia kambariui daugiau rimtumo, nei zaismingumo.

Ta pati sakini kartu pacitavom biggrin.gif .
Tikrai kambary zaismingumo nulis.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 13, 20:32)

Parsitysiau kruva audiniu is uzuolaidu salono -ir mano akimis ziurint, sie spalviskai tinka labiausiai. Ka pasakysit? Mastau det dienines ir sonuose naktines uzuolaidas (nors siuveja siulo det dienines+romanete). Kambarys labai pasviesejo, tik noriu patarimo is sono. Visos saket, kad karnizas pakabintas per aukstai, bet va kai uzsidejo uzuolaidu gabalai man visai taip neatrodo g.gif

user posted image

Buciau dekinga uz nuomone 4u.gif

gal galite pasakyti kur pirkote ta balta komoda. Ieskau tokios i vaiku kambari. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 08 13, 22:21)
Tiksliai nepasakysiu. Dvi sofos (t.y. dvivietė, kaip paveikslėlyje, ir trivietė) kartu - apie 5 tūkst., bet kaina svyruoja priklausomai nuo pasirinkto gobeleno. Gamina Lenkijoje, bet įmonė bendra su švedų. Gobelenai berods visi austriški (ilgokai neišsirinkome paties pačiausio blush2.gif , bet šiaip kokybė tikrai atrodo gera, lyginant su tuo, ką siūlė kitose parduotuvėse).

Kokybiškus ir su puikiu mechanizmu baldus rasite Vilniuje, Akropolyje, VIVA SOFOS firmoje, kadangi turiu keletą nuotraukų įdedu čia :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyde1: 14 rugpjūčio 2012 - 10:54
Vaikiskumo kambary pasigendama, nes jis dar tik kuriamas, nera paveikslu, lentyneliu, zaisliuku, kai sitie akcentai susides-viskas stos i savo vietas.

Uzuolaidas naktines tikrai tokias paliksiu, o del dieniniu siuo metu turiu dilema-yra medziaga, kuri foto, ir beveik tokio pat atspalvio tik zaismingesne, visas virsus graziai nusagstytas tokio pat atspalvio geliu ziedlapiukais, mazdaug ties viduriu jie baigiasi, o nuo vidurio eina vien audinys. Siaip vaizdas labai grazus ir manau tai suteiktu kambariui gyvumo, tik va db svarstau kaip su tom gelytem, juk kambaryje du berniukai gyvens g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 14 rugpjūčio 2012 - 10:51
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 13, 18:32)

user posted image

Buciau dekinga uz nuomone 4u.gif

Kolkas viskas vienoje spalvineje gamoje isskyrus kede. Ramu, silta bet truputi monotoniska. Vien zaislais situacijos nepataisysi, reikia dar kazko ant sienu, grindu ir kad pasikartotu bent kazkiek dar kazkur ta melyna spalva. Balsuociau uz nevienspalvi audini (arba kazkokia juosta isiut, nzn). Karnizo aukstis jei dienine bus visa laika uztraukta, ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kir: 14 rugpjūčio 2012 - 14:01
oj kokia viva sofos reklama bigsmile.gif
Atsakyti