Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

Sveikos,
na ir diskusija del vaiku kambariu biggrin.gif
mano nuomone-visur reikia bandyt isgauti aukso viduri wink.gif pvz. nieko nerodant, niekur nesirenkant, o tiesiog bunant su vaiku pakalbeti apie ta busima jo kambari. apie ka jis svajoja, ka jis veiks tame kambaryje, kas butinai turi buti tame kambaryje, o ko nereikia...
visus kambarius darysiu tik pagal save, bet butinai atsizvelgsiu ir i vaiko norus. nes paskui bus kaip man-visa gyvenima svajojau svajojau, o tik dbr, kurdama savo namus galiu tai igyvendinti jau ne savo, o savo vaiku kambariuose rolleyes.gif pvz. mano vaikis labai svajoja apie dviaukste lova...nors as jos maziausiai noriu, bet vis tik ta jo svajoniu igyvendinsiu kokiu nors pavidalu...nes jau kokius 3 metus tik apie tokia lova kalba....
taigi as uz aukso viduriuka, kad mamos vaikams darytu kambarius ne tik pagal save, o nors truputi atsizvelgtu ir i vaiku norus, aisku, jei jie juos isreiskia ir tai jiems svarbu. jei ne-tai kitas reikalas wink.gif
Atsakyti
Dea, pilnai sutinku, kad reikia atsizvelgti i vaiko norus.

Deja, maniskis dvimetinukas dar ju nereiskia, ir manau bent metus tikrai nereiks, tad sprendimas del kambario irengimo uzgula mano pecius smile.gif Tai tiek.
Atsakyti
Sveikos,
Aš kai margumynų nemėgstu, tai man kambarys pasakiškas smile.gif Tiesčiau švelnių spalvų kilimą ir gana.
O apie vaikų nuomonę, tai aš labiau linkusi manyti, kad vaiką reikia pastūmėti link ,,teisingo,, skonio.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 14, 20:01)
Dea, pilnai sutinku, kad reikia atsizvelgti i vaiko norus.

Deja, maniskis dvimetinukas dar ju nereiskia, ir manau bent metus tikrai nereiks, tad sprendimas del kambario irengimo uzgula mano pecius smile.gif  Tai tiek.

Aš asmeniškai gal net siūlyčiau kiek luktelėti su visokiom dekoracijom. Dabar yra būtiniausi daiktai - lova, komoda. Dar kokią dėžę su žaislais bet kur pamesčiau blush2.gif . Kaip pradės ryškėti, kuo vaikas domisi, tada pagal tai ir kažkokius papildymus darykite. Aš čia iš savo patirties kalbu. Mano berniukas labai domisi kelio ženklais, šviesofokais. Visas šis susidomėjimas apie 3 metus pasimatė ir kol kas tęsiasi (mums jau tuoj 5 metai). Mūsų kambary šviesoforai valdo biggrin.gif . Jeigu būčiau pati iš anksto viską dariusi, tai turbūt Makvynas kambarį "valdytų" biggrin.gif . Nors jis man pačiai nelabai, bet prieš keliatą metų labai ant bangos visiems aplink buvo, tai atrodė, kad ir maniškiui labai patiks. Bet kažkaip nesižavi sūnus juo.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 14, 21:41)

O apie vaikų nuomonę, tai aš labiau linkusi manyti, kad vaiką reikia pastūmėti link ,,teisingo,, skonio.

Mane mama kazkada stumejo prie teisingo, tvarkingo, kulturingo, rimto kambario, neleido plakatu kabinetis ant sienu, nukabindavo, o as vel prisikabindavau.
Kaip tokia situacija ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:19)
Mane mama kazkada stumejo prie teisingo, tvarkingo, kulturingo, rimto kambario, neleido plakatu kabinetis ant sienu, nukabindavo, o as vel prisikabindavau.
Kaip tokia situacija ?

Tai štai ir išaugai į žmogų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 08 14, 22:31)
Tai štai ir išaugai į žmogų rolleyes.gif

biggrin.gif

Tai leist ar neleist tiem vaikam daryt ka nori savo kambary biggrin.gif ?
As pas mazaja pastatu kazkur remelius, gele, statulele, o ji pagal save taip ne i tema susidelioja doh.gif , tada as tvarkydama vel pagal save sustatau, o ji ateina ir : mamyte, kodel tu perdelioji man viska, as gi pasidariau kaip man graziau, patogiau. Ir ka tu jai g.gif .
Aisku, esu palenkus i savo puse daug kur, bet sakiau, tegu dziaugias kaip nori savo kambariu, bile jai gerai, ner prasmes cia kipisuot (kaip MB sako).
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 14 rugpjūčio 2012 - 22:21
QUOTE(lairam @ 2012 08 14, 22:55)
o ir iš viso, kaip išlaikote vaikų kambarius tokius sterialius  biggrin.gif . Pas mus, tai žaislai visur  blink.gif

user posted image

Aisku klasikos ar prvanso cia nerasta biggrin.gif
Biski bardakelis biggrin.gif , bet ner ko noret su bernais. Sese turi 3 berniukus, zinau ax.gif .
Mano mergicka jau susitvarko, viskas turi savo vietas, leliu drabuzeliai vienam stalciuj, indeliai kitam, papuosalai ir t.t.t.t.... visada kaliau i galva, kad visi daiktai turi but toj pacioj - savo vietoj. Nekenciu, kai zaislai yra tiesiog sudedami i dideli krepsi ir ten misraine, tada viskas ispilama ir nesamone kazkokia.... man....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 23:01)
Aisku klasikos ar prvanso cia nerasta  biggrin.gif

Lova prie klasikos trauktų, jei apdangstyta nebūtų lotuliukas.gif .

Šiaip tai aš į šią temą netyčia priklydusi esu ax.gif . Užtaikiau ant diskusijos apie vaikus ir jų norus, ir 'užsikabinau'. Reik keliauti į kitas temas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:19)
Kaip tokia situacija ?

Na Smalsutė jau atsakė rolleyes.gif Juk domitės klasika ir provansu, vadinas mamos pastangos ne perniek biggrin.gif
Šiaip aš kalbėjau apie pagrindines kambario spalvas ir didžiuosius baldus. O rėmeliai, statulėlės, gėlės- kaip tik šaunu kai mažoji ieško geresnių sprendimų nei pasiūlė mama cool.gif tongue.gif

lairam, neįsižeisk, bet tokiam chaose neištverčiau nei valandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 14, 23:19)
lairam, neįsižeisk, bet tokiam chaose neištverčiau nei valandos  ax.gif

Baikit, nėra man čia ko įsižeisti biggrin.gif . Vaikinas savo kambary tvarkosi, kaip jam patinka. O dar sesė padeda pamėtyti biggrin.gif .

mano darbas išsiurbti, grindis išplauti, dulkes nuvalyti. O savo meškiukus, mašinėles jis dėlioja, kaip jam atrodo geriau.

Tik man kažkaip nesitiki, kad patys vaikai idealiai išdėlioja visus žaislus į vietas be mamų pagalbos mirksiukas.gif . O aš tiesiog norėjau parodyti, kaip atrodo pasižaidimai su vaikais, kol mama dar neįvedė savo vakarinės tvarkos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 14 rugpjūčio 2012 - 22:26